четвъртък, 28 април 2011 г.

СХАРП хода-на екрану преко 32-стимулише гости на време у јапанском тематски парк

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/sharp-walk-in-display-over-stimulates-32-guests-at-a-time-in-jap/:
видели смо доста зграде величине телевизије - као и 80.000 квадратних метара плафона екрана у Пекингу , или да је рекордни монструозности које Цовбоиса инсталирани у Даласу - али они са једним димензије ЛЦД немају ништа на овом "5Д "коцка отварању у петак. Изграђени од 156 СХАРП 60-инчни ХД екранима, 5Д Чудо града могу се наћи на Хуис тен Босцх, "стамбено-стилу одмаралишту је изграђен после Медиевал 17. века холандском граду" који се налази у Сасебо града, Јапану. Јединствена атракција смештене 32 гости на време, и састоји се од једног главног шофершајбну, окружен додатних панела на горе, доле, лево и десно. Траје осам минута, Тоур представља причу о сирена по имену Сирена, али садржај ће повремено промени - с обзиром на пролазне природе Сирене, наравно. само смо били у могућности да сан о данашњег Занимљивости бисмо сусрет током посете 17. века Холандије, али се свакако надамо ово магично место неће нам избегне следећи пут смо у близини Нагасакију.

Наставити читање Оштро хода-на екрану преко 32-стимулише гости на време у јапанском тематски парк

СХАРП хода-на екрану преко 32-стимулише гости на време у јапанском тематски парк је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 22:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Оштар | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар