четвъртък, 1 септември 2011 г.

Њујорк тајмс предвиђа Мицрософт Сурфаце за кухињским столом, само немој да преврнути ваше ОЈ (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/new-york-times-envisions-microsoft-surface-kitchen-table-just-d/:
Одавно прошли су дани седи на доруцка сто, испијања кафе и дељење недељу папир ... или су они? Њујорк Време за истраживање и развој лаб развија "кухињски сто" базиран на Мицрософт Сурфаце екран осетљив на додир технологија, дизајнирана да се појединцима који су нормално лицем надоле у свом иПад, назад до стола за више друштвене начин да се троше и деле садржаје. На екрану се даје више читалаца прилику да седи за столом и интеракцију, са опцијама да деле преко површине од обртне и проширивање слике или чланака. Тајмс предвиђа да ће такође бити начин откривања, где корисници могу добити више информација о одређеном производу од стављања на сто да се наћи цене и сличних чланака Нев Иорк Тимес, који такође може интересантан начин за рекламирање - само будите опрезни где сте ставили да Старбакс пехар.

Наставити читање Њујорк тајмс предвиђа Мицрософт Сурфаце за кухињским столом, само немој да преврнути ваше ОЈ (видео запис)

Њујорк тајмс предвиђа Мицрософт Сурфаце за кухињским столом, само немој да преврнути ваше ОЈ (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сре 31, авг 2011 20:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мицрософт Сурфаце Блог | извор Ниеман новинарство лаб | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар