събота, 4 декември 2010 г.

Viacom файлове жалбата авторското право YouTube случай, продължава "да се проточи"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/viacom-files-appeal-in-youtube-copyright-case-continues-to-dra/:
Не се притеснявайте - че "измъкнаха" малко принадлежи на Google, а не нас. Ако ще се припомни, костюмите в Маунтин Вю хвърли подземен обратно партия през юни, когато Федералният съд постанови , че YouTube падна в рамките на "личната неприкосновеност", предоставянето на този закон, който защитава доставчиците на услуги от отговорност за потребителско съдържание. По същество, това гарантира, че Google не може да бъде предявен иск или носи отговорност за вреди, причинени от някои шегаджии качи изтръгнат епизод на 30 Rock в сайта, е, че Google е обещал да се отнеме това след побърза, ако съобщени от притежателя на авторските права. Това по същество прехвърля задължението на полицията за съдържанието създател, но (разумно) освобождава от Google невъзможно подвиг на възприемане на всеки един клип, който получава актуализирана, преди да го живеем в света. Само да ви даде малко гледна точка, 24 часа видео са качени в YouTube всяка минута, и който се очаква да станат още по-голяма с течение на времето. Въпреки логиката (и решението на съда), Viacom днес подава 72-страница жалбата вероятно напразен опит да отвърне на удара.

All Things D подчертава убиец цитат от Viacom в доклада - очевидно той си мисли, че ако решението на щандове, че ще "радикално преобразуване на функционирането на системата на авторското право и сериозно да наруши, ако не и напълно унищожи, стойността на много защитени с авторски права творения . " Що се отнася до отговора на Google? "Ние съжаляваме, че Viacom продължава да се проточи този случай. Двора тук, като всеки друг съд, който да разгледа въпроса, правилно е приела, че законът защитава онлайн услуги като YouTube, който отстрани съдържание, когато съобщават от авторските права, че е неразрешено . Ние силно ще защити решението на съда при обжалване. " Ние съмнение всичко ще се окаже, различен следващата да се върти, но очевидно ние ще се гледа с голям интерес. Сега, отново в този клип на 30 Rock сме се наслаждавали съвсем законно на Hulu ...

Viacom файлове жалбата авторското право YouTube случай, продължава "да се проточи" първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември, 2010 17:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник All Things D | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар