четвъртък, 28 април 2011 г.

Никон Д5100 импресионира, хвата прославе дечјих рођендана уз невероватне јасноће

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/nikons-d5100-impresses-captures-childrens-birthday-parties-wi/:
Никон Д5100
Ми не само сајт да ставим Никонов нови средњег опсега ДСЛР преко својих корака. Доста су други узети Д5100 за спин и мислили смо можда желели да знате: сви су прилично импресиониран. Нова 1080п30 видео режим био много цењен као што је већи, већа резолуција екрана окретној око леђа. Највећи Реквизити углавном отишао побољшани високим ИСО перформанси (што је већ прилично респектабилан на Д5000 је заменио) и повећање у аутофокус брзине, поготову када се користи ЛЦД екран као тражило у Ливе Виев режиму. Чудно, уграђене ефекте, такође је добила много пажње. Минијатурни ефекти (Тилт-СХИФТ симулатор) и селективна боја режим импресионирани рецензенти са највише изненађује ниво софистицираности за обраду у фотоапарату. Све ефеката се такође могу користити приликом снимања видео записа, тако да можете учинити ваш ХД материјала изгледа црно и бело 8мм укључивањем Нигхт Висион. Критике су биле релативно мале и применљиви на већину средине и незахтевним ДСЛРс - првенствено да је тело пластици и постоји мало кашњење затварача у фокусу и перформансе. Д5100 је очигледно надоградња над Д5000 има и више од сопствене против својих конкурената, али ако желите да копају дубље погледајте наш преглед и оне испод.

Прочитајте - Дпревиев
Прочитајте - Фотографија блог
Прочитајте - ЦНЕТ
Прочитајте - Никон Гласине
Прочитајте - Џепни-Линт
Прочитајте - Џепни-Линт (2)

Никон Д5100 импресионира, хвата прославе дечјих рођендана уз невероватне јасноће првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 17:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар