събота, 22 октомври 2011 г.

Близзард је представио и нове Дота Панда фокусиране ВоВ експанзије

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YFpza67eMyY/blizzard-unveils-dota-and-new-panda-focused-wow-expansion.ars:

Близзард направио две велике најаве у вези са својим Уорлд оф Уарцрафт франшизу и нову игру на отварању церемоније Близзцон петак. Први је био одбране Древних стилу игре која јаме два тима хероја једна против друге да униште структуре једни другима на супротним странама карте. Други је ВоВ експанзије центрирање на ... Панда медведима?

ДотА игри, на одговарајући начин по имену Близзард Дота, ради сличан популарне лиге игра Легенде где играчи контрола "хероји" који раде у тимовима уз мање аутоматизован борце да се боре кроз снагама други тим и уништи њихове куле. Игра ће карактерисати неколико популарних ликова из других франшизе Близзард.

Након трејлер за СтарЦрафт ИИ: Срце Рој који изнервирано неке нове и неименоване јединице, Крис Метзен, Близзард ВП креативни развој, представио четврти експанзије у ВоВ универзуму, под називом Ворлд оф Варцрафт: магле Пандариа. Експанзија ће додати нови континент у игри по имену Пандариа, насељена играти трку под називом Пандарен који цене "равнотеже, лепоте, хармоније и надам се," према Метзен. Метзен рекао је мало приче која ће се одржати тамо, али укосо предложио фокус ће бити на Хорде-Савез сукоб старих, као и да може да претвори мирно Пандариа у ратом захваћеним пејзаж. Док правцу звук из леве терену, Метзен каже развојни тим је разматрао укључујући расе и класе у првој Екпансион Пацк, Тхе Бурнинг Црусаде.

Заједно са континента који изгледа, за већину намере и сврхе, као Кунг Фу Панда кравату-у (мада филм је дуго након Пандарен трци у Уарцрафт ИИ), биће нови играти класе, монах; ниво поклопац ће бити повећана на 90, а играчи ће добити приступ новом борби за кућне љубимце систем. Ако све то није довољно за мамац да игра (или да се врати у) ВоВ, Близзард је такође нуди нови пакет уговор зове ВоВ Годишњи пролазе: Купци који обавезују на плаћање пуне 12 месеци ВоВ ће добити бесплатне копију Диабло ИИИ и приступ магле Пандариа Бета. Као Срце Рој и Диабло ИИИ, магле Пандариа нема предстојећих издања датум.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар