понеделник, 1 август 2011 г.

4,5 милиона ФПС микроскопом камера покреће изузетно брзо рентген блиц

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/01/4-5-million-fps-microscope-camera-powered-by-ultra-fast-x-ray-fl/:
Рендген ундулатор
Сетите се оних нераван гаџета смо разбијени у парампарчад у супер споро-Мо? Па то спектакуларни снимци пуцано око 1500 фрејмова у секунди. Нови фотоапарат система који се гради за европске КСФЕЛ (Кс-зрака Фрее-Електрон ласерски) могућност ће забележити диван клипове вируса и ћелија на готово незамисливо 4,5 милиона ФПС. Камера је, делом, покреће велику брзину флеш створила науку и технологију објекти Савета, да експлозија своје микроскопске субјеката са ултра светао Кс-зрака. Трепери себе последње што мање као два фемтосекунди, или 2к10 ^ -15 секунди за вас математике штребера тамо. Када је цео апарат је испаљен у 2015 може обезбедити невероватно детаљне, 3Д слике појединачних молекула и одговоре на нека питања о понашању вируса и ћелија.

4,5 милиона ФПС микроскопом камера покреће изузетно брзо рентген блиц првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Апр 2011 14:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмаг | извор СТФЦ | Емаил тхис | Цомментс

Моторола Тријумф преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/01/motorola-triumph-review/:
Моторола Тријумф преглед
Када смо први пут поставио очи и руке на првом Моторола Андроид нуди за Виргин Мобиле, били смо пријатно изненађени. Тријумф показао да је један од лепше и обављање пре-паид телефона бисмо имали задовољство држања у нашој знојава рукавице, али смо имали један велики Прекини: име. Позовите нас старомодним, али смо у виду да је неспортско тврдити победу пре трке је и почела. На крају крајева, ми не гледамо на иПхоне-убица овде. Напротив, тријумф је пристојно опремљен, Мотоблур без Фроио телефона, са одговарајућим 4,1-инчни ВВГА екран, употребљиву 2ГБ за складиштење, као и прилично атрактиван (и уговор без) $ 300 цена ознаку. Дакле, након недељу дана у нашем длановима и џепове, да ли заиста Тријумф потврђује арогантан апелатив или се то не да живи до своје име? Одговоре на овом и другим, мање аллитеративе, питања чекају након паузе.

Наставити читање Самсунг Тријумф преглед

Моторола Тријумф преглед првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Апр 2011 15:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Масачусетс Лутрија Брокен

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/onJIqoZtlrs/Massachusetts-Lottery-Broken:
виредог шаље у причи о томе како знање о лутрији правила и статистику омогућио је опортунистичке играча у Масачусетсу да потроше стотине хиљаде долара на карте док су сигурни масивне исплатити. Цитирање:. "Због ћеф у правилима, када је џекпот достигне око 2 милиона долара и нико не победи, исплате за мање награде набрекнути драматично, које статистичари кажу да практично осигурава профит свако ко купује најмање 100.000 долара у вредности од карата У току ових кратких периода - "роллдовн недеље" у коцкање жаргону -. мала група памет бетторс, међу њима и високо обучених рачунар научника из МИТ-у и на Универзитету Нортхеастерн, практично преузме игру ... Сривастава израчунали да коцкар који су купили 200.000 Готовина ВинФалл карата током четири роллдовн недеље у години да победи довољна да покрије 1,6 милиона долара инвестиција и зарадите профит од $ 240,000 до $ 1.4 милиона -. победу без икаквог џекпот "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


3Д штампа и репликатор економије

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yIUAuQpe_8o/3D-Printing-and-the-Replicator-Economy:
Анонимни читалац пише "" Чај Ерл сиво.. Хот 'је команда позната сваком стазе вентилатора и заступање свакодневно коришћење репликатор технологије Иако његова употреба на шоу је једноставно сци-фи чаробњаштво. Почеци да је технологија сада чинећи га у домове, као и да варнице индустријске револуције 'Нови 3Д штампе и других такозваних технологије за производњу адитива су засновани на методама које се индустрија развила током протеклих четврт века убрзано формирали прототипова машинских делова за тестирање.. Али, као што ових метода постало софистицираније, тражња расте да их користи за производњу готових производа, не само у фабрикама већ у бутик, један-офф-нивоу за појединце ... Већ, 3Д штампање је коришћен да би алата и дела, прилагођене. опремљена протетике за ампутираца, компоненте за ваздухопловство и медицинских инструмената, медицинских солидан модели костију и органа на основу магнетне резонанце, папирни фотонапонских ћелија, а тело панели за лаки хибридни аутомобил. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоњен за критичко Твиттеринг

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KcZNrs3G1F8/Prosecuted-For-Critical-Twittering:
лее1 пише "Елецтрониц Фронтиер Фоундатион покушава да нагон Савезном суду (ПДФ) да блокирају оно што тврде да је неуставна употреба савезне против Сталкинг закона да кривично гоне човека за постављање критику једне јавне личности на Твиттер-закон је. првобитно циљани против прелазак државне линије за сврху Сталкинг, али је модификован у 2005 да би "намерно наношење емоционалне невољи 'употребом' било којом интерактивном рачунара услугу" злочин тужилаштва теорија у овом случају. да коришћење Твиттер да критикују јавна личност може бити кривично дело ако лице осећања су повређена. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Археолог можда сте пронашли Први Угломер

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o1PgZuEGwzY/Archaeologist-May-Have-Found-the-First-Protractor:
Ако физичар Амелија Спаравигна је тачна, поред жабе, ваши, и скакаваца, египатски ученици су такође муче са бескорисним геометрије инструментима у своје нове нотебоок рачунаре на почетку сваке школске године. Мистериозни објекат је пронађена у гробу архитекта Кха у 1906 и његове функције је остао предмет расправа још од. Спаравигна је сигурно објекат је у ствари први угломер свету. Од чланак: "тастер, каже она, лежи у броју кодиране у китњастим декорацију објекта, (ПДФ) који подсећа на компас порастао са 16 равномерно распоређени латица окружен кружним цик-цак са 36 угловима."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ви-Фи 802,22 може да покрије 12.000 квадратних миља

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rKSSC8qNvyg/WiFi-80222-Can-Cover-12000-Square-Miles:
текгоблин пише ", ИЕЕЕ је управо најавио нови бежични стандард, 802,22, што може да покрије до 12.000 квадратних миља стандард ствари за бежичне регионалне мреже (или ВРАН) који користи белине остало у спектру ТВ фреквенцију.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Рецензија: Цовбоис & Алиенс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rbpia1j9y-0/Review-Cowboys-amp-Aliens:
Име прилично је сумира: Постоје каубоји. Постоје ванземаљци. И Ирон Ман директор Јон Фавреау је ваздух прилично пени покушава да целу ствар ради, све најсексипилнију жену жив из Максима уназад неколико година, као и Џејмс Бонд и Хан Соло да убеди да дођете у позориште и Ватцх 6 стрелце се на малим зеленим људима. Спојлери може испод постоје, али обећавам да прегледа углавном без супстанце: исто као филм.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нинтендо 3ДС наслова да се у игри куповини касније ове године

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/01/nintendo-3ds-titles-to-get-in-game-purchasing-later-this-year/:
Нинтендо треба да млеко више од свог прихода генерише јединица - ЕР, која нас је - како да увери инвеститоре забринути . Отуда Сатору Ивата је споменути на финансијском Питања и планова како би у игри премије ДЛЦ на 3ДС наслове до краја ове године. Он је рекао да је опрезни да Нинтендо бренд може бити оштећена ниским квалитетом ДЛЦ, али је ипак спремни да понуде корисницима 3ДС начин да купите додатне нивое или функције које продужити живот дивљачи. То је о времену Нинтендо спруцед своје онлине понуду, али смо радије троше наш новац аркада на овом .

Нинтендо 3ДС наслова да се у игри куповини касније ове године је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Апр 2011 11:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | извор Андриасанг | Емаил тхис | Цомментс

Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

Гоогле Покретање 900.000 Сервери

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jpbCN3L05ls/Google-Running-900000-Servers:
1соцкцхуцк пише "Колико сервера Гоогле-у употребом компанија неће рећи?, Али нови извештај ставља број на око 900.000 Процена је заснована на подацима Гоогле-дели са истраживач Џонатан Коомеи, за нови извештај о дата центре моћи употребу. ажурирање података 2007 извештај Конгресу, и укључује изненађење:.. центара података користе мање енергије да се пројектују, углавном због утицаја рецесије (куповина мање сервере) и виртуелизацију "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Близзард Диабло 3 открива (прави новац) аукцијска кућа

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j4sPM6muoOE/Blizzard-Reveals-Diablo-3-Real-Money-Auction-House:
травг пише "У посебан догађај у Близзард-штаба у Калифорнији, игре притисните били третирани на први поглед на Диабло 3 аукцијске куће - карактерише реалног света новчаних трансакција по различитим регионима који вам дозвољава да купују и продају ствари за прави новац постоји. Биће унос накнаду и накнаду за продају аукције, и док они не говоримо долара бројеве још увек, Близзард уверим играче да не тражите да приклијештити пенији. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.