четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Тоиота иК покаже ЕВ прототип, стави га у производњу следеће године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/toyota-to-show-off-iq-ev-prototype-put-it-into-production-next/:
Тоиота је показивање електрично возило концепт који се заснива на иК-ултра-компактни за неколико година, али изгледа као да је коначно је радио до довољно поверења да стварно га стави у производњу. Први корак на доле тај пут ће се појавити на Сајму аутомобила у Женеви следећег месеца, где је Тоиота ће покажете "близу-производња" прототип свог иК-ЕВ (не нужно тачан назив), која је очигледно много, као и његови ФТ-ЕВ концепту , али са боље литијум-јонске батерије која обећава низ од 105 километара (или миља 65) на једном пуњењу. Под претпоставком да све иде како је планирано, аутомобил ће бити пуштена у производњу следеће неких додатних тестирања касније ове године, а Тоиота ће наводно почети лизинг потрошачима да у неком тренутку у 2012 - Европа чини се да је први у реду за аутомобил, али је ће очигледно бити на челу у Северној Америци, као добро.

Тоиота иК покаже ЕВ прототип, стави га у производњу следеће године првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 02:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гас 2,0 | Соурце ПхисОрг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар