понеделник, 17 януари 2011 г.

Pac-Man ТВ риалити шоу идва, а не точно навреме

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/pac-man-reality-tv-show-coming-and-not-a-moment-too-soon/:
Не, тъй като Hollywood Reporter ни разказа за евентуална Астероиди биологични своя сме били развълнувана от филм или телевизионно шоу: Краен срок Холивуд съобщава, че Merv Griffin Entertainment е изкован се договори с Namco Bandai за разработване на телевизионното риалити шоуто на Pac- Ман. Предвидени от Griffin Entertainment президент Merv на телевизия Рой банка, като нещо "голямо" и "луд" като Wipeout или Fear Factor, компанията иска "да вземе това, Pac-Man и за привеждането му към живота, за да донесе това, което по същество е най-големият игра на етикет на телевизията. " Ако това не звучи като определянето на средата на сезона, замяна, ние не знаем какво е.

Продължавам четене Pac-Man ТВ риалити шоу идва, а не точно навреме

Pac-Man ТВ риалити шоу идва, а не точно навреме първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти Януари 2011 година 16:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Ню Йорк Прес | източник Краен срок Холивуд | Изпрати | Коментари

Канада проучва нови граници, в Astroinformatics

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qC4Kx4PMJHc/story01.htm:
Анонимен читател пише "Броят на научни инструменти за астрономия изследователи за събиране на данни е нараснал значително през последните години, което доведе до безпрецедентното количество информация, която изисква огромен съхранение и обработка на възможностите си. Канадски изследователи намери начин този проблем (PDF) с ново решение, което съчетава най-доброто от грид, облачността, което им позволява да се достигне по-ефективно своите изследователски цели. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Бяла iPhone 4 показва в система за инвентаризация Vodafone Германия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/white-iphone-4-shows-up-in-vodafone-germanys-inventory-system/:
Възможно ли е, че Apple и Foxconn инженери най-накрая са намерили начин да овладеят и да се състои на суровини, ослепяване Силата на цвета бяло? Последно бяхме чували, най-редките член на iPhone 4 клан е проследяване на един извор "11 старта - и че ще линии доста добре със сачми, което получихме от надежден източник днес показват нови записи в Германия инвентаризация Vodafone система за Вайс (бял) iPhone 4s и в двете 16 и 32GB вкусове. Разбира се, това не означава непременно, Vodafone има някаква идея, когато тези телефони се появява на прага си - може би те са просто подготовка (и се надявам), че се материализира преди прекалено дълго - но за какво си струва, на източника казва да се очаква стартирането "скоро". Ако имате няколко сто милиона евро, разположена около, предполагам, че ще бъде добър начин да изчаквам си време, докато чакате за iPhone 5 стартира след няколко месеца, нали?

Бяла iPhone 4 показва в система за инвентаризация на Vodafone Германия първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти Януари, 2011 г. 15:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Принстън проучване показва, че лесно шрифтове направим нещата по-трудно да се запомни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/princeton-study-shows-that-easy-fonts-make-things-harder-to-reme/:
Принстън проучване показва, че лесно шрифтове на д-четец направи по-трудно да се помни това, което четете
Кликването си път през Одисей и е трудно да помня точно това, което е Блум изяде за закуска или в крайна сметка, точно това, което той направи на плажа? Не обвинявайте Джеймс Джойс, вината си запаля ! Едно проучване в Принстън, озаглавено "Fortune благоприятства смели (и Курсив)" (техните акцент), показва, че читателите съхраняват информацията по-надеждно, когато те са изправени пред трудности с т. нар. "disfluent" шрифтове (като горната една по-горе). Това противоречи на вярата, че да се чете лесно текст е по-лесно да се помни и следва да даде печатни титаните нещо друго за размисъл, когато пускат текст на страница знак по знак.

Сега, какво общо има това с д-читатели? Повечето от тях остана със стандартните шрифтове, които не могат да бъдат променени и категорично залегнала в "перфектен" категория - те са толкова лесни за четене на мозъка завъртания надолу. Решението е, разбира се, за да добавите повече и по-широка подкрепа на шрифта върху устройства, нещо, което бих искал да видя, независимо от научни заслуги. До този въпрос така, опитайте стопанството си запаля и на странни ъгли или крив. Може би това ще помогне. Или, можете просто да остави на Пруст и вземете някои Clancy.

Принстън проучване показва, че лесно шрифтове направим нещата по-трудно да се запомни първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти Януари, 2011 год. 15:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Daily Mail | източник Познание | Изпрати | Коментари

Заплахата от кибервойна Is Over-свръх

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VorJXNdSZTE/story01.htm:
nk497 пише "Нов доклад на ОИСР предлага кибервойна заплаха е по-свръх. Две британски изследователи са посочените държави са само, които биха използвали кибератаките срещу други държави, когато вече участват във военните действия срещу тях, и че отделните участници, като терористи и индивидуални хакери наистина не може да направи много щети. д-р Иън Браун каза: "Ние смятаме, че описва неща, като онлайн измами и hacktivism като кибервойна е много подвеждащо."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Universal Music и Sony освобождаване на сингъла същия ден те удари на радиото, ще някой да ги купи?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/universal-music-and-sony-releasing-singles-same-day-they-hit-the/:
Universal Music и Sony освобождаване на сингъла същия ден те удари на радиото, ще някой да ги купи? В скромен един е даден нов изстрел в живот, удължаване на договора за наем на дишането си машина, малко повече храна в своята тръба. Universal Music и Sony започнаха нова политика, наречена "On Air, в продажба", която прави музика сингъла на разположение на същия ден те удари в ефира на теория спиране на вълната от пиратството, като музика на разположение правно по-бързо. Разбира се, броят на хората, които всъщност слушат тези радиостанции също намаляват, и дали хората наистина искате да си купите сингъла срещу цели албуми тези дни предстои да се види. Но, хей, по-рано е обикновено по-добре отколкото по-късно, нали?

Universal Music и Sony освобождаване на сингъла същия ден те удари на радиото, ще някой да ги купи? първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти 1 2011 14:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Регистър | източник Би Би Си | Изпрати | Коментари

HTC 7 Pro вече на разположение на O2 Германия, € 22 всеки месец или € 599 отпред

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/htc-7-pro-now-available-on-o2-germany-22-monthly-or-599-up-fr/:
Не че сме имали причина да се съмнява O2 Германия Twitter сметка , но официално съобщение за пресата се спомогне за намаляване на нашия няколко притеснения. В HTC 7 Pro е вече официално на европейския превозвач за прехвърляне на недвижим имот за € 29 долу и 24 месеца от € 22.50. Ако искате да се откъснете от групата пословичен помощ на разстояние по-бързо, тя също е на разположение за € 599 твърда такса - както на тези, които нямат заключване на SIM. Останалата част от света? Ние си представим, че е само въпрос на време преди HTC предлага това чрез други канали.

HTC 7 Pro вече на разположение на O2 Германия, € 22 всеки месец или € 599 отпред първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти януари 2011 година 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник phoneseven.de | Изпрати | Коментари

Департамент по енергетика разработва гъвкав Стъкло-силно от стомана

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u82u9CtAU7A/story01.htm:
Анонимен читател пише "Министерството на енергетиката служба на науката наскоро сътрудничи с Националната лаборатория Лорънс Бъркли и Калифорнийския институт по технологии за разработване на устойчиви още ковък нов вид стъкло, което е по-силен от стоманата. Материалът може да бъде монолитен, и то завои, когато са подложени на стрес, вместо счупването. Стъклото е всъщност microalloy и характеристики на метални елементи, като паладий. Този метал е скованост съотношението високо "насипно до срязване", която противодейства на вътрешна крехкост на стъкловидни материали. Екипът, който разработени на материала смята, че чрез промяна на различните коефициенти, които да я направим още по-силен. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




LG Optimus 2X 1080p видео повърхности, улавя бавно ден в докове

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/lg-optimus-2x-1080p-video-surfaces-captures-a-slow-day-at-the-d/:
Тъй като ние съобщи, че Tegra 2-базирани LG Optimus 2X е плоча да удари Корея и Европа през този месец, ние сме били умира да проверите своята способност 1080p видео запис. Lucky за нас, някой в Гърция е качил видео YouTube, че е очевидно, регистрирани на смартфона, както и резултатите, и да реши за себе си. Докато ние сме впечатлени от качеството на видеото (с изключение на цифрово увеличение) на предмета листа какво да се желае: съмнителен камерата бавно тигани пристанище пълен с фиксирана рибарски лодки. Разбира се, ние бихме искали да видим някои повече действия, но това пробата продължава да ни вълнува получаване нашите ръце на нашия собствен Optimus 2X. HD видео, след като скочи.

Продължавам четене LG Optimus 2X 1080p видео повърхности, улавя бавно ден на доковете

LG Optimus 2X 1080p видео повърхности, улавя бавно ден на доковете първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти Януари 2011 год 13:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink GSM Arena | източник Tech Блог | Изпрати | Коментари

Млечният път може да има тъмни галактики сателит материя

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iXKgpTHkDs0/story01.htm:
rubycodez пише "Бъркли астроном Sukanya Chakrabarti откри сътресения в газовете, околните нашия Млечен път и прави заключението, има спътник" Галакси X "250 000 светлинни години от Земята, която е най-вече тъмна материя, но които могат да съдържат джудже звезди видими в инфрачервения. Тя очаква много повече такива тъмна материя спътници на Млечния път да бъдат открити използва техниката си. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Повече подробности се появят на A5 чип на Apple за предстоящите IPAD 2 и 5 iPhone

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/more-details-emerge-on-apples-a5-chip-for-upcoming-ipad-2-and-i/:
Така че, AppleInsider има някои нови информация за наследник на Apple на А4, което говорехме миналата седмица , и нашите източници твърдят, че е на място. Конкретно, AI твърди, че Apple се движи към двуядрен SGX543 графики, в сравнение с един SGX535 GPU А4 (също известен като PowerVR 535 ). Какво е особено голяма за този ход е, че графичното подобряване мощност се оценява на около 4X сегашното поколение - което го прави истински 4X резолюция IPAD "Ретина Покажи" ъпгрейд изглежда много повече от една възможност. Ние сме също така започва да се види 1080p HDMI видео изход, като "по подразбиране" спец. в производството за тази година на устройствата, така че няма причина Apple ще искат да бъдат оставени навън - особено в телевизионния Apple - и тези двете ядра графика може да дръжка, която лесно. Същото гласове А4 герои са до кредити за това ново поколение A5, включително Apple собственост Intrinsity и PA Semi , докато Samsung отново ще направи производството задължения. Но подробности настрана, ние сме просто развълнувани да си поиграете с всички тези нови конски сили, когато го удари през тази година - явно на PSP 2 се говори, че използват една и съща графична архитектура с още повече ядра. Не е ли закона на Мур е велик нещо?

Повече подробности се появят на A5 чип на Apple за предстоящите IPAD 2 и 5 iPhone първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти 1 2011 13:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AppleInsider | Изпрати | Коментари