събота, 22 октомври 2011 г.

УС Арми позива ветеринара да Оутта своје снове и у виртуелном свету

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/22/u-s-army-urges-vets-to-get-outta-their-dreams-and-into-the-virt/:
Чуо вас шетање, али " снаге сања ? " То пракса је обицно ствари будизма, а сада, може ићи дуг пут према крпљење психичке ране од најхрабрији наше нације. Са око 52% од ПТСП-погођени ветерана пријавио да има узнемирујуће ноћне море, америчке војске ради на виртуелну решење које би се ожени дизајн Сецонд Лифе- у лаптопа-приказује или 3Д главу монтиран, физио-емотивно лечење. Пројекат, облик биофидбек терапија која би се створили обичају, стрес-ублажавања слике за трауматизоване ветеринара, тренутно је у фази планирања са Вашингтоном државе поморске болници служи као експериментална база. Преко пола милиона у финансирању је већ ставили у правцу напор за коју се очекује да покрене у потпуности следеће године. И када се то деси, ми смо у нади технологије подсећа одређени Странге Даис ЛИГЊЕ рекордер - са срећним мислима, о'цоурсе.

УС Арми позива ветеринара да Оутта своје снове и у виртуелном свету првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 22. Окт 2011 00:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Жичани | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар