понеделник, 17 януари 2011 г.

2G, 3G, 4G, и всичко между тях: една безжична грунд Engadget

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/2g-3g-4g-and-everything-in-between-an-engadget-wireless-prim/:
Това е трудно да се повярва в днешно време, но по по-прост път, мобилни телефони наистина са били наричани "мобилни телефони", а не dumbphones, смартфони, телефони с функции, или superphones. Те Булгед в джоба си - ако те се вписват в джоба на всички, че е - и изходящи повиквания. Това е всичко. Нищо от това социални мрежи, обмен на съобщения, сърфиране Instagramming, Flash 10.1 глупости. Те не се качи 5 мегапиксела снимки на Flickr, и те със сигурност не се превърна в безжичните горещи точки.

Разбира се, тези мрачни дни са милостиво зад нас сега - но като носители по света започват да светват едно обещаващо ново поколение високоскоростни безжични мрежи, нещата започват да се получи малко объркваща. Просто това, което е "4G", все пак? Това е една по-висока от 3G, разбира се, но не означава непременно, че е по-добре? Защо всичките четири национални превозвачи в САЩ неочаквано призовава своите мрежи 4G? Добре ли е едно и също нещо? Отговор на тези въпроси изисква можем да отнеме малко повече пеша чрез безжична минало, настояще и бъдеще ... но мисля, че е на разходка ще се радвате.

Продължавам четене 2G, 3G, 4G, и всичко между тях: един Engadget безжичен грунд

2G, 3G, 4G, и всичко между тях: един Engadget безжичен грунд първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти януари, 2011 12:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар