вторник, 28 юни 2011 г.

3М читач концепт изгледа познато, моли да не да суди српском ебоок по њеним корицама

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/28/3m-reader-concept-looks-familiar-begs-you-not-to-judge-an-ebook/:
Ова слика одаје утисак да тренутни концепт дизајна за предстојеће еРеадер 3М изглед страшно познато. У ствари, сличности са тктр читаоцу смо видели неколико година уназад су прилично невероватне - а они вероватно сте више него површна, види и како 3М је улагање у компанију. Постоји пристојна шанса, међутим, да ће се уређај појавити на тржишту у потрази мало другачије - и надамо се са неколико других промена на плочи, јер тктр читалац је сада мало стари. Једна ствар изгледа прилично вероватно: уређај ће вероватно играти лепо са недавно најавио 3М облак Библиотека услуге позајмљивања. Нисте очекивали 3М дозволити другим компанијама имају све забавно, зар не?

3М читач концепт изгледа познато, моли да не да суди српском ебоок по њеним корицама је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 28 Апр 2011 13:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Дигитални читач | Емаил тхис | Цомментс

Сан францисцо разматра забрану свих кућне љубимце Продаја

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oGHA7OJgHnA/San-Francisco-Considers-Ban-On-All-Pet-Sales:
Хју Пицкенс пише "ЛА Тајмс извештава да хумано кућне љубимце Стицање Предлог је на путу до одбора супервизора у Сан Франциску То би забрана продаје било које животиње која хода, лети, плива, пузи или се нађе - осим ако не планирате да. једу Представници $ 45 милијарди долара 50 милијарди година љубимца индустрије позив Сан Франциску предлог 'далеко најрадикалнији забрана које смо видели "на националном нивоу и тврде да би то сила мале оператере да се затвори.. животиња активисти кажу да ће сачувати мали, али важан живот, заједно са новцем пореских обвезника, и на крају непотребно патњу "Од Декарт на горе., у западном размишљање, риба и других животиња нељудске немају осећања, они немају емоције, можемо радимо шта год желимо да их ", каже Филип Геррие, коаутор предлога." Ако смо сматрали да их жива бића, ми би се са њима другачије. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Лозинке Доказати Времена

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AaYcDXf5Y7w/Passcodes-Prove-Predictable:
микејук пише "Истраживање открива нешто што сви осумњичени, али није могао да докаже - у четвороцифрени ПИН најпопуларнији прва цифра је један, најпопуларнији друга цифра је два Ентропија само стварно удараца у на трећој и четвртој цифре оно што јесте.. више гледа на фреквенцијама од четири цифре група само 10 различитих лозинке ће бити довољно за откључавање иПхоне једна од седам! "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хромозома завршава повезани са животом историју, хронична обољења

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/PWxgLMM-k1Q/chromosome-ends-tied-to-life-history-chronic-diseases.ars:

Универзитета Калифорнија-Сан Франциску Лиз Блекбурн је добила Нобелову награду за студије која је идентификовала специјализоване мало механизације, који се зове теломераза, који одржава крајевима хромозома, што би иначе било очекивати да се смањује сваки пут ћелија дели. То скупљање сматра да постави ограничење броја ћелија поделе које се могу јавити у нормалним ћелијама, као и награде признати да је реактивација изгледа неопходан корак у трансформацији на канцерозно. Али, Блекбурн искористила разговор у Линдау добитника Нобелове награде састанка да тврде да су све врсте болести повезане са променама у теломеразе активности, као и да хромозома завршава обезбеди очитавање живота историју особе. И она има робота који је заузет генерисање података да је прављење резервних копија.

Бактерија и Арцхаеа су кружне хромозома, који обезбеђује да ДНК нема лабаве завршава у овим ћелијама. Комплекс Ћелије еукариота имају линеарну хромозома у њихово језгро. Ово ствара два проблема. ДНК способности ћелија да бисте видели краја, односно теломере, од хромозома, као месту где хромозом је сломила, и покушај да га поправите. Поред тога, ензиме који копија ДНК нису у стању да почне копирање на крају комада ДНК. Тако, кад год ћелија има за копирање ДНК, процес копирања ће се нужно игнорише неке од краја хромозома.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Цапцом мрви реприза вредности нову игру тако што сачуване игре стални

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mt7JwUyArwk/capcom-crushes-replay-value-of-new-game-by-making-saved-games-permanent.ars:

Када отворите потпуно нову копију Ресидент Евил: Плаћеници 3Д и данас, можда ћете наћи нешто занимљиво у упутству. "Напомена: податке сачували на тај софтвер не може бити ресетована," ти си упозорен. Када играте игру и ваш напредак ће бити сачувана, не постоји начин да га узме назад. То је заувек вашу игру.

Дозволите ми да објасним зашто је то тако изнервирало ако нејасно на колико је непријатељски овога је да се играчима. Када сте тукли игру, не можете избрисати ваш напредак и почети испочетка. Ако желите да зајам игру пријатељу, они неће бити у могућности да започну сопствени игру од самог почетка. Можда ћете моћи да тргују игру у продавници или продати, али не бих предложити купују га од некога користи, јер нећете моћи да почне од почетка и откључавање свих садржаја себе.

"Половна игре продаја није фактор у овом развоју одлуку, па се надамо да ће сви наши потрошачи моћи да уживају у целини опстанка-акција искуства да је игра не нуди", Цапцом каже у изјави за Див бомба .

Ресидент Евил: Плаћеници 3Д, све мисије напредак је директно сачуван у Нинтендо 3ДС кертриџ, где не може бити ресетована", у саопштењу се наставила. "Природа игре позива висок ниво реплаиабилити у циљу побољшања резултата мисији Поред тога, ова функција не уклони било који садржај доступан за кориснике.".

Ако то није да повредим препродавати вредност, зашто би иначе радите ово? Такође, ово боли свако ко купи копију игре и значајно штети дугорочно реплаиабилити од наслова. Ја често обришите сачуване игре фајлове мог портабл игара за почетак свеже, а ова нова "функција" чини да је немогуће.

Дакле хвала, Цапцом. Направили сте своју одлуку куповине много лакше.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Зинга планира да датотека за ИПО колико сутра, ће подићи $ 1.5 до $ 2Б У $ 15 до $ 20Б Процена

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XaRwf8Y4a1E/:
Арраи

Инкд Подиже 3,5 милиона долара за мобилни Интернет Издаваштво Апп Запд, Роб Глејзер Јоинс одбора

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_JWVKEuQ-ds/:
Арраи

Мозилла лансира инкубатора Програм за Опен Веб

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NcusPEcUnwg/:
Арраи

Нокиа Н9 камера: узорак слике и видео

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:
Наши први сусрет са Нокиа Н9 је можда једанаест различитих врста страшан, али смо знали да је само огреботина од високо квалитетног поликарбоната површину. Један од основних комада функционалности нисмо добили шансу да се врати адресу, затим је камера, а после Нокиа је одлучила да трубити да рог недавно - каже, између осталог, да је " најбржи слике снимање телефона "иет - одлучили смо морали смо да се вратимо на другу иде-око.

У погледу перформанси, Нокиа апликација Камера дефинитивно живи до хипе сопствене компаније, са готово тренутно снима и једнако оштар повратак у стање спремности за више слика-узимање. Када снимате видео, приметили смо да аудио снимање почиње нешто касније него видео, остављајући у првој половини другог или тако, без звука. Ово није неуобичајено питање (ми смо га видели на другим телефонима и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с) и може се видети у нашем аудио сампле после паузе. Сада може да буде добро време да поменути да Н9с смо тестирали са данас су сви прототип јединице, тако да не прејудицира Нокиа коначно хардвера на основу онога што видите овде. Осим ако прерано суд је позитивно, сумњамо Нокиа би сметало то.

Тако да у сваком случају, узели смо у шетњу око канцеларија компаније, у пратњи групе ненаоружаних али сигурно смртоносна Фински нинџе, узимајући снимци околних пејзази Градски пејзази као што смо отишли. Резултати показују Н9 брање горе тона детаља и контролу буке задивљујући, а неколико импровизована ТхинкПад руку на фотографијама нас уверен да може да уради прилично звездана посао са цлосеупс као добро. Са именом као што је Н9, међутим, било је очигледно који телефон морали смо да упоредимо Нокиа вук самотњак МееГо слушалице на, тако да се дошло наше поуздан Н8 са својим светски батина од 12 мегапиксела сензор. Авај, упркос што Ф2.2 отвором на Н9 Нокиа није успела да понови херојству његових ранијих уређаја: Н8 показује своје предности доследно брање бољи баланс боја и такође оштрији широм рам. Чини Н9 је да слика изгледа као да су пуцали кроз измаглицу, иако смо пожурити да додам да ово треба узети у обзир снагу старијих телефона, а не главни неуспех нови. Поред тога, Н9 пати од типично уског динамички опсег смарт телефона камера сензора, што је узрок доследно БЛ

Леапфрог ЛеапПад Екплорер __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ руке на (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/28/leapfrog-leappad-explorer-tablet-hands-on-video/:

Ако имате децу и своју __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, шансе су да сте га пренети на задње седиште повремено, тражећи своју пет година да вам помогне да дођете до плаже, или да победи иначе безнадежно ниво у Ангри Бирдс . Сада, можете их наградити са __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ сопственог. Доступно у зеленој и розе, $ 100 прескочи ЛеапПад Екплорера укључује 5-инчни, резолуције 480 к 272 пиксела (16:9) екран осетљив на додир, 2ГБ уграђене у магацинима и трајног стамбеног - али ваш 5-9 година ИСН 'т ће добити ухваћен на спецификације. Они ће приметити да уграђене камере (са видео цаптуре), микрофон, оловке, и акцелерометар, међутим - све који омогућавају прилагођених дете-пријатан апликације и едукативне игре, укључујући Дизни и Студија за анимацију, интерактивни читач, и компатибилност са преко 100 довнлоада апликације и прескочи кертриџа, који се крећу у цени од $ 5 до $ 25.

Ми свакако си далеко ван циљне групе ЛеапПад, али смо имали прилику да иду руку-на са уређајем раније данас, и да осећа да __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је солидно грађен, с добро заокружен скуп функција и могућност проширивања довољно опција - за децу играчке, наравно. Игре и апликације искористио могућности за писање, као што су Роли Поли Пикник, који користи акцелерометар за навигацију кроз лавиринт, правопис се једноставно, три слова речи на том путу (као и сви апликације и игре, пикник је подесива на основу ваших мали старост и вештине на нивоу). Ту је и видео плејер (тренутно ограничено на 4:3 садржаја), фото, видео снимање и апликације. Достава 15. августа, уређај нема тона коњских снага испод хаубе - 400МХз процесор значи да апликације неће кренути са брзином и благодат иПад 2 - али за $ 100 играчка, ЛеапПад направе у реду. ПР и руку на видео су после паузе.

Наставити читање прескочи ЛеапПад Екплорера __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ руке на (видео запис)

Леапфрог ЛеапПад Екплорер __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ руке на (видео запис) порекла

Будућност Време: УТЦ и преступну секунду

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YVnz7G6r4hg/The-Future-of-Time-UTC-and-the-Leap-Second:
рлсеаман пише "у УТЦ (" координираном универзалном времену ") је веома близу да буду редефинисане тако да више не прате ротације Земље Сатови свуда - на зиду, зглоба, телефона или рачунара - да ли би зауставити вођење Соларна време 'амерички научник", каже: ".. Пре него што атомске мерење времена, сатови су постављени на небу. Али почев од 1972, радио сигнали почео да емитује атомски секунде и преступне секунде повремено је додато да је ток атомских секунди да би сигнале синхронизовано са стварним ротације Земље Ове корекције су. сматра неопходном због Земљине ротације је мање редовно од атомске мерење времена У јануару 2012, Уједињених нација, удружене организације да стално прекида овај линк редефинисањем координираном универзалном времену. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мортал Комбат открива за-плате будућност борбена игра ДЛЦ

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:

Мортал Комбат је један од најбољих борбених игара који ће бити објављен ове генерације. Дубоко списак играча фаворита на карактер изаберите екран, садржај који је забавно да се игра са пријатељима или чак само-што је права реткост у борби против игара и на ПлаиСтатион 3. постоји чак роман 3Д функција за играче са потребним хардвером. Дали смо игру "купи" рејтинг и станд-би она, то је наслов који ће импресионирати љубитељи франшизе, као и придошлице.

Из пословне перспективе, међутим, Мортал комбат је један од првих борбених игара да у потпуности прихвате дигиталну културу у којој живимо, са садржајем обећао пререлеасе, за-плати на форуму стратегија ако купите користи, и пострелеасе ДЛЦ долази у редовним темпом . Пакао, ако не желите да платите за карактере један по један, можете чак и да претпродаја ДЛЦ да сачувате нешто новца. Ово је игра која покушава да нас се баве (и плаћање), што је дуже могуће.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Као Сеесмиц Понуде Адиеу РИМ, УберМедиа представио УберСоциал 1.2 за БлацкБерри

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e5czRqIyxSI/:
Арраи

Кекс конзерве: ваша највећа одбрана од индустријске шпијунаже?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/28/biscuit-tins-your-greatest-defense-against-industrial-espionage/:
Ми не знамо шта ваш свакодневни Гринд је као, али ми стално ми уардинг ван свеприсутни опасност од индустријске шпијунаже. Из било ког разлога, ово је нешто што тек треба да пробате: обичан кекс лима. Реч је је да је танак, метална пецива носилац је одличан за одржавање очима потенцијалних саботера далеко од свог тајног-складиштења мобилних уређаја. АФП извештава да су директори на немачком хемијске компаније почеле носи своје мобилне телефоне око у кутије да их заштити од врсте електромагнетног зрачења користе за крађу вредних информација из телефона. Нема речи о томе колико је уређаја који су укључени користите __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ или сличне пецива на бази оперативног система.

Кекс конзерве? Ваша највећа одбрана од индустријске шпијунаже првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 28 Апр 2011 11:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Текстуално | извор АФП | Емаил тхис | Цомментс

Гигабите представио Ллано-компатибилни А75 матичних плоча за уради сам скуп (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/28/gigabyte-intros-llano-compatible-a75-motherboards-for-the-diy-se/:
Ллано на бази ПЦ рачунара још увек стизали свој пут на тржиште, али ако сте предузимљиви тип можете само горе и изградите сопствени. ГИГАБИТЕ пре неколико дана најавио породицу од седам А75 серију матичних плоча, од којих су компатибилни са спанкин "АМД-ов нови Фусион А6 и А8 чипова и чипсетова А75. Да подсетимо, Фусион-серија комбинује дискретне класе Радеон ГПУ и било два или куад-цоре процесора на истој умре, иако све А6 и А8 модела су куад-цоре. Ови 35 - и 45-вати чипови су стереоскопске 3Д способни и подржава УСБ 3.0, ДирецтКс11, ОпенЦЛ / ОпенГЛ, и оба 1600МХз ДДР3 меморије и ниже снаге 1333МХз ДДР3Л меморије. Што се тиче матичних плоча, које дозвољавају 108дБ аудио са 7.1 сурроунд звук, а можете користити Гигабите Лако Туне 6 комуналне да схвате Фузија је обећање оверклокинг. Они такође користе технологију ДуалБИОС компаније да спречи неуспех да БИОС-а против корупције, док је сваки УСБ порта има свој осигурач да спречи неуспех порта. Хит везу извор за информације о томе где да купе, а моси на прошлост паузе за пуну ПР и кратке видео демонстрацију.

Наставити читање Гигабите представио Ллано-компатибилни А75 матичних плоча за уради сам скуп (видео запис)

Гигабите представио Ллано-компатибилни А75 матичних плоча за уради сам скуп (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 28 Апр 2011 11:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Гигабајта | Емаил тхис | Цомментс

Срећан Тау дан

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BaVOtpgsRZc/Happy-Tau-Day:
Заборавите на Пи дан данас славимо нешто дупло добро: Тау дан. За предуго Пи је млада и Тау је деверуша. Као Мајкл Хартл истиче у Тау Манифест ", Пи је збуњујуће и неприродно избор за круг стално." Он је дајући разговор на Калифорнијском институту за технологију на основу Манифест, уз питу служио на крају. "Два пута је чак можете очекивати", каже он.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.