събота, 1 януари 2011 г.

Android текстови съобщения периодично блуждаехте

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sysKMTioTBo/story01.htm:
theodp пише "Доклади от Engadget, а други предполагат, че Тайгър Уудс и Брет Favre може да искате да се избегне Android за момента. Изглежда Android по подразбиране на текстови съобщения апартамент все още е ужасно текстови съобщения грешки, които могат, които периодично пращат текстови съобщение на грешен човек." Това е ми тиктака разстояние като никой друг бъг технология, която преживяхме през последните години ", е формулиран след един нещастен къмпинг по дълга Помощ форум темата открит на 16 март." Ако дадена банка депозирани ми заплата под внимание на друго лице не бих стрес толкова много, защото винаги може да получите парите си обратно. Как, по дяволите, да приемете думите назад? "О, съжалявам, шефът ви е да разберете, че аз мисля, че си идиот, мога ли все още пазят работата ми, моля, моля, моля?" "През в Google Code", брой 9392 - SMS периодично се изпраща погрешно и на пръв поглед случайни контакти - носи предимство на "среден", въпреки че е над 600 коментара и е звезда от 3600 + хора ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Windows и Mac OS X да влезете в Cr-48, изглежда страхотно в матово черно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-and-mac-os-x-make-it-onto-the-cr-48-look-great-in-matte/:
Google построи Cr-48 с хакерство в ума, така че не е изненадващо, че виждаме другите операционни системи се появят. И все пак, това е забавно да се гледа, и предприемчиви хакери са ли повечето от обичайните заподозрени и се изпълняват: първо Ubuntu , а сега и Mac OS X и Windows. Това звучи като много работа, а ние обеща, че 2011 е трябвало да бъде годината, ние стояхме със задниците и не прави нищо трудно, но сте добре дошли да го пробвам! Просто удари гориво и линковете по-долу за инструкции и следвайте след почивката за видео на OS X в действие.

[Благодаря Дамян Ц.]

Продължи четене Windows и Mac OS X да влезете в Cr-48, изглежда страхотно в матово черно

Windows и Mac OS X да влезете в Cr-48, изглежда страхотно в матово черно първоначално се появи на Engadget на Съб, 1-ви Януари 2011 16:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Нещо ужасно , Damis648 (YouTube) | Изпрати | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Унгарската длъжностните лица вече могат да цензурира медиите

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tnCPmxvDBRs/story01.htm:
Анонимен читател пише "Унгария е определен за регулиране на средствата за масово осведомяване, включително уеб-съдържание, публикувани по силата на нов закон, приложими и днес. Законът изисква всички медии да осигури" балансирано мнение "и да не срещу" обществения морал ", а Всички забележителности в град публикации под контрола на нов орган, регулиране, чийто връх членове, бяха посочени от министър-председател Виктор Орбан. Орбан, чийто силен начин са били в сравнение с Путин, е затягане на властта му над Унгария. "През седемте месеца, откакто Орбан дойде на власт с две трети мнозинство в парламента, той е въвела с обратна сила данъци в нарушение на конституцията, ограничени правомощията на Конституционния съд, ефективно национализира частни пенсионни фондове и да съюзници запитване лица, които отговарят на най-малко четири независими институции, включително Сметната палата. " Гражданите осъден в прилагането на новия закон все още може да го оспори в Европейския съд по правата на човека - те видя след няколко години ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Има индустриализирания свят достигнал тавана на пътуването?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iMDDpM1H1Ws/story01.htm:
Harperdog изпраща тази извадка от Miller-McCune: "Едно проучване (резюме) от осем индустриализирани страни, включително САЩ, показва, че наум за неизменния тенденции - все повече хора, по-леки и по-шофиране - спря в началото на годината 21-ви век, много преди скорошната ескалация на цените на горивата. Това може да е признак, заяви изследователят, че търсенето на пътувания и на търсенето на автомобили собственост в тези страни е достигнал точката на насищане. "С приказките за" петрол, "Защо не и възможността за" пътуването в пиково време ", когато ясно плато е било постигнато?" помолен съавтор Лий Schipper ... Повечето от осемте страни в проучването, са имали спад в мили пътува с кола на глава от населението през последните години. САЩ изглежда е достигнала своя връх при годишна 8100 мили с кола на глава от населението, и Япония е стопанство задържа на 2500 мили. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




HTC Shift EVO 4G nochalantly не идва на Amazon предварителна заявка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/01/htc-evo-shift-4g-nochalantly-shows-up-for-amazon-pre-order/:
И какво, ако никой не е направил труда да го обявява все още? предстоящия Sprint EVO Shift 4G Android телефон е открило по безжичен контакт на Amazon, макар и с по EVO е чернова. Ние бяхме заети да се вълнувам за своите 8-мегапикселова камера с видео HD улавяне и 1.3-мегапикселова пред които гледат принтер, но след това осъзнахме, тези характеристики най-вероятно не принадлежи на EVO Shift 4G когато четем бележка с надпис този телефон е бил " освободен през юни, 2010 . " Продуктът снимка и заглавие са неоспорими, обаче, и двете ви предлагаме най-EVO Shift 4G слайдер, да имат и да е валиден за $ 200 за две годишен договор. Очевидно някой има своето EVOs объркани и е вторият 4G HTC е котка в мрежата на Sprint от плика, малко по-рано.

[Благодаря, Райън]

HTC Shift EVO 4G nochalantly не идва на Amazon предварителна заявка първоначално се появи на Engadget на Съб, 1-ви януари 2011 год. 14:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

Замяната на традиционните за съхранение на багаж, бази данни с In-Memory Analytics

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F2FQMgwxRFg/story01.htm:
storagedude пише "Традиционно бази данни и мрежи за съхранение, дори и тези спортни високоскоростни твърди дискове, не предлагат достатъчно производителност за реално време Анализ мания метат предприятия, което води до по-памет анализ, извличане на данни или извършва в паметта, без да . ограниченията на традиционния път данни Крайният резултат може да бъде, че за съхранение и бази данни се избута към периферията на центрове за данни и по-памет анализ става новият критични ИТ инфраструктура От статията:. "С големи производители като Microsoft и SAP изкупуване в по-памет анализ за решаване на Big данни предизвикателствата, големият въпрос за ИТ е това, което тази тенденция ще означава за традиционните данни за инфраструктурата на центъра. Ще съхранение, дори и флаш памети, са необходими в бъдеще, с оглед на изискването за данни в реално време анализ и съвременните тенденции в дизайна за аналитични данни в реално време? Или ще съхранение се движат от центъра на центрове за данни и да стане само средство за архивиране и възстановяване за критични приложения в реално време? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Windows XP частично пресъздаден в LittleBigPlanet 2, прозорци на залозите за игра амбициозност (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-xp-partially-re-created-in-littlebigplanet-2-ups-the-st/:

Видяхме един чип-8 емулатор и дори виртуални процесора построени вътре в играта, но ние все още да попаднете на игра отдих на Windows. Благодарение на квартета на трудолюбиви LittleBigPlanet 2 бета играчи, въпреки че вече можем да проверим, че на разстояние от нашето копие на 100 Geeky проекти, които трябва да свидетелите, преди да умре. Тъй като видеото по-горе показва, основни функции на Windows като са пример за подражание до момента включва работни менюто "Старт" и курсора на мишката, подкрепа мултиплейър за различни bloatware игри, и дори син екран на добри Оле "на смъртта. Това е доста впечатляващо неща от амбициозен платформинг заглавие, което няма да официално кораб до средата на януари. Излишно е да казвам, след като пълната версия пристига, ние очакваме да видим работно копие на Лион работи Stat. Ти си ни чул хора - ние сме за определяне на лента, която високо.

Windows XP частично пресъздаден в LittleBigPlanet 2, прозорци на залозите за игра амбициозност (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 1-ви януари 2011 12:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Kotaku | източник Playstation Lifestyle | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Драконовски DRM на Ubisoft Кръпка?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BP3i6ZCv-us/story01.htm:
Анонимен читател пише "Изглежда, че спорните DRM на Ubisoft схема, създадена миналата година, че се изисква играчите да имат постоянна връзка към Интернет е поправена и вече да не спре играта, когато свързаност капки, но връзка с Интернет все още се изисква при започване на играта . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Зимбабве Gov't сайтове, засегнати от Pro-WikiLeaks DDoS атака

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0ZyvREXpZF0/story01.htm:
Анонимен читател пише "Pro-WikiLeaks hacktivists са нанесли удар за удар срещу най-правомощията-че-е в Зимбабве, спадане на три държавни уебсайтове чрез разпределени атаки, предизвикващи отказ от услуги. Атаките изглежда да е в подкрепа на вестници, които публикуват тайна кабели по време на продължаващите сага WikiLeaks, за раздразнение на ръководството на страната. Грейс Мугабе, съпруга на Зимбабве президент Робърт Мугабе, наскоро бе съобщено, че съди вестник за 15 милиона щатски долара, след като публикува кабел WikiLeaks, които кандидатстваха, тя се е ползвал от незаконни диамант търговия. онлайн портала на правителството на Зимбабве в www.gta.gov.zw и на официалния сайт ZANU-PF да продължи да бъде на линия, както и интернет страницата на Министерството на финансите сега показва съобщение, че е в профилактика. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.