четвъртък, 1 септември 2011 г.

Гоогле Тихо најавио Цхроме Ектенсион Да би +1 читаву мрежу

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SXxWScmQBsU/:
Screen Shot 2011-08-31 at 5.40.01 PM

Можда се сећате да у мају, приметили смо нешто у Гоогле "Драги Софи" комерцијални: необјављене +1 Цхроме екстензију. То је било пре Гоогле +, када +1 дугме још увек није урадила много , па чак и ја заборавио продужетак у последњих неколико месеци. Али, веома тихо, Гоогле-заправо је покренула јуче.

Није било блогу, нема садржану пласман у Цхроме Веб Сторе - прилично без помпе изван Гоогле Цхроме СВП, Сундар Пицхаи, постављање линка да га на Гоогле-у + . Али има потенцијал да буде већи посао него што изгледа на површини.

Као слоган указује, Гоогле +1 дугме проширење вам омогућава да "+1 веб странице, где год да идете на Интернету". То је важно. Више не морате да се ослањају на сајту да спроведе +1 дугмета, можете да позовете функционалност путем прегледача. Замислите да је Фацебоок свом претраживачу и понудио продужетак "Као" било које странице на Интернету преко ње - исту идеју (и онај који и даље сумњају ће се десити пре или касније).

Управо сада, +1 дугме само акције садржај желите на Интернету. Али на крају, план је да се осврнемо на ове податке као начин да се утиче на Гоогле-сама Тражи потенцијално. То је огроман. Дугме такође почиње да игра улогу у томе како Гоогле приказује до оглашавања за Вас. Опет, велики - иако ови концепти могу људе опрезни тих дугме.

Као и Гоогле белешке у свом опису апликација:

Поред описане у Гоогле +1 Политика приватности дугме, што ћете инсталирати ову екстензију, све странице и УРЛ адресе које посећујете ће бити послата на Гоогле-у како да бисте преузели +1 информације.

Да, добро сте прочитали да је исправно, "све странице и УРЛ адресе које посећујете неће бити послат на Гоогле" - и то је чак и ако не кликнете на дугме. Зао или не, да ће бринути неки људи.

И док +1 дугмади за веб сајтове само додаје функционалност да делите ваше Гоогле + кругови , проширење још увек не нуди - али претпостављам да хоће. Он нуди +1 рачуна, иако је већ, што је лепо.

Пронађи проширење овде . Опет, то је Цхроме само за сада, ми ћемо видети да ли они стварају оне за Фирефок, Интернет Екплорер и Сафари као добро.


Компанија:
ГООГЛЕ
Сајт:

Няма коментари:

Публикуване на коментар