четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Сони Мусиц Неограничено сада стриминг песама у САД

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-music-unlimited-music-streaming-service-arrives-in-the-us/:
Надајмо се Сони нови стриминг музички сервис - само покренула је данас у САД, Аустралија и Нови Зеланд - није толико гломазан да користите као своју " Музика Неограничено Поверед би Криоцити "надимак сугерише. Служба има шест милиона песама из Сони Мусиц Ентертаинмент, Универсал, ЕМИ и Варнер и доступна је на својим уређајима, укључујући Сони ПС3, Блу-раи диск плејере, БРАВИА телевизори, и ВАИО рачунара. Она такође ће бити доступан смартпхоне на Андроид ускоро са ИОС апликација долази касније ове године, под претпоставком Аппле-ов нови дебакл претплата не омете Сони планове. Основно чланство обезбеђује интерактивно искуство за радио-$ 3,99 по месеца, док премија 9,99 $ месечно служба омогућава претплатницима на захтев приступ музике Неограничено библиотека са способност да организујете своју музику кроз листе песама и слично. Сони такодје пружа користан сервис који скенира вашу локалну библиотеку и листе нумера за "скок почетак" организовања ваше музичке колекције Неограничено. Питам се како ће се радити на НГП и ПлаиСтатион таблета ?

Сони Мусиц Неограничено сада стриминг песама у САД првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 17 Мар 2011 07:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Алл Тхингс Дигитал | Соурце Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар