събота, 4 декември 2010 г.

Sony Ericsson е Зевс Z1 PlayStation телефон допринася проба снимки на Picasa

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/sony-ericssons-zeus-z1-playstation-phone-contributes-sample-sho/:
В този момент, има ли наистина изненада никого, че новият телефон е изтичане под формата на сайт за споделяне на снимки ? Ние напълно разбират загадка: когато сте влезли в телефона, който тества и си правите снимки, това е толкова лесно да се качат "Ем. И хей, трябва да се тества споделяне функционалност в един момент така или иначе, нали? Във всеки случай, ние я обичаме, така че ние няма да се оплакват, че няколко снимки с Sony Ericsson Зевс ясно изписан с данните EXIF започнаха да се появяват на Picasa. Четирите с подходящ етикет снимки всички се врязват в 5 мегапиксела, така че се надяваме да не сме очаквали един N8 -побой резолюция тук ... но след това отново, когато си двубой в PlayStation-брандирана игри с часове, наистина ли има време да бъде като достойни снимки все пак?

Sony Ericsson е Зевс Z1 PlayStation телефон допринася проба снимки на Picasa първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 година 21:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android полиция | източник Picasa | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар