понеделник, 17 януари 2011 г.

HP Pavilion dm1z (с AMD Fusion) прави преглед на

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/hp-pavilion-dm1z-with-amd-fusion-review/:
Това е лудост да мислим, че сме били пише за и чака Fusion платформа на AMD за близо пет години. Вярваш или не, беше още през 2006 г. , че първият производител на чипове започна да говори за своята "нова класа на x86 процесори", а идеята за ускорена обработка на единица (APU) - чип, който ще комбинира процесора и доста мощен ATI GPU върху едно и също умира. Компанията обеща да има силиций готов през годините след две, но когато валцувани около 2008 , стана ясно, че всички, че е готова да пусне е поредица от слайдове пътна карта . Сега, не ни разбирайте погрешно, тези таблици и графики, ни направи доста замаян за да се чувствате графика и подобрен живот на батерията, че AMD е обещаващ да се доведе до достъпни ultraportables, но след това една година по-късно, когато AMD все още е само PowerPoint слайдовете да се покаже за себе си, започнах да мисля "Fusion" не е нищо повече от пиян фантазия.

И това само е влошило - от 2009 до средата на 2010 г. компанията продължи да говори си никога-преди-виждал и на най-забавен чипове. (Само за четене чрез архивите Engadget от този период до голяма степен показва, че сме загубили надежда и започна да мисля, че чипове никога няма да види бял ден.) Но след това в юни на 2010 година немислимото се случи - най-накрая AMD demoed първите си Fusion Bobcat ядра и се оказа, поне отдалеч, че скоро ще пристигнат разтвор лаптоп ултратънък ще дъвчете чрез чужденците срещу Хищникът, подкрепа DirectX 11 и използват много малко енергия от предишните си платформи. Изглежда почти прекалено хубаво, за да е истина - AMD изглеждаше готов да се придържаме към времетраенето, създадена първата термоядрена Brazos платформа в началото на 2011 година.

И така, какво по дяволите прави, и на AMD Fusion историята на обещания за платформата трябва да направя с HP Палата dm1z е новото ? Почти всичко. HP най-новият 11.6-инчов не-съвсем-а-нетбук (или notbook както обичаме да го наричаме) е първата система Fusion да се появи на пазара, както и с двуядрен процесор 1.6GHz Zacate E350 и AMD Radeon HD 6310 GPU на същия чип, този ангажимент ... Е, всичко AMD обещава за толкова дълго време. Според HP и AMD, системата трябва да продължава повече от девет часа по обвинение, играят пълно 1080p съдържание, а може би и по-важното е не, запържете нашите обиколки , тъй като някои предишния AMD Neo задвижвани системи са направили. За $ 450, това звучи като истинска система за не-жертва, но дали е? Има най-накрая AMD представил Intel Atom-/ ULV-убиец и HP се поставя в не безпроблемно шаси? Прекарахме последната седмица въвеждането на тази система чрез крачки - хит на почивка, за да разберете дали това е струва чакането!

Продължавам четене HP Pavilion dm1z (с AMD Fusion) прави преглед на

Няма коментари:

Публикуване на коментар