понеделник, 14 март 2011 г.

Сони Ерицссон Кспериа Шпанија потврђује Играј за € 649 1. априла

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericsson-spain-confirms-xperia-play-for-649-on-april-1st/:
Очигледно, у покушају да смањи конфузију и реше ситуацију једном за свагда, Сони Ерицссон Шпански Оутпост је предузела на жице данас да појасни Цене и доступност стање КСПЕРИА Пусти ту: € 649 искључен уговора и откључана (која ради од на око $ 907), 1. априла. То је мање или више линија са оним што смо били расправу иу другим европским местима , иако у Шпанији, Водафон ће имати 15-дан ексклузивно на белој моделу - други носиоци ће имати приступ до црне на првој, а нико од превозници су дошли очистити на уговору детаље о ценама још увек. Јасно, $ 900 је веома тешко продати, али је слаб долар помаже оваквим ситуацијама никада не - ми ћемо морати сачекати реч о САД-у малопродаји слику пре него што ми имамо целу причу.

Сони Ерицссон Кспериа Шпанија потврђује Играј за € 649 1. априла првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 17:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Енгадгет шпански | Емаил тхис | Цомментс

Би требало да имамо право да се Заборавили сте онлине?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UpcWUQtRhHc/Should-We-Have-a-Right-To-Be-Forgotten-Online:
рсмиллер510 пише "Постоји све већи покрет у Европи у погледу права да буду заборављени онлине то је појам који може да звучи атрактивно на своје лице., али може имати штетне нежељене последице за историјски запис."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХТЦ Тхундерболт обавестили да покрену 17. марта, опет

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/htc-thunderbolt-tipped-to-launch-march-17th-again/:
Па, изгледа да наизглед бескрајне сага о ХТЦ Тхундерболт лансирања могао стварно, коначно да се ближи крају. После се прилично солидан наговештај раније данас , ми сада имамо неке стварне опипљиве доказе да 4Г опремљен смартпхоне ће заиста бити лансирања у четвртак, 17. марта захваљујући помоћи типстер. Наравно, то још увек није у потпуности функционера, али је ХТЦ је обећао да најава долази "ускоро", тако да би требало да буде саслушање више од како је и Веризон сваки дан (или сада), сад да ли стварно 17. је лансирање датум.

ХТЦ Тхундерболт обавестили да покрену 17. марта, поново је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 16:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Т-Мобиле директор Филип Хумм питања не поричу не потврду Спринт откупа дискусије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/t-mobile-ceo-philipp-humm-issues-non-denying-non-confirmation-of/:
Т-Мобиле директор Филип Хумм питања не поричу не потврду Спринт откупа дискусије
Да ли је прошле недеље гласине о Т-Мобиле спајања са Спринт оставити питате шта боју желите добијете ако мешовитим магенте са жутим? Т-Мо генерални директор Филип Хумм је престао да мање од копања своју мешање алат да вам покаже, али нити је он негира да таква забуна може догодити. Његове белешке, послате запослени у компанији и по пријеком процурела на свету, каже да је матична компанија "Деутсцхе Телеком "ће увек истражују могућности за максимизирање вредности својих портфолија и профит." Међутим, он не показује тачно која авеније ДТ истражује да пронађе оне профит.

Т-Мобиле директор Филип Хумм питања не поричу не потврду Спринт откуп дискусије првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 14:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТмоНевс | Емаил тхис | Цомментс

То је Пи дан. Да ли знате шта 3,1415926535897932384626433832795 звучи?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/its-pi-day-do-you-know-what-3-1415926535897932384626433832795/:
Неће бити обележен на већини календара, али ако сте математике штребер (или штребер уопште - од које ми сами рачунају, очигледно), знате шта се 14. марта. То је 3 / 14, иначе познат као прве три цифре броја пи . То је од тада постао мање геек празник врста, и има неке прилично јединствен тражити прославе током године. Један од најновијих долази из музичар Џон Мајкл Блејк, који тумачи Пи прва 31 децимала колико музичких нота и претворио га у песму - Играно на 157 откуцаја у минути, ништа мање (или половина од 314). Испоставило се, међутим, Блејк није био први дошао на идеју - композитор Ларс Ериц је написао своје "Пи Симфонија" уназад неколико година, и сада је изазвало мало пљували ауторског права на ИоуТубе о томе ко заправо поседује права на пи у музичком облику. Шеф у прошлости паузу да погледате обе верзије за себе.

Наставити читање То је Пи дан. Да ли знате шта 3,1415926535897932384626433832795 звучи?

То је Пи дан. Да ли знате шта 3,1415926535897932384626433832795 звучи? првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 15:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Пи дан , иТунес Преглед , Пи Симфонија | Емаил тхис | Цомментс

НАСА радника спада у Његову смрт на Лаунцх Пад

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BDippChUKKI/NASA-Worker-Falls-To-His-Death-On-Launch-Pad:
РедЕаредСлидер пише "Трагедија је погодила Наса као организација најавила Спаце Схуттле радник је пао на његова смрт у Ендеавоур лансирној рампи јутрос НАСА је рекао да Сједињене простора Алијансе радник пао око 7:40 пре подне на источном НАСА Кеннеди Спаце Центра Лаунцх Пад. 39А Тхе Лаунцх Пад је тренутно. држи Спаце Схуттле Ендеавоур, које је најављено да покрене 19. априла. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: Солр 1,4 Ентерприсе Сеарцх сервер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/osvn3soLbAM/Book-Review-Solr-14-Enterprise-Search-Server:
МассДосаге пише "Солр 1,4 Ентерприсе Сеарцх Сервер написао Давид Цхееси и Ериц Пугх пружа у дубину покривености отвореног кода Солр Сеарцх Сервер На неки начин ова књига чита као нестало референтни приручник за напредне коришћење Солр.. То је циљ читаоци су већ упознати са Солр и сродне појмове за претрагу, као и онима који имају неко знање из програмирања (посебно Јаву) Књига обухвата доста тога, неке од њих прилично изазован, и даје онима који раде са Солр много руку-о техничким. савет о томе како да користите и фино подешавање многим деловима ове моћне апликације. " Кееп реадинг за остатак прегледа МассДосаге је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кинецт самосвести Пијук

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rv98wrf8_LI/Kinect-Self-Awareness-Hack:
Можемо само замислити колико бесан Кинецт би било ако је сазнао да је сломљена ТоС.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Живот сајберкриминалу истраживача

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yl1465Iqs8w/The-Life-of-a-Cybercrime-Investigator:
Анонимни читалац пише: "Стив Санторелли добија рачунарске стручњаке и законодавца да сарађују у глобалној борби против организованог криминала интернета Овај чланак говори о улози полиције у идентификовању и борбу претњама на мрежи као што мењају и еволуирају Цитирање:.." Заједничке мудрост о хаковању и кибернетичког криминала је, по мишљењу Санторелли је, оштро застареле каже сајбер криминалци нису усамљени вукови, они се финансирају од стране међународних и режија криминалним групама ... организованог криминала, такође има огромне изворе који произилазе од свог традиционалног пословања на.. Финансије запошљавање квалитета хакери широм света постоје чак и докази да су неки синдикати улажу у истраживање и развој, у потрази за креирање власнички, следеће генерације алата хакерисање, Санторелли каже.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Руке на лице-офф: иПад 2 Ксоом В Самсунг

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e1zhNX_MnI4/Hands-on-Face-off-IPad-2-V-Motorola-Xoom:
ГМГруман пише "Да ли је иПад 2 све што је испуцала до бити или не први саће Андроид таблета, Ксоом, још увек држе до Провео сам интензиван викенд у односу две таблете, са детаљима у овом тесту како сваки обавља у батерије? тестова. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Капије "Будућност образовања право из 60-их

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7p1Ky5Cpr6o/Gates-Future-of-Education-Straight-Out-of-60s:
тхеодп пише "Бил Гејтс заиста би требало да има више причали са ек-система Мицрософт ЦТО Раи Оззие Док је Кан Академије новог сами одређујете темпо вежби, опције за управљање тренер, и игра механика (заслуга беџеве / поена) затражено Гејтса да потећи на високе ваљци у. Салман Кхан Тед разговор да су "управо добио поглед на будућност образовања", Ози је видео овај филм раније, пошто је написао Слично опремљен Плато курс као студент у Илиноис у 70-тих.. на плазма терминала. осетљиве на додир. Пре педесет година прошлог петка, 27-годишњи вундеркинд ее др Дон Битзера и партнер Питер Браунфелд показао повоју Плато систем састављен великодостојника на факултету конференцији председника на унапређење наше образовне циљеве у шездесетих година. " Хеј, све старо је нова поново Гејтс је тешко само Технологија ЛУМИНАРИ који баш-ме-зна-колико-о-ПЛАТО-историје -. Цивилног проф Данијел Слеатор морао у школу ВЕБ оснивача о Платону '94 "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Андроид и Реалтек да удруже снаге у Никеус Фузија КСС Стреамер медија

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/android-and-marvell-to-join-forces-in-the-nixeus-fusion-xs-media/:
Андроид и Реалтек да се придруже игри медијима Стреамер у Никеус Фусион КСС
Андроид 'с је већ погодила Сет Топ Бок свету са Гоогле-телевизор , али то није истина Андроид. То је, паковање андроид 2,2. Или, барем, то ће бити онда када се испоручује негде ка средини године. То је Никеус Фусион КСС, Марвелл 88ДЕ3010 погон медији трака са 2ГБ фласх меморије и 512МБ РАМ-а, и нажалост мало процесор вентилатор који надам се не прави превише буке. То је исто армада процесор који покреће ОнЛиве МицроЦонсоле и надам се да ћу дати довољно Оомпх за ФроИо да послужи се ХД видео садржаја, укључујући и Брчко дистрикта ИСО подршку и шта год друго мало, Ебони ствар може да сруши преко УСБ или Етхернет, пљување је Назад преко композитни и оптички аудио излаз, или на један низ ХДМИ. То је изгледа прилично мање моћне него Слично Андроид погон Хардваре ПВР , али је предвидео цени од $ 170 би требало да буде добар мало ниже. Ох, и не можемо чекати да видите шта раде хакери са њом било.

Андроид и Реалтек да удруже снаге у Никеус Фузија КСС Стреамер медији првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 13:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АнандТецх | Емаил тхис | Цомментс

Љут Птице Рио ће бити ексклузивно на Амазон АппСторе лансирање на Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/angry-birds-rio-will-be-exclusive-to-amazon-appstore-on-android/:
Мислите да ће бити да би добили андроид тржиште да би следећи решили у сумануто популарне Љут Ровио Мобиле птица? Размислите поново. Следећа рата у кавезу освете Сага, љут Птице Рију, да ли ће покренути искључиво на Амазон предстојећи АппСторе за Андроид . То звучи као да ће се на крају постигне универзалну дистрибуцију преко тржиште, али у међувремену Амазон постигао прилично велику кашичицу у својим напорима да се привуку кориснике на своје око спремиште. Такође смо обећали смо АппСторе је лансирање "врло брзо" и Амазон је управо отворена @ амазонаппсторе налог на Туиттер да нас прате, када управо то ће се десити.

Наставити читање Љут Птице Рио ће бити ексклузивно на Амазон АппСторе лансирање на Андроид

Љут Птице Рио ће бити ексклузивно на Амазон АппСторе лансирање на Андроид је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 11:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроиница | Соурце Амазон АппСторе Девелопер Блог | Емаил тхис | Цомментс

МИТ Јункиард Јумботрон претвара ваш шарену колекцију уређаја у један велики екран (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/mits-junkyard-jumbotron-turns-your-motley-collection-of-devices/:
Имате неколико "круг мобилних уређаја Лаиин 'кад оно што заиста је потребно је један велики екран? Деца на МИТ Центра за грађанско будућност медија добили сте покривени! Јункиард Јумботрон, дизајниран од стране Рик Боровои, др и Брајан КНЕП је генијалан пројекат који омогућава истезање слика по проклето близу сваки скуп се приказује са веб претраживача. Када саставите приказује (као што је на слици горе), Јункиард Јумботрон сајту ће од вас тражити да им указују све да исти УРЛ. То ће изазвати сваки уређај да учита исти код КР, која - када једном Снап дигитални ПИЦ и е-маил да пројекат - ће јој омогућити да калибрише и протежу ЈПЕГ формату преко своје скупне. То свакако изгледа као да је нешто сцроунгед се на отпаду, зар не? Па, понекад то је део забаве. Хит извор везу да га пробати за себе. Видео након паузе.

Наставити читање МИТ Јункиард Јумботрон претвара ваш шарену колекцију уређаја у један велики екран (видео)

МИТ Јункиард Јумботрон претвара ваш шарену колекцију уређаја у један велики дисплеј (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 11:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | Соурце Јункиард Јумботрон | Емаил тхис | Цомментс