сряда, 11 май 2011 г.

Шарлот Мотор Спеедваи, ПАНАСОНИЦ померите прекидач на највећем на свету ХД екран

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/11/charlotte-motor-speedway-panasonic-flip-the-switch-on-the-world/:
Шарлот Мотор Спеедваи и Панасониц одржана манифестација јуче да прославе завршетак нове највећих светских ХД екран , који мере на 16.000 квадратних стопа (200 м широк и 80 метара висок). Наравно, само природна ствар када се лице са екрана ове величине је да игра видеоигре на њему , и ЦМС добио веома Мета тако што се возач НАСЦАР Рацинг симулација и вентилатор Дале Еарнхардт Јр Да бисте укључили неколико кругова на стази у иРацинг на нови екран. 720п екран, који се налази на бацкстретцх, је довољно велика за љубитеље седе заједно испред потезу колосека између четири и окренути окренути један да има јасан поглед на снимака, табеле и статистика све у песму. Његов званични деби ће се одржати 21. маја у НАСЦАР Спринт Ол-стар Раса и такође ће заузврат као масивна ХДТВ-емитовање снимака на Топ Геар САД током Хистори Цханнел спонзорисала трке недељу дана. Можете да видите игрица камион с приколицом, екран и церемонијални превелике удаљеног горе, а видео их у ствари игра је доступан на извору линку.

[Хвала, Џефри]

Шарлот Мотор Спеедваи, ПАНАСОНИЦ померите прекидач на свету по величини ХД екран првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11. мај 2011 08:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Шарлот Мотор Спеедваи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар