понеделник, 1 август 2011 г.

Укључен: десктоп дивергенција

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/31/switched-on-desktop-divergence/:
Сваке недеље Рос Рубин, доприноси укључен , колумну о потрошачка технологија.

Прошле недеље је укључен разговарало како да Лавовски скуп функција се различито виде нових корисника или оних који долазе из иПад у односу на оне који су користили Мац-у неко време, док је претходни укључен расправља како Мицрософт се припрема за сличне транзиције у оперативном систему Виндовс 8. Оба ОС Кс и Виндовс Лав 8 тражити да се мешају елементи __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ УИ са елементима десктоп УИ или - стављајући га на други начин - прст-пријатан додир интерфејс са мишем кориснички интерфејс. Уколико Аппле и Мицрософт да талас штапић и магиалли су све апликације усвоје преко ноћи како би могли да напусте тастатура и миш иза, вероватно би. Пошто не могу, међутим, недоследност преовлађује.

Ипак, док ОС Кс-иОС Масхуп који је Лав експоната је удео расте болова, пасти-офф-ефекат није толико изражена као што изгледа да ће бити за Виндовс 8. Главни разлози за ово су, да би од све већег значаја, наслеђе, хардвер, и Метро.

Наставити читање укључен: дивергенција десктоп

Укључен: десктоп разлика је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 31 Апр 2011 18:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар