четвъртък, 28 април 2011 г.

Да, Армадилло Те Губа

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3sbJOP3UX9I/Yes-an-Armadillo-Can-Give-You-Leprosy:
сциенцехабит пише "За година, научници су спекулисали да Армадиллос пренети лепре за људе, и да су иза неколико десетина случајева болести које се јављају у САД сваке године сада су. имам доказе. генетски Студија објављена у Нев Енгланд Јоурнал оф Медицине показује да САД Армадиллос и људских пацијената деле оно што чини се да је јединствени сој бактерије која изазива губе Ако Армадилло крв "стигао на моју гуме на мојим колима од покретања [животиње] око, ја бих прање. Ит Довн ", саветује један експерт." И ја не бих копају у тлу који има доста Армадилло измет. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Врховни суд: АТ & Т, може да примора арбитражи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FN7xMd2pECY/Supreme-Court-ATampT-Can-Force-Arbitration:
сурај.сун пише овај несрећан вести, како наводи Арс Тецхница: "Врховни суд у среду је одлучио да АТ & Т - и заиста, свако предузеће - могу да блокирају класа-акција одела које произилазе из спорова са клијентима и уместо силе оне клијенте на арбитражу Владајућа обрће претходне ниже судске одлуке која је класификован одредбе у АТ & Т уговора о услугама којима је забрањено класе арбитраже као 'несавесна.'. ... У случајевима када нефер пракса утиче на велики број купаца, АТ & Т или друге компаније могу мирно реши неколико појединачних потраживања, уместо да се суоче са већим класа-акција насеља која може да садржи казнене награде за циљ да обесхрабри будуће лоше праксе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нови топлотне пумпе ће трајати 10.000 година

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOJEiF9yfEU/New-Heat-Pump-Will-Last-10000-Years:
формаггио пише "Већина топлотне пумпе одржава просечни корисни век од 10-20 година, али истраживачи са Универзитета Ставангер у Норвешкој (УСН) и Универзитета у Ослу верују да су развили нови топлотне пумпе која ће трајати до 10.000 година ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


САД Владини Да бисте затворили 137 дата центара на 2011, више до 2015

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tKXzWVyCtnM/US-Govt-To-Close-137-Data-Centers-In-2011-More-By-2015:
1соцкцхуцк пише "Влада САД је затворено 39 центара за обраду података у овој години, и очекује да затвори 98 више до краја 2011, федералне ЦИО Вивек Кундра изјавио је у среду 137 затварачи. Су корак ка дугорочном циљу консолидовања 800 од владе 2.094 центара података до 2015 Владине агенције. идентификовали 100 е-маил система и 950.000 поштанских сандучића за прелазак на модел цлоуд цомпутинг, као део иницијативе Кундра'с 'цлоуд први. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пепси је Креира Социал Нетуорк Вендинг Мацхине

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNS7-DBxm8E/Pepsi-Creates-a-Social-Network-Vending-Machine:
РедЕаредСлидер пише "Сада чак и аутомате за продају добијају се на социјални чин медији Пепси је избацио нову машину која може да пошаље соде са пријатељем, користећи Фацебоок као функционалност из члана:.." Уз куповину са содом било готовине или кредит, социјалне Аутомат систем омогућава људима да пошаљу корисника соде као дар Све што треба да урадите јесте да унесете име примаоца, број мобилног и персонализоване текстуалну поруку.. Потрошачи могу чак и послати видео заједно са поклон Једном је добио, прималац ће научити где могу да га откупи. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цхроме машина процурила у извештаје о грешкама: Ацер нетбоок и додир-приморски пријатељски

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:
Ацер нетбоок оперативни систем Цхроме Орања кроз извештаје о грешкама је поуздан начин да се ископати сочне залогаје инфо, и захваљујући томе ванвременски тактику смо добили неке спецификације на пар ненајављених Цхроме уређаја. Прво се је лаптоп из МСИ под називом ЗГБ који је, према недавно поднела извештај, ће имати 1366 к 768 панел, вероватно у 10 до 12 инча опсег. Ми такође знамо да можете да повежете екстерни дисплеј да га преко ХДМИ порта напаја чип из Цхронтел енкодера. Будући да АМД Фусион нетбоок платформа подржава ХДМИ изворно, можемо са сигурношћу претпоставити да ЗГБ ће бити покренут веб-само ОС на Атом процесором. То је место где детаље крај за сада, али хеј, то је боље него ништа.

Други уређај, приморски, је плутајући око Цхроме мана депо за неко време, али извештаји су коначно почињу да откривају неке детаље примамљиво. Ми сада знамо да је напаја Тегра 2 и спортски екран осетљив на додир - савршено место да тестирате оне прста-пријатељски туеакс смо чули толико о томе. Ту се помиње и "прекидач поклопца" и физичку тастатуру, што указује на то може бити кабриолет, или нешто у духу Еее Пад Клизач него чисто шкриљац. Хибрид форма би смисла јер ће кућа пар УСБ портова и ХДМИ прикључак, што би могло да за прилично здепаст таблета. Очигледно, ни један од ових уређаја још увек нису потврдили (и приморског се највероватније користи за интерно тестирање само), али бар смо добили бољу идеју о томе шта да очекујем када засноване на прегледачу оперативни систем се испоручује потрошачима касније ове године.

Цхроме машина процурила у извештаје о грешкама: Ацер нетбоок и додир-приморски пријатељски првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 13:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Мацлес , Цхроме прича | Емаил тхис | Цомментс

Твеет_Фит туеетс док зној да Олдиес (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/tweet_fit-tweets-while-you-sweat-to-the-oldies-video/:
Схаке Тежина то није, већ као 21. век тренинг решења иду, Твеет_Фит свакако има потенцијал да се људи причају - или, у најмању руку, Твеетинг . Развијен од стране Велике Британије дизајн студента, повезан теретану прибор везује за крај стандардног будалетина и шаље ажурирања на свој Твиттер налог када покренете и зауставите ваш тренинг. Узми ту и да вас води кроз савршено цурл. Твеет_Фит дизајнер истиче да нуди нов начин за тренере да водите евиденцију о својим клијентима, и може се користити како би се подстакао здраву конкуренцију између пријатеља. С обзиром на то неће хвалисање о томе колико можете да клупа било лакше, али, онда, Твеетинг позив да покаже пиштољ је тако безлична. Твеет_Фит је још прототип, али можете проверити видео Туиттер-скрипта будалетина на делу, након паузе.

[Хвала, Фрејзер]

Наставити читање Твеет_Фит туеетс док зној да Олдиес (видео запис)

Твеет_Фит туеетс док зној да Олдиес (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 14:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Фрејзер Споварт | Емаил тхис | Цомментс

ГПС ТомТом кафу подноси брзину података у полицији

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yPIT5weEjU4/GPS-Maker-TomTom-Submits-Your-Speed-Data-To-Police:
Анонимни читалац пише "ГПС систем у Ливе опсегу ТомТом све функције уграђени 3Г дата картица, које хране локацији и информације о рути назад на централни сервер. Према ЦНЕТ, ови подаци, заједно са корисницима" брзином информација, се прави на располагању локалним властима и полицији. " Од чланак: "Знајући пандури да видите где возите и колико брзо ћете је оку-отварање ствари, али каже да ТомТом података је анонимна и не може се пратити уназад до појединачних корисника или уређај Обично. Треба да будемо уверени овом, али смо подсетити Аппле-рекао нешто слично пре локацију праћење измет ударио телефона носећи вентилатор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


иПхоне 3Г и иОС4 Недостатак хемију

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s2w2hsBbz3E/iPhone-3G-and-iOS4-Lack-Chemistry:
адееларсхад82 пише "да имају 3Г иПхоне је око 3 године, али неки од нас који још увек је у искушењу да га упдате ИОС 4 за фасцикле, са навојима е-маил и иБоокс чак и ако то значи затвор-разбијање телефон. Нажалост, иако , како се испоставило, то стварно није вредно свадје не само да ажурирате спор телефон, у неким случајевима делић секунде и другима много више, али. то је ноћна мора да се довнграде Назад на ИОС 3 ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ИоуТубе Плус, Ксбокс 360 лансирања сутра, сви чланови добијају бесплатно недељу дана захваљујући сушено месо говедине

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/hulu-plus-on-xbox-360-launches-tomorrow-all-members-get-a-free/:
Истина је, по мајора Нелсона ИоуТубе плус ће покренути на Ксбок 360 сутра због низа промоција, први који ће обезбедити слободан приступ сервис за све нас засноване на Ксбок Ливе чланова (бесплатан или плаћени) кроз 6. маја љубазношћу Џек Говедина ћудљив Линк. Ми треба да добијем неке руке на време са око на пар. До тада можете да замислите шта ће бити као да гледају 24 признања у ХД или свакој епизоди Спацед кроз конзолу између рунди Мессин 'са Саскуатцх (Објашњење после паузе).

Наставити читање ИоуТубе Плус, Ксбокс 360 лансирања сутра, сви чланови добијају бесплатно недељу дана захваљујући сушено месо говедине

ИоуТубе Плус, Ксбокс 360 лансирања сутра, сви чланови добијају бесплатно недељу дана захваљујући ћудљив говедине првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 12:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Главни Азра | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг Галаки ИИ преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/samsung-galaxy-s-ii-review/:
Ако не већ знате све о Самсунг Галаки ИИ , где сте били последња два месеца? Наследник једног од најпопуларнијих телефона Андроид до данас носи терет очекивања скоро као значајан као 4,3-инчни АМОЛЕД супер плус екран. Он обећава да ће бити тањи, лакши и бржи од Галаки која му је претходила, а гарнисхинг Андроид 2.3.3 са скупом ТоуцхВиз прилагођавања да би заправо побољшавају, а не омета, корисничко искуство. Као такав, Галаки ИИ зарађује Нокиа пуну марака за амбиција, али да ли то Слинки новог смартпхоне апарата живи до своје међузвездани Хипе? Одговор, као и увек, могу се наћи након паузе.

Наставити читање Самсунг Галаки ИИ преглед

Самсунг Галаки ИИ мишљење првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 12:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Мој Цровдсоурцед Фоллов-Уп О Цровдсоурцинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2w4t-eP52gw/My-Crowdsourced-Follow-Up-About-Crowdsourcing:
Сласхдот редовни сарадник Бенет Хаселтон пише "У мог последњег чланка, ја сам предложио алгоритам који би могли користити Фацебоок и са обрадом жалби на злоупотребу, што би било тешко за координирану руља да би непопуларне Садржај који је уклоњен подношењем жалби одједном сам понудио. укупно $ 100 за најбољи читач предлоге о томе како да побољша идеју, или зашто су мислили да неће радити Прочитајте њихове предлоге и одлучити шта вредности сам добио за мој Инфотаинмент долар.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.