сряда, 11 май 2011 г.

Схизофрених рачунар може нам помоћи да разумемо на сличан начин погодиле људе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/11/schizophrenic-computer-may-help-us-understand-similarly-afflicte/:
Иако смо углавном воле нашим рачунарима да буде савршено, логично, и психички стане, понекад има још да научимо од схизофрених један. Универзитет у Тексасу је експеримент осуђен рачунар са деменције праецок, саддлинг силицијум душу са симптомима који обично само муче људе. Причајући машине неуронске мреже за лечење све што је научио као изузетно важно, тим се нада да ће помоћи клиничка истраживања у разумевању шизофрена мозак - након популарна теорија која сугерише оболелих пацијената губе способност да забораве или игноришу неозбиљна информације, наносећи им да се чине нелогичне везе и параноичан скоковима у разлог. Наравно довољно, машина је изгубила, и почео предење дивље, делусионал приче, на крају тврдећи одговорност за терористички напад. Упс. Ми не убрзава робота апокалипсу , ако смо програмирања машине да полудим намерно, зар не?

Схизофрених рачунар може нам помоћи да разумемо на сличан начин погодиле су људи првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11. мај 2011 09:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Форбс | Соурце Универзитет у Тексасу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар