събота, 4 юни 2011 г.

Флексибилни бежични пуњење стања би евентуално укључите свој мршави фармерице на власт панталоне (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/flexible-wireless-charging-sheet-could-eventually-turn-your-skin/:
Флексибилни бежични пуњење стања би евентуално укључите свој мршави фармерице на власт панталоне (видео)
Ако нисте већ чули, бежични пуњење је све бес - аутомобили , фотоапарати , и, наравно, мобилних телефона имају све користи од појачаног технологије. Сада тим истраживача у Јапану је Национални институт за информационе и комуникационе технологије (НИЦТ) показују ван 2Д пренос снаге у систем који може претворити ваше џепове у бежичне станица за пуњење. Према речима његових твораца, "Када високе фреквенције 2.4ГХз се сигнал преноси кроз лист, он постаје бежични проводног објекат." Електромагнетни таласи су заробљени у листу и може бити концентрисане у одређеним областима, што за поједине активирање више уређаја, а тиме и повећање ефикасности - системи попут Ћи тренутно захтевају посвећена предајник по уређају. НИЦТ каже напајање обезбеђује је и даље релативно слаба - око 1В - али има планове да на крају донесе технологију за меке тканине. Дакле, можда је Снуггие станицу за пуњење сте сања није толико непрактично после свега.

Флексибилни бежични пуњење стања би евентуално укључите свој мршави фармерице на власт панталоне (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 18:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДигИнфо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар