сряда, 11 май 2011 г.

Гоогле најављује нове начине за откривање апликација на Андроид тржиште, више алата за програмере

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/11/google-announces-five-new-ways-to-discover-apps-on-android-marke/:
Андроид тржиште може да иде много за то, али већина се слаже да би свакако могла да користи неки напредак када је у питању откривање апликације које нисте изричито тражите. Срећом, изгледа да Гоогле је заиста био свестан тих проблема, а сада је најавио пет нових карактеристика које би требало да тако донекле побољшава ствари. Они су неке тек прерађени Топ око графиконе које обећавају да ће бити "свежије" и одређеној земљи, потпуно нови Едиторс 'Цхоице одељак који истиче апликације изабрао Гоогле, нова врхунска Програмери карактеристику која ставља посебну икону поред имена програмера који чине разред (тренутно преко 150), побољшане односе апликације на појединачним страницама апликација и, последње али не најмање важно, нова апликација трендова део који приказује апликације расте најбрже у смислу дневних инсталација. Шта више, док су све те карактеристике су тренутно ексклузивно на веб-битном верзијом, Гоогле каже да исто тако "ускоро" да Андроид тржиште на оба телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с.

Компанија је такође најавила да ће додати подршку за веће апликације - до 4ГБ - у јуну, а ускоро ће бити дајући програмерима могућност да искључе одређене уређаје да бисте избегли проблеме са компатибилношћу, или да више верзија апликације на располагању према јединствено тржиште унос, заједно са збирном оцене и статистика. Све то, а то је довођење платио око подршку још 99 земаља.

Гоогле најављује нове начине за откривање апликација на Андроид тржиште, више алата за програмере првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11. мај 2011 15:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле Мобиле Блог , Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Књиге: БацкТрацк 4: обезбеђивање безбедности од Пенетрација тестирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PtIpAGJ1oU4/Book-Review-BackTrack-4-Assuring-Security-by-Penetration-Testing:
РицкЈВагнер пише "Пази, систем Админи брану Блацкхат Хацкердом су сада отворени Пацкт издаваштво је управо објавио БацкТрацк 4:. Обезбеђивање безбедности од пенетратион тестинг, како да књиге на основу слободно доступан БацкТрацк 4 Линук дистрибуције намере.. књиге је да едукује консултанте безбедности на коришћење алата овог девастатингли комплетне Хацкер, и да пружи речи кадуље савете о томе како да се владате као консултант пенетрације тестирање на оба рачуна, аутори добро.. " Кееп реадинг за остатак прегледа Рицк'с.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли је мерача електричне Шпијунирање на вас?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gltTAwzeAkQ/Is-Your-Electricity-Meter-Spying-On-You:
лее1 пише "Ако имате" паметне метар "је прикупљање података који могу да открију када се пробудите, када оставите за рад и дошао кући, кад идете на одмор и када се истуширам. Овај податак је комерцијално вредне и , ако је продао трећим лицима, може да доведе до приватност инвазије на масовно Калифорнија Јавно комунално комисија реагује на гас и електричне инсталације масе компаније ових метара, са новим предлозима за јаке заштити приватности.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Финансирала Влада Атомиц Цлоцк на чипу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MKAFSSH-Ujs/Government-Funded-Atomic-Clock-On-a-Chip:
Анонимни читалац пише "Данас већини апликација које захтевају прецизне атомски сат читања - од сортирања посебно усмеравају телекомуникација пакете време истовремене оптужбе за рушење -. Најчешће односе на сигнале из система глобалног позиционирања (ГПС) за апликације где ГПС је недоступан, као што су у затвореном простору, подземни, подводни или на бојном пољу где је електронска ометања је присутна, велика, тешка, серво гладни хардвера атомски сатови су потребни сада атомски сат-на-чипу је на располагању који је резултат 10 година влада финансира истраживања. . и развој чип није јефтина - $ 1500 - али то кошта мање од конвенционалних атомских часовника и цена ће сигурно ићи надоле, као производња спрема да задовоље потражњу из војних апликација почнете да га користите. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле-у да понуда Цхроме бележнице за $ 20/монтх

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xQo4eoeYFMg/Google-To-Offer-Chrome-OS-Notebooks-For-20month:
Анонимни читалац пише "Хот на петама од $ 25 АРМ рачунар - Гоогле је да понуди 20 долара месечно пакет за студенте, који укључује Цхроме лаптопа (као ЦР-48) и онлајн компоненту, што ће вероватно укључити Стораге Бумп за Гоогле корисника Документи, Гмаил, Пицаса веб, и Гоогле Музичке датотеке То ће послужити две сврхе за Гоогле:.. Прво, Гоогле ће моћи да прошири своју постојећу базу корисника за Цхроме За половину цене типичне ћелије телефон уговора, студенти ће моћи да покупи лаптоп са 3Г повезивања Друго., Гоогле ће моћи да тестира јавно нуде пакет пре него што евентуално додавање предузећа верзија за Гоогле Аппс кориснике. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Приједлог Цомпутинг ЦЛ900 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ сада доступан за редом, почевши од $ 899

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/11/motion-computings-cl900-tablet-now-available-for-order-startin/:
Прошло је неко време јер смо прво положио очи на овај робусни малиша, али приједлог Цомпутинг ЦЛ900 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је коначно доступан за налоге, са почетком у 899 $. Дизајниран са предузећем тржиштима у виду, 2.1-фунте оперативног система Виндовс 7 шкриљац ради на 1.5ГХз Интел ® Храст стаза Атом З670 процесор и стена 10,1-инча, 1366к768 Мулти-Тоуцх дисплеј који је заштићен у Цорнинг-горила стакла . Седи на врху да је екран је 1,3-мегапиксела предње стране фотоапарат са 3,0-мегапиксел сензор вођење гледају преко задње стране. Хвалисање дебљине 15.5мм, уређај такође нуди до 2 ГБ РАМ-а (заједно са 30ГБ или 62ГБ ССД), обећава трајање батерије до осам сати и кућа преко УСБ порта, СД слот и Блуетоотх 3,0 модул. За сада, ЦЛ900 је доступан само у изабрано продавницама, иако је кретање продаје периферија и опреме директно из свог сајта. Погледајте линкове извор за више детаља.

Приједлог Цомпутинг ЦЛ900 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ сада доступан за редом, почевши од $ 899 је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11. мај 2011 12:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Оливер рачунарство , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Да ли Геекс доносе боље одраслих?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Is6f23tNKw/Do-Geeks-Make-Better-Adults:
МцГрев пише "Оно што чини људе непопуларан у ходницима средње школе, углавном неспремност да се прилагоди, тежи да преведе на успех, као одрасла особа Робинс наводи неколико компанија, укључујући Иахоо-да дају приоритет запошљавању куирки појединци који избегавају конвенционалног размишљања. Она је такодје. Име провере историјских и актуелних јавних личности, укључујући и режисер Стивен Спилберг (који је ружити због Јевреја у средњој школи) и Лејди Гага (себе описао 'наказа' бившег позоришта), чија је необичност је довело до касније славу (други сада потврђена. бивши аутсајдери она наглашава: Стив Џобс, Тејлор Свифт, Брус Спрингстин и Анђелина Џоли).

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


НАСАсателлите Снапс прва слика циљне астероида

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bSVv7ql-w9Q/NASAsatellite-Snaps-First-Image-of-Target-Asteroid:
цоондоггие пише "НАСА изјавио је данас да његове летилице Зора одбруси прва слика џиновских астероида Веста" се нада да ће сусрет са у јулу 530 километара (330 миља) Пречник астероида се појављује као мали, светли бисер против позадини звезда. Веста. је такође познат као Протопланет, јер је велика тело да скоро формирана у планете и то је други најмасовнији објекат у астероидном појасу, НАСА каже. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зевс Цримеваре Комплет Изворни код Леакед

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VJrV95Y1Pw0/Zeus-Crimeware-Kit-Source-Code-Leaked:
Траилруннер7 пише "изворни код озлоглашени Зевс цримеваре комплет, који је продат на подземне форумима годинама, био је процурела и сада је доступан за свакога да види да ли знају где да траже безбедносни истраживачи током викенда приметио да фајлови се појављују. да садржи изворни код Зевса цримеваре комплета су почеле да се појављују на разним форумима које посећују нападача и криминалци-сајбер Зевс искористи комплет је вероватно најпознатији Кит те врсте у овом тренутку, и да је користи. различите нападача за бројне кампање и злонамерних програма циљаних напада. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Програмер криви Аппле за Повреда Књига Бизнис

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RACaS0zlf80/Developer-Blames-Apple-For-Ruining-eBook-Business:
Анонимни читалац пише "књижар и програмер апликација је окривила Аппле за писање своје последње поглавље, тврдећи иПад произвођач су га гура из посла." Аппле је направио је потпуно немогуће за било кога, али Аппле направи профит продајом савремени еБоокс на било ком ИОС уређаја "БеамИтДовн рекао је." Ми кладити све о Аппле и ИОС, а затим јабука нас убили мења правила усред игре. "компаније окривила Аппле одлуку да уведе 30% провизије на продатих књига преко апликације за несрећан крај. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле складиште је сада на располагању свим програмере

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R249Mn2iabw/Google-Storage-Is-Now-Available-To-All-Developers:
аабелро пише "Гоогле је објавио у И / О 2011 доступност њиховог складиштења услугу свим програмерима, без потребе за позив услуга је увећан 2,0 ОАутх подршку, поједностављено управљање налогом преко АПИ-ја конзолу. новим чланицама ЕУ за складиштење региону , као и нови АПИ верзију. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.