четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Суанн ДВР4-2600 Комплет је 4 камере и 500ГБ вреди даљински приступити Оверкилл-Хоме безбедности

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/swann-dvr4-2600-kit-is-4-cameras-and-500gb-worth-of-remotely-acc/:
Суанн ДВР4-2600 Комплет је четири камере вредан даљински приступити Оверкилл-Хоме безбедности
видели смо ИП камере и раније, оне јефтине као ДЦС-930Л из Д-линк који добијају посао без сувишних детаља, а љубитељ оних попут Логитецх обавештење система који нуде осећај врхунског - на премију цену. Међутим, ништа баш овако. То је Свон ДВР4-2600, систем који се испоручује са четири одвојена камерама, који нуде "високе резолуције" ВГА који су око 10 година прошлости када би ВГА оправдано назвати "високе резолуције". Они, бар, нуде 65 метара у вредности од ноћно осматрање и свим временским условима функционалност. Ту је такође укључен ДВР-500ГБ који се могу директно повезан на ТВ или даљински приступити са мноштво мобилних апликација које покривају све, од андроид и ИОС на Виндовс Мобиле 6 и Симбиан . Можете да добијете е-поште кад год се ваш затвореника госте потез и комад де отпор, комплет обухвата четири крађе одвраћања налепнице. Ако се они не држе даље лопови, можда Ротвајлер * ће. Сви детаљи у ПР испод.

* Ротвајлер није укључен.

Наставити читање Суанн ДВР4-2600 Комплет је 4 камере и 500ГБ вреди даљински приступ-безбедносне Оверкилл кући

Суанн ДВР4-2600 Комплет је 4 камере и 500ГБ вреди даљински приступ-безбедносне Оверкилл куће првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 10:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

Мозилла "модеран претраживач" напад на ИЕ гледа Фирефок мане

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/P7_ToJt_-VQ/mozillas-modern-browser-attack-on-ie-overlooks-firefox-flaws.ars:

Мицрософт и Мозилла тргује жаоке ове недеље у спору око онога што представља "модеран" Веб прегледачу. Конкурентне трења почиње да се распламсава, јер Редмонду софтверског гиганта из Силиконске долине и непрофитна се припремају за ослобађање следећу главне верзије својих веб претраживача.

Мозилла Фирефок 4 Очекује се да стигне овог месеца, а Мицрософт-ов Интернет Екплорер-9 је у фази пуштање кандидат . Оба претраживача су постављени да се уведе велики број нових карактеристика за крајње кориснике и Веб програмери, укључујући и широку подршку за критичко следећу генерацију Веб стандарда.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Гоогле и Фацебоок и настави да води саобраћаја упут за Видеос он Медији сајтови

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/p9qcnwT07zM/:

Бенцхмарк капитала опкладе на изузетно тихо-Стеалтх-Схххх ццЛооп

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HKqe-dUKOrE/:

Редбок преппинг Филм стреаминг сервис, могао би Партерн са Амазона

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IHc-Bcq2wgE/:

Панасониц представио пакет камкордера свих облика, величине и дубине

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/panasonic-unveils-a-suite-of-camcorders-of-all-shapes-sizes-an/:
Па сада, оставите да Панасониц на депонију гомилу камера одједном, обезбеђујући свака домаћа ниша је покривена. Имамо пет одвојених модела, тако да носе са нама док смо паузу на неке метке:
  • ХМ-ТА20 - Ово је флип -стил усправно дизајн са објектива са једне стране и, са друге стране, велики ЛЦД са црвено дугме испод ње. Али, то је трајан, нуди три метра од водонепропусног заштите и издржљив, прашине доказ случај. То ћемо урадити 1080п снимак, не нуди оптички зум, али има ноћни режим да падне до 15фпс да јој помогне да добро обавља када се светла угасе напоље. Може да се користи као вебцам, превише.
  • ХМ-ТА2 - То је у основи ТА20 минус тешким бита. Најбоље да се осуши. Испоручује се са статива за аутопортрете. Савршен за Вашу нову МиСпаце профиле пиц!
  • ХКС-ВА10 - Још једна трајна, водоотпоран до три метра, прашину и ударце, снима 16 мегапиксела фотографија и записа 1080п материјала, превише. Она нуди пиштољ стилу држање и флип-оут, три-инчни екран осетљив на додир. је на слици је после паузе.
  • ХКС-ДЦ10 - То је у основи ВА10 који не воли воду, или прашине, или је пао.
  • ХКС-ДЦ1 - Још један корак доле цену мердевине, ово повлачи до 14 мегапиксела, фотографија и губи неке високе технологије варање од других. Његова три-инчни ЛЦД не додирљив.
ПАНАСОНИЦ нас није милост са ценама за било који од ових, као ни датуми. Али, хеј, који треба детаљно тако?

Наставити читање Панасониц представила пакет камкордера свих облика, величине и дубине

Панасониц представио пакет камкордера свих облика, величине и дубине првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 08:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дигитална фотографија преглед , ЦрунцхГеар | | Емаил тхис | Цомментс

10% ИТ стручњаке могу да приступе рачунима претходних послова '

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UFCckjjiv9E/10-of-IT-Pros-Can-Access-Previous-Jobs-Accounts:
динсцотт пише "Према анкети која испитује како ИТ професионалаца и запослених поглед употребе политике и технологије за управљање и заштите електронског идентитета корисника, размену рада за пријављивање и лозинке између сарадницима је редовна појава је. нема чудо што половина од њих су забринути због инсајдерске претње безбедност рачунарских мрежа у постојећу инфраструктуру њихове компаније! Али једна од највећих изненађујући резултати показују да је један од 10 ИТ професионалци признају да имају рачуне из претходних радних места, од којих они још увек могу да приступе системима и иако су они напустили организацију. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт забрањује Опен Соурце са тржишта оперативног система Виндовс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wpbB0rwncdg/Microsoft-Bans-Open-Source-From-the-Windows-Market:
Блацклав пише "Мицрософт је подигао гнев опен соурце заједници са својим локацији Виндовс Маркетплаце лиценце изричито одбија да дозволи софтвер покривен отворене лиценце да се дистрибуира. Лиценцу, што свако ко жели да дистрибуира Виндовс, Виндовс телефона или апликација преко Ксбокс компаније копија Аппле Апп Сторе је потребно да се сложе да је уобичајена бујица легалесе -. али крије непријатно изненађење за оне који се залажу за идеале отвореног кода "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг порука спецификације за ГСМ и ВиФи-само Ксоом, индентицал да сачувате оригиналну радио

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/motorola-posts-specs-for-gsm-and-wifi-only-xoom-indentical-to-o/:
Која је разлика између ВиФи само Ксоом таблета и један опремљен ЕВ-ДО Рев А или ХСДПА бендова? само $ 200 и радио чип у себи. Самсунг недавно објавио пуне спецификације за његову пуну линију Андроид саће таблета, а они иначе смо потпуно исти унутра. То важи и за Тегра 2 СПЦ, наравно, али и изненађујуће ГПС, који се често печена право у целуларних радио у мобилним уређајима попут ових. Добар на Моторола за задржавање функционалност у!

[Хвала, Давид В.]

Самсунг порука спецификације за ГСМ и ВиФи-само Ксоом, индентицал да сачувате оригиналну радио првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 09:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мотодев Форум | Соурце Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Цлаирмаил Доноси Превара ЦЕО на мобилне технологије банкарство

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FIFjD0HhHmk/:

Ћелавости лек није разлог да се престане а'стрессин

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/baldness-cure-is-no-reason-to-quit-astressin/:
Ако мислите да је ћелавост, као болест онда ћете желети да обратите пажњу на неке истраживања која је спроводи у сарадњи са тимовима из УЦЛА, Салк Институт за биолошка истраживања, као и Орегона здравље наука и Универзитета. Група изгледа да су случајно набасали на лек за ћелавост, а истраживање је однос између стреса и гастроинтестиналног тракта. Тимови су били тестирање ефеката пептида под називом "астрессин Б" на мишеве генетски модификоване да буду хипер-нагласио је (и ћелав као резултат). Зачудо, ћелав мишева регрев изгубио косу и поштовање жена који возе министар. Они су чак и одржава поново косу за до четири месеца после добијања само једне дозе дневно током пет узастопних дана - то је 20 одсто од две године животни век миша. О сигурни, регровтх је био на леђима, али смо сигурни да ће наше Сортирај предност за вашу локацију у време када ово почиње људски суђења.

Ћелавости лек није разлог да се престане а'стрессин првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 08:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПопСци | Емаил тхис | Цомментс

Нокиа План Б је само хоак

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mYSHFQQto0Y/Nokia-Plan-B-Was-Just-a-Hoax:
сурај.сун пише "Дошло је пуно брбљања о" Нокиа план Б "у протеклих 48 сати - Овај сајт је постављена од стране девет младих инвеститори који истакао смели план за митинг акционарима, добити и сами изабрани на плочи Нокиа, и радикално мења правац компаније, испаливши Стивен Елоп и починили масовне ресурсе да МееГо Постоји само један проблем, мада:. деветоро младих инвеститори заправо не постоји - према последњем цвркут на @ НокиаПланБ Твиттер налог, то је све превара понављају у "један веома досадно инжењер који заиста воли свој иПхоне. ' Оуцх. То објашњава зашто сада угашеној сајт нагло одустао узрок јутрос после само 36 сати постојања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони Ерицссон КСПЕРИА Фамили Портраит на МВЦ 2011

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-ericsson-xperia-family-portrait-at-mwc-2011/:
Сони Ерицссон уздрмао МВЦ пре него што је почела ове године, увођењем КСПЕРИА Играј - први светски сертификовани ПлаиСтатион телефон - уз пар нових чланова свог Кспериа линије смарт телефона, средње класе Нео и клизна КВЕРТИ ПРО . Заједно са КСПЕРИА лука који је дебитовао на ЦЕС-у у јануару, овај мали гомила Андроид Медењак тркача ће формирати СЕ главни напад на све променљив смарт потрошача новчаник ове године. Ми још увек не могу да вам кажем која је од њих може бити за вас, али свакако може да пружи галерија пуњена пуна стране по страни слика ће вам помоћи да визуелно разлике, и великих и малих, између четири нова Кспериас . Уживајте!

Сони Ерицссон КСПЕРИА Фамили Портраит на МВЦ 2011 првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 08:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Следећи нове мреже ДИК Подношење прилично Потврђује ИоуТубе Откуп

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_uWVW-3M8c/:

ГСМА и Цлоудмарк кувања се СМС Спам систем извјештавања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/gsma-and-cloudmark-cooking-up-an-sms-spam-reporting-system/:
Ако добијете само пет спам текстуалних порука дневно онда размотрите себе среће, као Кинески мобилни корисник може лако стећи најмање 30 порука дневно, у складу са Цлоудмарк. Срећом, казао је компанија послује са ГСМА и разне оператера на изградњи СМС Спам система извештавања, што би требало да помогну у свету драстично смањи спама мобилног телефона. Идеја је прилично једноставна: у више земаља суђења која је завршена у децембру прошле године, учесника из АТ & Т Белл Мобилити, СФРЈ, Спринт, Водафон, Кореја Телекома, као и корејски Интернет и безбедносна агенција доставља осумњичени спам "7726", који је кратки код за "непожељне". Цлоудмарк цлоуд систем заснован би онда бити у стању да идентификују и блокирају ове поруке у будућности, било да се ради преваре, линкбаитс, или само огласе са перверзном компанија. Иако ово звучи као савршено решење, то није сасвим јасно колико је ова услуга ће коштати оператера, али хеј, то никада није прерано да почнете петицију, ако вам је потребна да се лоше.

ГСМА и Цлоудмарк кувања се СМС Спам систем извјештавања првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 07:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПЦ Ворлд | Емаил тхис | Цомментс

Сони Мусиц Неограничено сада стриминг песама у САД

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-music-unlimited-music-streaming-service-arrives-in-the-us/:
Надајмо се Сони нови стриминг музички сервис - само покренула је данас у САД, Аустралија и Нови Зеланд - није толико гломазан да користите као своју " Музика Неограничено Поверед би Криоцити "надимак сугерише. Служба има шест милиона песама из Сони Мусиц Ентертаинмент, Универсал, ЕМИ и Варнер и доступна је на својим уређајима, укључујући Сони ПС3, Блу-раи диск плејере, БРАВИА телевизори, и ВАИО рачунара. Она такође ће бити доступан смартпхоне на Андроид ускоро са ИОС апликација долази касније ове године, под претпоставком Аппле-ов нови дебакл претплата не омете Сони планове. Основно чланство обезбеђује интерактивно искуство за радио-$ 3,99 по месеца, док премија 9,99 $ месечно служба омогућава претплатницима на захтев приступ музике Неограничено библиотека са способност да организујете своју музику кроз листе песама и слично. Сони такодје пружа користан сервис који скенира вашу локалну библиотеку и листе нумера за "скок почетак" организовања ваше музичке колекције Неограничено. Питам се како ће се радити на НГП и ПлаиСтатион таблета ?

Сони Мусиц Неограничено сада стриминг песама у САД првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 07:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Алл Тхингс Дигитал | Соурце Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Сони званично саопштење поводом пс3 Хакерисање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AXFTl7DdWPg/Sonys-Official-Statement-Regarding-PS3-Hacking:
текгоблин пише "Сони је појачао свој став о било заобилажење заштите било које врсте на ПлаиСтатион 3 и објавио изјаву решавање Недавно је Сони је забрањено Георге Хотз (Геохот) од објављивања више информација о конзоли уопште. Сада. СОНИ њиховим очима је постављен на друге кориснике који ће можда покушати да користи пиратски софтвер или моддед конзоле ПлаиСтатион на мрежи у саопштењу: "Напомена:. Неовлашћено заобилажења уређаја за ПлаиСтатион 3 система су недавно објављена од стране хакера Ови уређаји омогућавају употребу. неовлашћеног или пиратски софтвер. коришћење таквих уређаја или софтвера нарушава услове "системског софтвера Уговор о лиценци за ПлаиСтатион 3 система" и "Услови Услуге и Кориснички Уговор" за ПлаиСтатион Нетворк / Криоцити и своје заједнице Кодекс понашања Повреда одредаба системског софтвера Уговор о лиценци за ПлаиСтатион 3 система. поништава потрошача гаранцију за тај систем Поред тога, копирање или играње пиратски софтвер. је кршење међународног закона о ауторским правима. корисника који користе избегавање уређаја или покретање неовлашћеног или пиратски софтвер ће имати приступа ПлаиСтатион Нетворк и приступ сервисима преко Криоцити Плаистатион 3 систем престао трајно. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дневни је "Потражи ме Најстарији пас у Америци" линија иде маинстреам [видео]

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BAJXaE5XxU4/:

Традесхифт Светла Тоуцхпапер - Интегрише се ПаиПал-у слободан Цена платформа

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fYKmjWpYifs/:

Сони представља 17-инчни и 25-инчни ОЛЕД Тримастер ЕЛ професионалних монитора

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-announces-17-inch-and-25-inch-trimaster-el-professional-ole/:
Ласт смо чули разумно величине компаније Сони ОЛЕД екран је пут назад у јуну, иако је управо сам панела, а не пуни пакет као што је КСЕЛ-1 ОЛЕД телевизор. Али јуче, Сони је представио неколико нових ОЛЕД монитора за Тримастер ЕЛ професионални домет: на левој страни имамо БВМ-Е250 25-инцхер, у пратњи БВМ-Е170 17-инчни рођак са десне стране. "Супер Топ Емиссион ОЛЕД панелима на оба модела поседује 10-битни РГБ драјвер, 100 цд/м2 осветљеност стандардни, 1920 к 1080 резолуцију, као и импресивна 178-степени угао гледања и вертикално и бочно. Ми ћемо сачувати остатак техничких детаља за вас ораха видео у Пресс Релеасе (заједно са видео) после паузе, али хајде да вас упозорим да оне не долазе јефтини: Е250 ће бити доступна средином априла за око 2,4 милиона ¥ ($ 28,910), а Е170 је у јуну за око 1,3 милиона ¥ ($ 15,710).

Наставити читање Сони представља 17-инчни и 25-инчни ОЛЕД Тримастер ЕЛ професионалних монитора

Сони представља 17-инчни и 25-инчни ОЛЕД Тримастер ЕЛ професионалних монитора првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 05:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АВ Ватцх , МацВорлд , ОЛЕД екран | Соурце Сони | Емаил тхис | Цомментс