понеделник, 14 март 2011 г.

Андроид и Реалтек да удруже снаге у Никеус Фузија КСС Стреамер медија

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/android-and-marvell-to-join-forces-in-the-nixeus-fusion-xs-media/:
Андроид и Реалтек да се придруже игри медијима Стреамер у Никеус Фусион КСС
Андроид 'с је већ погодила Сет Топ Бок свету са Гоогле-телевизор , али то није истина Андроид. То је, паковање андроид 2,2. Или, барем, то ће бити онда када се испоручује негде ка средини године. То је Никеус Фусион КСС, Марвелл 88ДЕ3010 погон медији трака са 2ГБ фласх меморије и 512МБ РАМ-а, и нажалост мало процесор вентилатор који надам се не прави превише буке. То је исто армада процесор који покреће ОнЛиве МицроЦонсоле и надам се да ћу дати довољно Оомпх за ФроИо да послужи се ХД видео садржаја, укључујући и Брчко дистрикта ИСО подршку и шта год друго мало, Ебони ствар може да сруши преко УСБ или Етхернет, пљување је Назад преко композитни и оптички аудио излаз, или на један низ ХДМИ. То је изгледа прилично мање моћне него Слично Андроид погон Хардваре ПВР , али је предвидео цени од $ 170 би требало да буде добар мало ниже. Ох, и не можемо чекати да видите шта раде хакери са њом било.

Андроид и Реалтек да удруже снаге у Никеус Фузија КСС Стреамер медији првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 13:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АнандТецх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар