четвъртък, 17 февруари 2011 г.

У фокусу: Абецеда Виртуал Привате Серверс, Део 1: Зашто ићи виртуелни?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x1ffL9VcPBA/virtual-private-servers.ars:

Зашто сопствени сервер хардвер? сам питао сам то питање више пута у последњих 15 година сваки пут машину није успео или ми је потребна надоградња за различите Веб, маил, и сервери база података. Могао сам изабрао у закуп посвећен хардвер колокације објеката, или користите дељени рачунар. Али, моје потребе потребне ресурсе који коштају далеко више него моја амортизованој трошкове ако закуп, и да ће престићи заједничке потребе. је поднео оставку и да поседује, одржавање и замена своје опремом.

То је, до прошле јесени, када ставим прсте у воду са Виртуал Привате Серверс (ВПСес): виртуелизацију сервера са роот приступом ради на хигх-енд хардвера, и посвећена је свој ексклузивни сврхе. Док сте били у могућности да изнајме ВПС из разних компанија за неколико година, опција цвета у 2010. Софтвер је сазрела, робустан услуге су доступне, а цена је сада на значајну предност у односу на перформансе за врсту рутине Интернет и базе података задацима које огромна већина сајтова спроводе.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар