събота, 22 октомври 2011 г.

БлацкБерри Плаибоок 2.0 програмер Бета прегледати, Андроид Аппс изгледа како треба у кући (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/21/blackberry-playbook-2-0-developer-beta-previewed-android-apps-l/:
Да ли сте у ДевЦон повлачење? Треба мало ББКС преглед да вам трајектом безбедно у руке викенда? Па, ви сте у срећу, јер немачки сајт Мацберри.де је време да сними проход од недавно објавила БлацкБерри Плаибоок 2.0 програмер Бета . Почетни екран овог новог изгради сада нуди корисницима Фолдер Оптионс слична оној на Иос, уредно прикупљање ваше гагглес података у одговарајуће пакете - као што су документа и игре. Али вероватно брига о томе, а више о видим БлацкБерри трајања за Андроид апликације у акцији. Ми смо срећни да пријаве оне Гоогле специфичне апликације су приказане овде ради сасвим глатко, пуњење 7-инчни картици екран без икакве назнаке кашњења. Можете преузети Дев изгради сада за своје прве руке рачуна, или једноставно кликните на прошлост паузе да бленути у тихи турнеји.

Наставити читање БлацкБерри Плаибоок 2.0 програмер Бета прегледати, Андроид Аппс изгледа како треба у кући (видео)

БлацкБерри Плаибоок 2.0 програмер Бета прегледати, Андроид Аппс изгледа како треба код куће (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 21 Окт 2011 20:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дроид-Лифе | извор Мацберри.де (Превод) | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар