събота, 4 декември 2010 г.

Ясно пуска в дома WiMAX рутер с вграден WiFi

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/04/clear-launches-new-at-home-wimax-router-with-integrated-wifi/:
Ей, не се чукам на имена инженери - "Ясно модем с WiFi" просто работи. В действителност, това е официалната титла на дома Ясно е новото в WiMAX модем (същият, който летеше по време на FCC през септември), с цел да събират 4G автострада в нечии дом за по-малко $ 35 на месец. Според оператора, това е всичко-в-едно решение, което е "около размера на книга," предлага 4G прием, както и вътрешен рутер 802.11b/g/n да разпространява тези вълни в дома ви, без нуждата от отделни WLAN рутер. Той е достъпен днес от местния клон на Clear магазин, с $ 120 окончателни цена или $ 7 на месец наем курс. Освен това, Ясен обслужване на клиенти у дома могат да добавят услугата дома глас, с неограничени селищни и междуселищни разговори в САЩ, Канада и Пуерто Рико, за допълнителни 15 миди на месец. О, и ако си математика умения са леко размита, ние ти препоръчваме да го купуват, ако възнамерявате да поддържа услугата за повече от 17 месеца. Моля.

Продължавам четене Clear пуска в дома WiMAX рутер с вграден WiFi

Ясно пуска в дома WiMAX рутер с вграден WiFi първоначално се появи на Engadget на Съб, 4-ти Декември, 2010 11:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ясно | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар