събота, 4 юни 2011 г.

Дејвид Хорник: Зашто реални предузетници нису у њој за тај новац (ТЦТВ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tw0vu_Nu6KM/:
Арраи

МобилеНотифиер Дев одбруси од стране Аппле ради на ИОС __Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:
Ми смо рекли да МобилеНотифиер ненаметљив обавештења могу бити најбоља разлог да бјекство из затвора ваш ИОС уређаја, и то звучи као што су Аппле могу да се договоре - пита Редмонду извјештаја који воде програмер Петар Хајас је Спиритед Аваи од Цупертино рачунар компаније да раде на себи ИОС. Хајас је написао да је био узимајући паузу од МобилеНотифиер, и неких новотарија детективског рада ископали остало - слабо прикривени референцу на Стив Џобс, цвркут помиње Калифорнија "воће" компаније, и на крају наводно екрана уласка Хајас ' у Аппле запослених базе података. Ми смо осећај мало о Биттерсвеет целу ствар, да кажем истину, јер док смо ми радије не морају разбити нашу иПхоне ланаца, схватање да је то све дешава сада сугерише да нећемо видети много боље обавештења у ИОС-5 , долазе понедељак .

[Хвала, Џеф]

МобилеНотифиер Дев одбруси од стране Аппле ради на ИОС __Б__756457дц85ф13450б3дфба2цбц1465е5__Е__? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 16:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Редмонд Пита | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт наводи нове функције за Виндовс Пхоне манго музике и видео хабови

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/microsoft-outlines-new-features-for-windows-phone-mangos-music/:
Када је Мицрософт представио Виндовс Пхоне манго прошлог месеца, компанија је провео доста времена шетње кроз неке од нас 500-уз промене оперативног система - нарочито, разговора теме, људи групе, побољшану функционалност за претрагу , Твиттер и Фацебоок интеграције, ИЕ9 , и одмах одговара Бинг Визија . Није ни чудо, онда, да Редмонда није имала много времена за разговор мултимедија. Па, фирма само просуте пасуљ у блогу, са уређивањем читавим низом нових функција које води кроз сва расположења од подцаст побољшању контроле репродукције. Имамо доста тога да подсетимо, тако придружите нам прошлости паузе, зар не?

Наставити читање Мицрософт контуре нове функције за Виндовс Пхоне манго музике и видео хабови

Мицрософт наводи нове функције за Виндовс Пхоне манго музике и видео хуб првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 14:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВМПоверусер | Соурце Мицрософт | Емаил тхис | и НБ

Еее писање трансформатора ухваћен игра лепо са ПС3 контролером (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/eee-pad-transformer-caught-playing-nice-with-ps3-controller-vid/:
Асус ЕееПад трансформатора свира лепо са пс3 контролер
Раније ове недеље Еее писање трансформатор сам постигао слатки надоградњу у виду Андроид 3,1, а са њом је УСБ подршка. Када смо дали све од руке-на са __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ ажурирање нисмо могли демонстрација функцију, јер, добро, Ксоом нема УСБ портова. Али то трансформатора тастатури док је пар од 2,0 конектора и неко је био љубазан да поставиш ИоуТубе Вид на пс3 контролера и Асус __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ добија своју игру на. Теоретски, ово би требало да ради са било који УСБ Гамепад, укључујући и оне за Ксбок 360. Једина мана? Мораш да се у жичану - овде нема Блуетоотх подршку. Пратите паузе да га виде у акцији и задовољити ваше Андроид воли радозналост.

[Хвала, Бен]

Наставити читање Еее писање трансформатора ухваћен игра лепо са ПС3 контролером (видео)

Еее писање трансформатора ухваћен игра лепо са ПС3 контролером (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 15:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ХКтецх | Соурце Асус Велика Британија (Туиттер) , МрЕверблуе82 | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Коришћење просек да се савије принцип неизвесности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/922e-7NyWh8/Using-Averages-To-Bend-the-Uncertainty-Principle:
суммербреезе пише "Истраживачи Универзитета у Торонту су обавили два прорез експеримент, објављена у часопису Сциенце, која користи 'слаба мерења' на фотон да потисне границе онога што се може знати о њима, с обзиром Хајзенбергов принцип неизвесности Џејсон Палмер. ради одличан посао пријавили овај експеримент за нас обичне смртнике који у ББЦ-чланак: "Тим дозвољено фотона да прође кроз танак делић минерала калцита који је дао сваки фотон мали гуркање у путу, у износу од одступање зависи од који је пролазио кроз прорез по просеку током много фотона који пролази кроз апарат, и само мерење лампица на камери, тим је у стању да закључимо шта је путања фотона предузети.. Док су они били у стању да лако посматрати мешање образац указује таласа природи светлости, они су могли и да видите из које прорези су фотони долазе сигуран знак њихове честице природе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Студенти Уин НАСА-Месец робот конкуренције

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jtUZ3WGnXno/Students-Win-NASA-Moon-Robot-Competition:
Миккелес пише "После исцрпљујуће пет дана тестирања материјала за сакупљање могућност, тим из Лаурентинску Универзитета вратио се кући у Судбури, Канади, са победу у другом НАСА-годишњи Лунаботицс такмичење Друго место припало је Северна Дакота, а. Вест Виргиниа Университи на трећем ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


иТунес цурења сугерише "Аутоматско преузимање" овер-тхе-ваздух исправке долазе у ИОС-5

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:
У води-до године ВВДЦ овај , ми сада знамо за сигурно три ствари: Аппле ће представити ОС Кс лав , иЦлоуд , и ... аутоматски, овер-тхе-ваздух апликација исправке за ИОС 5 , очигледно. Док је у потрази за исправке у иТунес-у, МацРуморс читалац набасао овој страници, који алудира на "Аутоматско преузимање" опција која омогућава за бежичну синхронизацију. Такође, чињеница да је Аппле је изашао из својих начин да се каже "... да ли ваш уређај има Аутоматско преузимање омогућено за апликације" чини нам се питају шта друго можемо ускоро ћете моћи да ажурирате преко ваздуха. Компанија је од тада повукла тужибаба страници у иТунес-у, али МацРуморс зграбио екрана док је још био уживо. Изгледа да се мачке у торби, али ћемо вас обавестити када Посао & Цо чине га званични понедељак .

иТунес цурења сугерише "Аутоматско преузимање" овер-тхе-ваздух исправке долазе у ИОС 5 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 13:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МацРуморс | Емаил тхис | Цомментс

Викилеакс У Новом правну битку

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4y3U-OW7hc/WikiLeaks-In-New-Legal-Battle:
геегел пише "УС Јустице Департмент је сада бори на суду тражи од три Викилеакс сарадника да обелодани имена неколико електронских сервиса платформи која је добила захтеве да преда информације о корисницима Ово долази након Туиттер добили судски налог да се распечатити захтеве у циљу. обавести три особе тренутни правни ред је дошло и АЦЛУ и ЕФФ пруже правну помоћ Викилеакс сарадницима.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Убаци новчић: Еиез 720п видео записа наочарима (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове технологије пројекат који захтева финансирање пре него што може да погоди производњу. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете савет са "Уметни Новац" као тему.


Ми смо први пут чуо за наочаре снимање видеа Еиез концепт у марту , када су оне који су упознати црни оквири упакован 1080п камера, 16ГБ флеш меморије, ВиФи и два екаватт класе ласера ​​(ОК, направили смо да је последњи део горе). Назван за свој производ "утопијска визија", ЗионЕиез сада има прототип са још утемељено специфицалли листе, укључујући и 720п камеру и 8ГБ меморије, заједно са микро-УСБ и Блуетоотх повезивање за ливецастинг да Кик или ЛивеСтреам - Труманов шоу стилу. Боји нећете бити у могућности да скину оне високе нијанса сочива ноћу или у томе тајна (затворени), пословни састанак? Можете да замените преносиви сочива наочаре за јасну верзију, или баци у рецепт на дневној светлости (затамњена) или у затвореном простору укуса, јер многи Оптичарске радње акција одговарајуће величине сочива. Доступност ових $ 199 ХД Реј Бан клонова је тренутно најављено за јесен (под претпоставком ЗионЕиез достигне финансирања циља), али можете да унапред наручити ваш пар за $ 150 на Сиону је Кицкстартер страници.

Наставити читање Убаци новчић: Еиез 720п видео записа наочарима (видео)

Подастрт испод:

Убаци новчић: Еиез 720п видео записа наочарима (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Кицкстартер | Соурце ЗионЕиез | Емаил тхис | Цомментс

Скипе ради да поразе обрнутог инжењеринга

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cs7wFQIQLfo/Skype-Is-Working-To-Defeat-the-Reverse-Engineering:
ндогг пише "Мајкл Ларабел од Пхороник је послат одговор на обрнути инжењеринг Скипе Протокол из ВП ПР компаније Скипе, који је рекао да је реверзни инжењеринг је урађено за коришћење спам / пхисхинга, и то је то кршење њихових ИП адреса, и да они раде да је пораз. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ПхотоФаст И-ФласхДриве нема УСБ-на једном крају, 30-пински доцк конектором на друге

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/photofast-i-flashdrive-does-usb-on-one-end-dock-connector-on-th/:
Аппле-ов ИОС уређаја може недостајати природно проширење меморије, али ПхотоФаст је сада дошао до решења које скоро рекорди званични веза са фотоапаратом комплет . Оно што гледате овде је И-ФласхДриве, меморије донгле да су спортски и УСБ прикључак и Аппле-30-пински Доцк конектор, а долази у три укуса почевши од 8ГБ од $ 95 до 32ГБ на $ 180. Шта више, диск ради и са слободног Цупертино одобрени апликација која обезбеђује и спољашње и унутрашње управљање датотекама (за музику, фотографије, филмове и више), обратите се резервне копије, као и матерњи МП3 репродукције. Желите један? Затим идите на Тајвану средином или крајем јуна покретање, или пазите на своје америчке деби убрзо после тога. Демо видео након паузе.

Наставити читање ПхотоФаст И-ФласхДриве нема УСБ-на једном крају, 30-пински доцк конектором на друге

ПхотоФаст И-ФласхДриве нема УСБ-на једном крају, 30-пински доцк конектором на друге првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 09:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Нинтендо Уии ХД / Пројекат Кафе гласине преглед: Шта ће Е3 држите за играње гиганта?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/nintendo-wii-hd-project-cafe-rumor-roundup-what-will-e3-hold/:
Нинтендо Уии ХД / Пројекат Кафе гласине преглед: Шта ће Е3 држите за играње гиганта?
Ми смо неколико дана из Е3 , то магично место где се снови су и Фанбоис и девојака из свих шетње живота су истовремено смирен и помало разочарани. Изненађења се очекује од свих великих три године - нарочито Нинтендо. Како ће Гаминг гиганта врху прошлогодишње 3ДС деби ? Сви знаци указују на најаву Уии следити, које смо чули наизменично називају "Уии ХД" и "Пројекат Цафе." Гласине, цурење, а повремено мало је потврдио информације су раширене у месецима и недељама води до догађаја. Ми смо га уткане све заједно у један згодан Водич, како би били сигурни да смо сви на истој страни, долази у уторак ујутро.

Почнимо са оригиналним мало информација: врати се у априлу, генерални директор компаније, Сатору Ивата, Нинтендо је потврдио да је, у ствари, раде на ХД следити на Уии који је вероватно због у 2012. Неколико дана пре тог откровења, потребни мутне слике конзоле концепата на површину, детаљно контролере са уграђеним екранима осетљивим на додир које се приказују 1080п игре преко система технологију под називом ток екрана. Ови сигурно нису први концепти конзоле које смо видели - и они су очигледно први донео на светлост које људи на 4цхан.

Наставити читање Нинтендо Уии ХД / Пројекат Кафе гласине преглед: Шта ће Е3 држите за играње гиганта?

Нинтендо Уии ХД / Пројекат Кафе гласине преглед: Шта ће Е3 држите за играње гиганта? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 11:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ГамеДинамо , Есцапист , Јоистик , АфтерДавн , Котаку | Соурце Војник , Игра , ИГН (1) ,

Марс Ровер Оппортунити превазилази 30км вожње

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yxel53Loyj8/Mars-Rover-Opportunity-Surpasses-30km-Driving:
Пхогхат шаље овај цитат из свемира Данас: "Са своје најновије диск од 482 м 1. јуна 2011 (СОЛ 2614), НАСА Прилика Марс Ровер је зумирана последњих незамисливе 30 километра оцена у укупно одометри јер безбедно слетање на Марс скоро седам и једна половина година дана Јан 24, 2004. То је 50 пута изнад отприлике четврт миље од лута удаљености почетку предвиђено и могућност још увек иде јака, у добром здрављу и обилује соларну енергију као она наставља вожњу на свом амбициозних Оверланд Трек преко. Марса равнице Меридиани "Планум" на чијем је челу. гиганта на Ендеавоур кратер, око 22 км у пречнику. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.