сряда, 11 май 2011 г.

Мицрософт Роцк и шине екран осетљив на додир омогућава вам да масажа своје фотографије са обе руке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/11/microsofts-rock-and-rails-touchscreen-lets-you-massage-your-pho/:
Ако сте икада уморити од убадањем у гостима на екрану свој смартпхоне је као звона, нисте једини. Далековидан људи у компанији Мицрософт Ресеарцх су радили далеко на нови систем дизајниран екран осетљив на додир покупити на више природне, целог покрета руку, допуштајући корисницима да се ослободе прста заснован парадигма која управља највише тактилни уређаји. Развијени у сарадњи са инжењерима на Мицрософт Сурфаце, компаније Роцк и шине интерфејс може да открије три основне покрете руку: баллед песницом, која држи ставки на екрану, продужена рука да поравнате објекте (види ћелија ознаку "Д", на десно) и закривљена шапу, око којих корисници могу да стожер слике (види ћелија Б). Ова таксономија отвара нове начине да корисници усева, поново величине или уопште играти са својим елементе корисничког интерфејса, мада остаје нејасно да ли ће екран доћи до потрошача ниво у скорије време. За сада, изгледа да искључиво ради на површине , али више детаља требало би да површину када систем програмери отпустите рад на пројекту, касније ове године. Хит извор линкове да бисте видели видео ствар у акцији.

Мицрософт Роцк и шине екран осетљив на додир омогућава вам да своје фотографије масажа са обе руке првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11. мај 2011 00:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Мицрософт Ресеарцх (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар