понеделник, 14 март 2011 г.

АТ & Т ће капа ДСЛ и У-стих Интернет, наметну таксе вишак (упдате)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/:
Даме и господо, дани неограниченог широкопојасни може бити нумерисане у Сједињеним Државама, а ми не говоримо бежични овај пут - АТ & Т ће спровести 150ГБ месечно капу на фиксне ДСЛ-корисника и 250ГБ капу на претплатника на У-стих високим брза интернет конекција почиње 2. маја. АТ & Т ће наплаћивати вишак од $ 10 за сваки наредни 50ГБ података, са два грејс периода до почели - другим речима, трећи месец идете преко капу то је када добијете ћете наплаћено. У ДСЛРепортс тврди да има потврду из АТ & Т, да су ове стопе су легитимне, као и да ће изаћи писма клијентима почиње 18. марта.

Како АТ & Т, бранити потез? Компанија објашњава да ће само утицати два одсто потрошача који користе "несразмеран количину пропусног опсега", и представља капе, као алтернативу регулисања брзине преноса или искључења претерано кориснике услуга потпуно. Купци ће моћи да провере њихову употребу са онлајн алат, и добити обавештења када стигну до 65 одсто, 90 одсто и 100 одсто својих месечних рата.

Управо смо разговарали са АТ & Т представник Сет Блум и потврдио целу ствар - цене су управо онако како је горе описано, а компанија ће заиста почети да обавештава купце ове недеље. Он је такође рекао да они корисници који још увек немају приступ алатке пропусног опсега неће добити док не наплаћује, и да је АТ & Т, У-стих ТВ услуга се неће рачунати према ГБ капа. Ми смо убрзо очекујемо пуну изјаву.

Измена: Изјава после паузе.

Наставити читање АТ & Т ће капа ДСЛ и У-стих Интернет, наметну таксе вишак (упдате)

АТ & Т ће капа ДСЛ и У-стих Интернет, наметну таксе вишак (упдате) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 19:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДСЛРепортс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар