събота, 4 декември 2010 г.

Lufthansa стартира по време на полет WiFi на междуконтиненталните полети, разпоредители в "бъдеще"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Има само не два начина за това: това, което Lufthansa е успяла да постигне тук е нищо повече от невероятно. Докато запалените jetsetters са ползващи по време на полет на WiFi (изберете) вътрешни линии в продължение на няколко години, по време на полет забавно е към своя рязко спиране, когато се качат на самолета изисква паспорт. Мечтата на дълги разстояния по време на полет интернет се е чувствал като далечен, но изглежда, че бъдещето е в действителност се случва и днес. FlyNet услуга на превозвача е била подновена тази седмица, както и с помощ от Panasonic и 802.11n богове, които се, това е в момента предлага широколентов достъп до интернет на междуконтиненталните маршрути. Първоначално, услугата ще бъде ограничен, за да изберете Северноатлантическия маршрути, но достъпът трябва да бъде на разположение на "почти цялата мрежа Lufthansa междуконтинентални до края на 2011 година."

Няма конкретни цифри изпълнение са публикувани, но компанията се наричат "изключително бързо" и достатъчно бърз, за да отворите големи прикачени файлове "без забавяне". Още по-добре, авиокомпанията ще се дава възможност за достъп до данни мобилен телефон (GSM и GPRS) през пролетта на следващата година, като highfalutin "клечки възможността за изпращане и получаване на най-скъпите текстови съобщения от живота им. Deutsche Telekom ще се предоставя на реално извършените услуги интернет, на цена като: € 10.95 (или 3500 мили) за един час или € 19.95 (или 7000 мили) за 24 часа така, че да позволява патрони за достъп до мрежата на " за всички Lufthansa свързващи полети, оборудвани с чувствителна по време на периода на валидност, както и след полет в ложите Луфтханза ". О, и не сме се спомене, че това е напълно безплатно през 31ви Януари 2011 година? Така е.

Продължавам четене Луфтханза стартира по време на полет WiFi на междуконтиненталните полети, разпоредители в "бъдеще"

Lufthansa стартира по време на полет WiFi на междуконтиненталните полети, разпоредители в "бъдеще" първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември 2010 год. 15:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gadling | източник Lufthansa |

Входните врати Sneak, които не са портове по подразбиране на Hacked Сървъри

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rTqAWzT7QxE/story01.htm:
. UnmaskParasites пише "За да насочват трафик към своите онлайн магазини, софтуерни пирати рана уважавани легитимни сайтове инжектиране скрити със спам линкове и създаване на прехвърлящи страници на Google резултатите от търсенето са сериозно отровен от тези врати небрежност на уеб администраторите на сайтове с пробив прави тази схема жизнеспособни -. Вратите остават незабелязани в продължение на години. Не толкова отдавна, хакери започна отново да конфигурирате Apache на компрометирани сървъри, за да им служат прехвърлящи страници на разстояние на не-портове по подразбиране, все още се възползват от по установените имена на домейни ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Законът и Мултивселена

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZHkFCRZGZDU/story01.htm:
Анонимен читател пише "jwz публикувани линк към тази силно изперкал блог в съавторство с двама адвокати, които пишат за прилагане в реалния свят право на комикси. Примерни теми включват мутанти и антидискриминационни закони (в три части серия!), Е Батман държава актьор? и федерализъм и Keene закон. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Flix на Stix павилиони Очаквайте скоро: това е като Redbox, но с USB палец дискове

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Идеята е далеч от новите - Warner и Paramount се регистрирали връщане в разцвета известен като "2009" да предлагат филми на карти SD и изберете Blockbuster наем на павилиони са пръкват ги на и досега. Но Flix на Stix е очакван обрат на модели, които вече са там, и това е този, който без съмнение ще бъде изправена пред трудностите за постигане на същото ниво на приемане, както Redbox . Казано по-просто (или възможно най-просто), защита на потребителите валс до павилион, изберете телевизионно шоу, игра или филм, а след това те избират дали биха искали да закупят или наемат титлата. Съоръжението все още да се чисти с конкретни цени, но (вероятно се подиграваха) видео вградени след почивката показва Наемните цени от $ 1, $ 2, $ 3 и $ 4 за 3, 6, 9 и 12 дни. Има също така не показва колко телевизионни епизода и игри ще се работи, но ние сме научили, че потребителите могат да поставят собствените им стик USB (USB 3.0 е приета!) Или да изберат да се снабдяват с едно пряко от машината. Ударете си Visa или Mastercard (хайде, не Открийте или AMEX?), А след това ... изчакайте.

В действителност, това е в състояние да бъде най-голямото препятствие. Какви са решенията се предлагат? Какво става, ако си изберете един 1080p филм, който е 7 GB, и само една 4GB USB устройство? Или още по-добре, ами ако имаш 8GB USB 2.0 устройство и назначаване на лекаря на всеки десет минути? Комично достатъчно, видео демонстрация всъщност показва патрон игра на покер, докато чака за трансфер да приключи - нещо, което ни казва, че няма как да мине и с потенциални клиенти, чакащи на опашката. Предполагаме, че повечето хора ще мира правото на вън, ако чакаме да закупи нещо от кутия надхвърля няколко минути, и като се има предвид самото естество на тази схема, това звучи като този сценарий е почти сигурно да се случи nauseum реклама. Във всеки случай, очаквам да видя първата от тези пръкват по два-три месеца, а междувременно ние ще се копаят за повече информация относно цените и плановете за разпределяне.

Продължавам четене Flix на Stix павилиони Очаквайте скоро: това е като Redbox, но с USB палец дискове

Flix на Stix павилиони Очаквайте скоро: това е като Redbox, но с USB палец дискове първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти 12 2010 14:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo! Tech | източник Flix на Stix | Изпрати | Коментари

На Apple iPhone 4 (законно) в продажба за първи път: $ 50 на разстояние най-Radio Shack

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Пропусна Черен петък ? Добро за теб. Сега, все още на пазара за iPhone 4 ? Ако е така, вероятно ще трябва точка вашия автомобил до най-близкия Radio Shack, STAT. За първи път, тъй като ще се продава през юни, iPhone на Apple 4 е законно в продажба от търговец на дребно, че действително съществува и няма да продадем вашата лична информация на някои палячо в открито море, рай никога не сте чували. (Не, Walmart за $ 2 спестявания не се брои.) Ние сме казали, че от $ 50 еднократната продажба се прави, да засили информираността околните Radio Shack е (разбира се нисък ключ) безжичен бизнес, и ако ние трябваше да предполагам, ще г казват, че най-вероятно ще работят до съвършенство. Още от слушалката започна да се доставя това лято, ще ставка е $ 199 (на договор) за 16 GB модел, или $ 299 (и на договор) за 32GB аромат; тази сделка хакове $ 50 от всеки, а има дори и един 8GB 3GS iPhone за $ 49 Ако търсите да вземе нещата още по-ниски. Още по-добре на барака е предлагане на $ 75 с търговията с кредитни на всяка функционална / не е смахнат 3G iPhone, както и $ 125 за 3GS по подобен състояние, което означава, че може да ходи днес, предаде си 3GS, и излизам с четири iPhone за $ 25 (плюс активиране такси). Естествено, сделката е достъпна само на тухли и хоросан места (да се чете: не е онлайн), и забавлението е към своя край на 11 декември. Така че, кой е по?

Apple iPhone е 4 (законно) в продажба за първи път: $ 50 на разстояние най-Radio Shack първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември 2010 год. 14:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Radio Shack | Изпрати | Коментари

Android Market обновяване носи раздела дългоочакваната "връзка", подобен апартамент предложения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/android-market-update-brings-long-awaited-related-tab/:
Не забравяйте, че "свързани" в раздела ние забелязан в пищен видео на Google за собствена ? Изглежда, като че ли не ще трябва да почака за Android 2.3 да се насладят на плячката от Ел като GOOG решат какво подобни приложения може като след едно изтегляне. Тази сутрин, вълни от привърженици Android са намирането на нов раздел в пазар, с Droid 2 и Nexus Една както виждате актуализацията тук в Engadget HQ. Разбира се, тя работи точно като еквивалент на App Store, но остава да се види колко точно съветът е. Когато гледате "връзка" за (също наскоро актуализиран) ап Engadget, ние намираме обекти ние бихме предпочели да се първи в списъка за една страница, или така, но въпреки това сме сигурни, че сместа-и мач инженерите в планината Виж вече са хубави неща тунинг, докато говорим. Знаеш ли, по време на кратки моменти те не се готвят за вторник големи Chrome показват .


[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Android Market обновяване носи дългоочакваната "Свързано" раздела дълги, подобни предложения ап първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември 2010 г 13:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

OpenSuSE Предлагане на подвижния издаване хранилището

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AilJNAEhGH8/story01.htm:
dkd903 пише: "Въпреки че слуховете за преминаване към Ubuntu подвижен съобщение е образувано да спре, друг основен Линукс дистрибуция се опитва да осигури подвижен съобщение. В съобщение на OpenSuSE проект пощенски списък, OpenSuSE разработчик Грег Kroah-Хартман обяви нов проект -. OpenSuSE Tumbleweed OpenSuSE Tumbleweed ще осигури подвижен съобщение за тези, OpenSuSE потребители, които желае да има подвижен съобщение Тя ще бъде основно за обратно изкупуване, съдържащи последната стабилна версия на приложения "..

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Уикипедия Страници Сега На Амазонка - С продукта Връзки

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Aye0xkqTzYE/story01.htm:
Анонимен читател пише "През миналия месец, е-търговия Amazon.com пазар започна сравнително незабелязано нова функция, която носи на съдържание от Уикипедия страници на нейните собствени сървъри в сенчестата нов проект, който изглежда да се нарича" пазаруване включен Уикипедия страници. " Домакин на домейна Amazon.com, те възпроизвеждат съдържанието на Уикипедия, но са добавили връзки към една книга, където могат да бъдат закупени на Амазонка. Amazon представител Аня Уоринг каза CNET при зададени чрез електронна поща, "Към края на ноември, ние сме разгърнали в книги категория, но [че] ще се разширява към нови категории през 2011 година. " Ако Средна Джо ожулвания Уикипедия и добавя партньорски връзки към него, Google ще премахне и наказване на домейни с два екземпляра страници. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Nexus S показва камерата му, способности видеозапис

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/nexus-s-shows-off-its-camera-video-recording-abilities/:
В този момент, няма нищо по същество, че ние вече не знаем за Nexus S ... освен когато тя ще бъде официално разкри, разбира се. Но досега не сме имали добър поглед към това какво точно сензора предстоящото смартфон е да направя. Благодарение на нищо неподозиращите поток Picasa, ние сме в момента се третират с няколко снимки, направени от Samsung GT-I9020 - или в други условия, един Nexus С. Още по-добре, някой качил кратък видеозапис на служебно HD улавяне способности, и това е вграден само миналото на почивката (хоризонтални и портрет версии, към обувка). Имате себе си поглед и да видим дали сте впечатлени.

[Благодаря ти, Анонимен]

Продължавам четене Nexus S показва своята камера, запис способности видео

Nexus S показва своята камера, запис способности видео първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти декември, 2010 12:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BriefMobile , Picasa (Бен Saitz) | Изпрати | Коментари

Cybergang компромиси всеки банкомат в руския град

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hHfu53MWMKM/story01.htm:
Orome1 пише "Група от измамниците е задържан в Якутск и Москва по обвинение, че компромис всички банкомати в град Якутск - населението. Около 210 000 - в Република Якутия в Руската федерация трета от мъжете образуват действителната престъпна група , а четвъртата - от Москва основава зловреден софтуер разработчици - е "подизпълнител" от тях, и получи 100 хиляди рубли (около $ 3200) за разработване на потребителски вируса банкомат, с която те ще зарази устройства ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.