събота, 1 януари 2011 г.

Via Motors E-REV хибридни камиони властта си пътуват и мястото на работа също (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/via-motors-e-rev-hybrid-trucks-power-your-commute-and-the-job-si/:
Via Motors E-REV хибридни камиони властта си пътуват и мястото на работа също
Хибридни автомобили са официално скочи на акула, скучно водачи от бряг до бряг, тъй като те самодоволно hypermile, където и да си отиваме. В същото време, тези с големите камиони са сравнително на късмет, да се налага да спира често на газ - и за да отстраните остатъците от тези малки хибриди от техните броня кладенци. Това се променя бързо, с Via Motors да вземе rebranded камиони Chevy (копаят, че плаващи под V на решетка) и ги предлага за флоти, през 2011 г., с продажби на физически лица следващите две години по-късно (можете да получите в съответствие сега за 1000 лв. надолу). Големи компании като, както изглежда, PG & E, ще бъде в състояние да хвърли в тези така наречени камиони E-REV, които предлагат или 20 или 40 мили от електрически режим, разширена с борда на генератора. Да, това е хибрид оформление серия подобни на теория на Volt , с двигател с вътрешно горене зареждане на батерии, които от своя страна изпраща сок с 268hp двигател. Интересното е обаче, че генераторът може да захранва други неща, като предоставя 120 или 240V до инструменти, осветление, може би дори и горещи вани, ако ти си супер готин изпълнител. Нито дума за очакваните разходи превозно средство, нито ефикасност, но ние не очакваме чудеса от двете отпред.

Продължавам четене Via Motors E-REV хибридни камиони власт си пътуват и мястото на работа също (видео)

Via Motors E-REV хибридни камиони властта си пътуват и мястото на работа също (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви дек 2010 19:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Via Motors | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар