понеделник, 1 август 2011 г.

Социјалне Броадцаст Нетворк

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cZl6xHq2Tuk/:

Сваки дан се трудим и да медији рунди да видимо шта се дешава. Јоурнал, Тајмс, Тецхцрунцх и Твиттер. Твиттер је конзумира преко броја Централе које сам ротира, углавном за решавање Невс.Ме и медија нешто билтен који момак из МиСпаце производи.

Тецхмеме добија мој гласова отприлике једном дневно, у следећим редоследом: горњем десном углу за најновије разбијање, доњем десном углу да видите шта се пада са ивице, а затим право до средине прамен где су два или три приче бораве ако ишта заиста скакање. Ја обично сам прочитао врху у другим местима до тада.

Гоогле + није на овој листи, али. Углавном зато што нисам добио ручка на своју основну вредност као окидач вести. Ако сте Сцобле, вредност је очигледно јер је сада демонстрира га претвара у свом блогу. Али пре или касније услуга ће морати да одлучи шта жели да буде када порасте до - разговор чвориште без алата за брзо синтезу знања, социјалне граф да оспоре Твиттер (то је било све брзо), или нека друга ствар можда значајније него сада цене, као мамац за ИоуТубе Ливе Стреаминг звани социјалне Броадцаст Нетворк.

СБН ћемо назвати има све издваја од Гмаил-бета операцију. Покретање је на врху Хангоутс са својим ограниченим достићи, чак и ако Даиси ланцима неће уплашити мреже док Гоогле окреће око битова и парови пренос уживо са АПИ приступ уграђеном коментар токове попут оних које користимо на Гиллмор Банда седницама од Фриендфеед АПИ-ја. 10. Хангоутерс је више него довољно у контексту уживо на стотине, и АПИ-ја може да се прошири како би концентричним група да именује или да даје микрофон из заједничке конзоле.

Ово ће извршити притисак на Гоогле-у да обезбеди начин за Твеет поток, јер Централе као Сеесмиц и други ће имати исти приступ АПИ и подстицај да се споји више друштвених мрежа. Фацебоок ће бити у улози чудно да је мало да овде понудимо, шта са огромним моћ ИоуТубе у видео маркетсхаре. Скипе договор је дугорочније стратегије за пењање у класичан 3 или 4 мрежу прамен, са Аппле / Твиттер преговарања приступ Аеродром све важније.

Г + пројект менаџер Бредли Хоровиц мене буттонхолед на ТецхЦрунцх августа капитала страна да каже да ужива Гиллмор Ганг ове недеље живи баци раније тог поподнева. Проактивни приступ тим да интеракцију са корисницима терену тест је добра политика, али и наглашава потребу да реагује на критике, као што је Сцобле жали о луд и склон паду клијент иПхоне. Ако СБН је не тако скривена приоритет за Гоогле (посебно у после таласа Гоогле-ТВ / Баз као перформанс), онда врсте вирусне гужве Ливе Стреаминг ће позвати ће фиксирање Сцобле величине нестабилности на иОС обавезна.

Последња ствар Г + треба је да се директно иде против Твиттер (и Аппле) у Андроид / иОС пуцњаве. Као прво, дува огроман рупу у Г + друштвене граф док је још формира. За друге, с обзиром на Фацебоок Мицрософт индуковане глупости о иПад клијента, који део од 90% удела на тржишту __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ желите да изгубите. Једина ствар Г + ХТМЛ 5 на иПад има иде за њега је то што упија мање да ХТМЛ 5 на иПхоне-у. СБН чини иПад родном вероватније.

У последњих неколико недеља у Вашингтону јасно говоре да су обе стране су одлучиле на вођење политичке кампање у реалном времену путем друштвених. Живи уклапа ливење баш као и данас са страначким прикупљању средстава ако не и више него када је Обама водио сто почев рано Ајови клубова. Републиканци су јасно разумели потребу да оквир њиховог плана на начин који промовише у реалном времену праћење онога што је сада Твиттер Невс циклус. Кабловске мреже може понудити око покривеност сат, али чак и политички наркомани као и ја укључите се једном Твиттер упозорава ударио гурнути обавештење аутобус.

ЦНН-искочио испред прошле недеље са могућношћу да се уживо Т

Няма коментари:

Публикуване на коментар