понеделник, 14 март 2011 г.

Мобилни корисници копају локалним вестима апликације, али већина неће плаћати за њих

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lwlvZP5irwQ/mobile-users-like-local-news-but-most-wont-pay-for-it.ars:

АЛТ Наслов: Мобилни корисници воле локалним вестима апликација, док они слободно

Нова студија о корисницима мобилних уређаја указује да скоро половина користе своје ручних рачунара да бисте добили неку врсту локалне вести или информација. Али да ли ће они платити за то? Ево најновијих података: само десет посто одраслих који користе мобилне апликације да се локалне вести / инфо плаћају за ове услуге један одсто свих одраслих. И већина од њих кажу да не плаћају посебно заинтересован за много више.

"Многи Новости организације траже на мобилне платформе, а посебно мобилних апликација, да обезбеде нове начине за генерисање претплатника и приход од рекламирања на локалним тржиштима", каже Ли Тосе је Пев Ресеарцх Центер Интернет & Америцан Лифе Пројецт, један од спонзора извештај. "Истраживање сугерише да је дуг пут пре него што се то дешава."

Испитивање 2.251 људи је спроведено у јануару од стране Пев Ресеарцх Центер, пројекат за изврсност у новинарству и Џон С. и Џејмс Л. Книгхт Фондације.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар