четвъртък, 28 април 2011 г.

ХТЦ посао Пост открива намеру да траг на амерички аутомобили

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/htc-job-post-reveals-intention-to-make-a-mark-on-american-cars/:
ХТЦ је јахање високо на свој паметни телефон успех у последње време, а сада је изгледа спреман да своје крстарење на аутомобилско тржиште. Тако је, на свету трећи највреднији смартпхоне произвођача тражи да додате Северној Америци "Аутомотиве директор развоја пословања" за свој тим. Према посао чланак који се појавио на сајту Тајвану компанија је, ХТЦ је у потрази за изнајмљивање "искусан лидер у аутомобилској индустрији електронике" да "развије бизнис у аутомобилској тржишту." Да ли то значи да ћемо се видети ХТЦ брендираним ЕВ удара тротоар у континенталном делу Америке у блиској будућности? Ми смо га сумње, али ми сумњамо То може да значи уптицк у ХТЦ -у аутомобил и уграђеним рачунарима конзоли ове стране баре.

[Хвала, Брајан]

ХТЦ посао Пост открива намеру да траг на амерички аутомобили првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 20:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ХТЦ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар