събота, 22 октомври 2011 г.

Бренд Табела концепт револуцију брзе хране, НФЦ и даље неће учинити добро за вас (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/22/brand-table-concept-revolutionizes-fast-food-nfc-still-wont-ma/:
Дрес девојчице и дечаци сада могу да притиснете и плаћају око свој пут, али за безброј Баштенски државе у центрима, цасх'лл и даље треба да урадите. Не тако за Оззиес Довн Ундер који могу ускоро не морате да напустите удобност столица хране суду - ако су паковања Некус С , то јест. Дизајниран као концепт Универзитета у Сиднеју старт-уп СДигитал, специјалне жељезница попут "бренд налепница" причвршћен за ресторан "бренд столови" би релеј брзе хране менија на мобилне телефоне путем НФЦ . Гладни, гладни људи би онда да им избор, како би се и добити обавештење када вибрира хране спреман. То је бесконтактни плаћање решење не за разлику од КкР платформу компаније МастерЦард демонстрирао нам прошлог месеца. И на основу наше све већи пузати према суморним одраслих фактор беба виду наше потенцијале Валл-Е будућности, ми кажемо право ове технологије је око јавно издање углу. Главом о прошлости паузе за видео демо туккис-свакога, Фоодцоуртиа технологије.

Наставити читање Бренд Табела концепт револуцију брзе хране, НФЦ и даље неће учинити добро за вас (видео)

Бренд Табела концепт револуцију брзе хране, НФЦ и даље неће учинити добро за вас (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 22. Окт 2011 13:50:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор СДигитал | Емаил тхис | Коментари

Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представљамо неке од наглашава од финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 старији брат Нокиа Ц5, мобилни и представљамо вам пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала светлости (тежак само 90 грама), што употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас који га чине веома комплетан тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екран осетљив на додир од 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела која омогућава видео, радио и ГПС конекције, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40МБ интерне, које се могу конвертовати у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, али ће укључити Стандард 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, која је била позната до сада, као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона које пружају директан приступ налозима е-поште и друштвених мрежа.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 укључује приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, од којих можете купити музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице докумената и ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо разговарали ја ћу бити 170 евра.

Изгубио сат времена Послови Интервју Пронађено

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5aaI7OlagXg/lost-hour-long-jobs-interview-found:


адхарма пише "Према Роберту Црингели, 1995 је добила сат времена дуг разговор са Стив Џобс на наредном седиште за Тријумф Нердс и одмах изгубио пре две недеље," ПАЛ-ВХС, назван на професионалној опреми са мастер Д1. "копију интервјуа је пронађена и налази се у процесу обновљена." Црингели пише да: "Шта ћемо урадити са 64 минута видеа зависи од тога колико добро изгледа ове недеље можда ћемо га поставили на Нет, можда ћемо учинити нешто сам отворен за свој.. идеја. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Мобилни Разно: недеља 17. октобар, 2011

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/22/mobile-miscellany-week-of-october-17-2011/:
Ове недеље је упакован са вестима на мобилном фронту, тако је било лако да пропусти неколико прича ту и тамо. Ево неких других ствари за које се догодило у широк свет бежичних за недељу 17. октобра, 2011:
  • ХТЦ Резоунд (кодног назива Вигор) почео се појављују у Целлебрите система, само још један показатељ његове предстојеће долазак - и вероватно име. [ Дроид-Живот ]
  • АТ & Т тренутно линију Виндовс телефона, као што Нокиа Фокус , ЛГ и ХТЦ Квантна Сурроунд сада појављују као ЕОЛ - Крај радног века - вероватно у припреми за трио долазеће уређаје смо видели раније ове недеље. [ ВМПоверУсер ]
  • Крикет додао још један ЗТЕ карактеристика телефон на линији ове недеље, под називом Меморандум (приказано горе). Има КВЕРТИ тастатуру и доступан је за 100 долара. [ Цнет ]
  • Гоогле мапе за Андроид је корисник још једног ажурирању. Овај пут, верзија 5.11 чини један критичан карактеристику промене: он нуди различите величине мапе за телефоне са екраном резолуције различите. Према томе, ако имате 3,5-инчни ХВГА екран, нисте приморани да бисте преузели дизајнирану мапу за 4.3-инчни екран КХД, штедећи простор на телефону у том процесу. [ МобилеБурн ]
  • Водафон 360, лансиран у 2009 , као ЛиМо заснован на облаку синхронизацију и бацкуп услуга, биће званично затворен до краја године. Носилац зауставио у развоју телефона који су искоришћавали плана прошле године, тако да је заиста било питање времена пре него што се то догодило. [ Валл Стреет Јоурнал ]
  • Тосхиба Мобилни Прикажи објавио ове недеље да је рад на новом типу мобилних приказ оптимизован за широки угао гледања. Назван "Солудина," то ће бити приказан ван на ФПД следеће недеље Интернатионал у Јапану. [ Никкеи ]
  • Спринт најавио нови план Вирелесс ЦапТел који је дизајниран за оне који су наглувих. Услуга, који се може користити на Андроид уређаја, омогућава позиваоца да видите разговоре у реалном времену, као реч по реч натписа на екрану својих телефона. [ БусинессВире ]
  • Телус

Питајте Сласхдот: Шта Реци високог сцхоолерс О компјутерске науке?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3xHOb2WAgjA/ask-slashdot-what-to-tell-high-schoolers-about-computer-science:


Први пут прихватио подносилац лслллл пише "Добио сам извући (без моје намере) на три 20 минута заседања, у разговору са средњошколцима о информатике и програмирања, и ја сам питајући се шта су неке од ствари које сам треба да разговарате са њима о сам. претходно урадио исту ствар за четрдесет минута периоду, а сви студенти су желели да разговарају о игри програмирање Моја једина игра програмерско искуство датира из касних 80-их и програмирање неколико утакмица (неки који се простире на врху мреже Новелл) у. турбо Паскал Од тада сам урадио доста дизајн базе података, веб интерфејса за програмирање, и системе конфигурацију и интеграцију Прилично сам течно са оперативним системима Виндовс и Линук, али мој савремена знања програмирања су донекле ограничене на ЦолдФусион, ПХП, ЈаваСцрипт, СКЛ и басх.. скрипте. Да ли да разговарам са њима о различитим аспектима информатике, како је воле да раде пуно радно време у компјутерској индустрији, или да направим да се седнице само питања и одговора, од 20. минута можда не дозволите ми да разговарамо и да питање и одговор "?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Анонимни хакери скинути дечје порнографије Сајтови

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7cPeLJKkf_U/anonymous-hackers-take-down-child-porn-websites:


цхрб пише "Према безбедности вести Дневни, број анонимних је узео доле више од 40 даркнет заснован на дечје порнографије сајтова у последњих недељу Детаљи неких хаковање су објављене преко пастебин # ОпДаркнет, укључујући и личне податке неких корисника сајта. под називом "Лолита града, и ДДОС алата који циљају Скривених Вики и Слобода хостинг - тврди да два највећа даркнет сајтова Хостинг дечје порнографије".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Типпинг Поинт За отвореног приступа ЦС истраживања?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IYQVN3cW9Ok/tipping-point-for-open-access-cs-research:


Први пут прихватио подносилац тромбонехеро пише "Истакнути компјутерске науке истраживача из Гоогле-а, Мицрософт и Универзитету Беркли почињу да потпишу" Истраживање без зидова 'залог, обећавајући да никада не буду укључени у рецензију за место које не чини публикација доступна јавности . бесплатно Други су на сличан начин обећања у изолацији; то може бити почетак нечег великог "?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Нокиа Н9 преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/22/nokia-n9-review/:
Узео га дуго МееГо-паковање Нокиа Н9 да се пробије у нашу тајна лабораторије (Н9 надимак је први пут примењен до почетка Е7 прототипа), али је овде у нашој прљава мала руке, најзад, и то је славна - и, као славни као мртво производ може бити, у сваком случају. Н9 је најновије и најбоље у дугом низу куирки, занимљиве, али у крајњој линији погрешан екран осетљив на додир експеримената са Нокиа која обухвата Хилдон-спортског 7710 , серија Маемо на бази "Интернет __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с" ( 770 , Н800 , Н810 , Н900 ) и недавно, Н950 МееГо телефон за програмере. Оно што чини Н9 специјалним је да оно представља Нокиа последње водећи телефон као независни плејер. МееГо је већ мртва, и будућих врхунских уређаја од произвођача ће покренути Виндовс Телефон и користите Мицрософт услуге. Дакле, да ли је ово предузеће коначног Биттерсвеет ура? Да ли МееГо икада шансе против Андроид, иОС и манго ? У свом покушају да остану релевантни, је Нокиа одбаци бебу са вода за купање? Што је најважније, како Н9 пролазе у немилосрдан данашњи дуал цоре свету ? Сазнајте након паузе.

Галерија: Нокиа Н9 преглед

Наставити читање Нокиа Н9 преглед

Нокиа Н9 преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 22. Окт 2011 09:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову |

Упознајте Сири је мали брате, Трапит

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j7pQMX7JyQo/meet-siris-little-brother-trapit:


вадероусх пише "Буквално преко ноћи, Сири, лични асистент технологија у новим Аппле-ов иПхоне 4С, донео државно-оф-тхе-арт АИ до потрошача мејнстрим Па, испоставља се да постоји више где да је дошао из. Трапит, други спинофф. од револуционарни СРИ Интернатионал Цало пројекта (Когнитивне Помоћник да учи и организује), припрема се за јавне бета верзије ове јесени Веб сакупљач вести омогућује корисницима да подесите упорни 'замке' или филтере на конкретне теме.. Током времена, замке научити да укључује више артикала који одговарају интересима корисника и искључују оне које не филозофски, то је потпуно супротно од друштвено-кураторство апликације као што су вести Флипбоард или Пулс, јер он користи адаптивном и смисао доношења технологије да научи шта корисници допада. , а не оно својим пријатељима допада. "Баш као што Сири је револуцију човек-рачунар интеракцију на мобилном уређају, Трапит ће променити претраге Веб како га ми данас познајемо", компанија тврди. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.

Адобе фласх поправља приватност панела тако да хакери не могу се одјављујете

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Kq3vnhQZZ8s/adobe-fixes-flash-privacy-panel-so-hackers-cant-spy-via-webcams.ars:

Јуче, Адобе направио промене на страницу на Адобе вебсајта која контролише безбедност фласх корисника поставке-или тачније, на Фласх-у. СВФ датотеке уграђене у стране која се отвара фласх сајт подешавања приватности панела . Промене имају за циљ да спречи цлицкјацкинг напад који користи фајл да активирате и приступ веб камере корисника и микрофоне да шпијунира на њих.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


ББЦ иПлаиер глобалне апликација додаје Аирплаи стриминг, треба само да буде на Аппле ТВ-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/22/bbcs-global-iplayer-app-adds-airplay-streaming-should-just-be/:
Британски странце и међународних љубитељи ББЦ тако сада могу да ток неке Гавин & Стацеи својим телевизорима (протекле сезоне 1 у сваком случају, који се налази на Нетфлик и Амазон премијера Инстант видео), док су они адекватно опремљене. Глобални иПлаиер апликација за иПад је ажуриран са Аирплаи стриминг (оне у Великој Британији, међутим, немају те среће до сада) тако да кад једном корисницима упдате за иОС 5 и купити Аппле ТВ-кутија, они су у послу. Наравно, ово би све било много једноставније ако иПлаиер су само доступне на Аппле ТВ-сама (без КСБМЦ или других хаковање), али нико нас није питао, јел тако?

ББЦ иПлаиер глобалне апликација додаје Аирплаи стриминг, треба само да буде на Аппле ТВ- оригинално појавила на Енгадгет дана Суб, 22. Окт 2011 02:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Недостаје даљински , @ ББЦиПлаиерГЛБЛ (Твиттер) | извор Дигитални Свакодневица , иТунес | Емаил ову | Коментари

УС Арми позива ветеринара да Оутта своје снове и у виртуелном свету

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/22/u-s-army-urges-vets-to-get-outta-their-dreams-and-into-the-virt/:
Чуо вас шетање, али " снаге сања ? " То пракса је обицно ствари будизма, а сада, може ићи дуг пут према крпљење психичке ране од најхрабрији наше нације. Са око 52% од ПТСП-погођени ветерана пријавио да има узнемирујуће ноћне море, америчке војске ради на виртуелну решење које би се ожени дизајн Сецонд Лифе- у лаптопа-приказује или 3Д главу монтиран, физио-емотивно лечење. Пројекат, облик биофидбек терапија која би се створили обичају, стрес-ублажавања слике за трауматизоване ветеринара, тренутно је у фази планирања са Вашингтоном државе поморске болници служи као експериментална база. Преко пола милиона у финансирању је већ ставили у правцу напор за коју се очекује да покрене у потпуности следеће године. И када се то деси, ми смо у нади технологије подсећа одређени Странге Даис ЛИГЊЕ рекордер - са срећним мислима, о'цоурсе.

УС Арми позива ветеринара да Оутта своје снове и у виртуелном свету првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 22. Окт 2011 00:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Жичани | Емаил тхис | Коментари

Киндле је добијање подршке за ХТМЛ5

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8dB7EUzUN6M/the-kindle-is-getting-support-for-html5:


Нате највећи пише "Изгледа као што су Амазон неће бити усвајања Епуб после свега [Четвртак] Амазон објавила неке техничке детаље о новом формату Киндле ебоок, које позивају запалити 8. Постоји много интересантних измене у тај фајл.. , укључујући нове форматирање и СВГ слике нове ознаке ће. отворити много нових могућности за израду запалити књиге. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.