четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Ринспеед Бамбус електрични концепт је највећа светска ХТЦ Флајер пристаниште

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/rinspeed-bamboo-electric-car-is-the-worlds-largest-htc-flyer-do/:
Разговарајте о својим крст промоције. Риндеркнецхт изграђен Ринспеед Бамбоо концепт електричног аутомобила изгледа да се ствари од гаџета штребер снове. Нажалост, тај сан личи дистопијска будућност предвиђене Нил Стивенсон роман којим све имамо је спонзорисано, заклане у корпоративним логотипа. Али хеј, то је само концепт, и производња возила никад не изгледа као оригинална идеја , тако нешто иде ... и ми значе ништа. За почетак, бреадбок-инспирисан Дасх има Сиеменс ВДО дисплеј са доцкинг станицу у преграда за рукавице за нови ХТЦ Флиер таблета. Бамбус Дасх је оивичена цветним ЈБЛ ГреенЕдге звучници и стартера кључ је стилизована после Свисс Арми Книфе. А ако нисмо погрешили, постоји камера продужен искључен стабљика од центра Дасх. Интересантно дело право до кластер старе школе бацити прекидача за брисаче, светла, опасности, итд Али то је само кабини.

Грил хладњака је замењена везу са Интернетом "идентифаце", развијен од стране Дајмлер ћерка МБтецх, при чему корисник може да прикаже било који број порука које посматрача из Фацебоок или Туиттер, на пример, или чак и радио-станицу унапред који тренутно ометање. Надувавање задња седишта су преносиви као надувавање водоотпорни кров развио Тецнотек који удвостручује, као Плажа ћебе. Цео комплет се напаја преко 54 кв електрични мотор у стању да 120 км / х максималне брзине и батерије у стању да гура спортски Голф Царт око 105 километара пре него што захтева допуну из РВЕ интелигентан станицу за пуњење. Потражите га да своје велике откривају на Салону аутомобила у Женеви. До тада, преко главе да Аутоблог на празник на своје галерије слика са избором неколико снимака додао испод.

Галерија: Ринспеед Бамбус



[Хвала Тим]

Наставити читање Ринспеед Бамбус електрични концепт је највећа светска ХТЦ Флајер пристаниште

Ринспеед Бамбус електрични концепт је највећа светска ХТЦ Флајер док је првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 06:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар