събота, 4 юни 2011 г.

Кинецт Хацк претвара ваш дневни боравак у луде једног цовека ласерски страна техно плес (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/kinect-hack-turns-your-living-room-into-a-crazy-one-man-laser-te/:
Кинецт Хацк претвара ваш дневни боравак у луде ласерски страна техно плес
Видели смо то помоћи операције , помажу да паметније роботе , па чак и неке ствари играње , али искрено, шта је добро контролер, ако се не може гориво твој луди плес странке Тецхно? Вимео корисника Мет "Наметхемацхине" Дејвис послали видео приказује нови пијук за периферне, користећи своју камеру на бази детекције покрета, у комбинацији са Аблетон Ливе, ДМКС протокол, и још много паметан хацкери да створи један човек електро-Ласер Схов светлости. Лако је да видите овај добијање из контроле мало реалне брзо у соби препун посетилаца оверекцитед клуб, али ако сте у потрази за поново комуналне искуство за вас и ваше мачке у једној спаваћој соби стана, ово може бити само улазница .

Наставити читање Кинецт Хацк претвара ваш дневни боравак у луде једног цовека ласерски Данце Парти Тецхно (видео)

Кинецт Хацк претвара ваш дневни боравак у луде једног цовека ласерски Данце Парти Тецхно (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 20:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Креирај Дигитал Мусиц | Соурце Вимео | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар