понеделник, 17 януари 2011 г.

Toyota работи по нов тип електрически двигател с цел да се избегне зависимостта от редки метали

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/toyota-working-on-new-type-of-electric-motor-in-an-effort-to-esc/:
Toyota не е много доволен от общия недостиг на редки минерали земята и Китай почти монополно сцепление на света предоставят, така че е решил да действа преди да е станало твърде късно. А говорителят на компанията е цитиран да казва, че производителят Prius е трудно по време на работа по нов дизайн електрически мотор, който трябва да намали драстично (макар и не изглежда премахне) нуждата от редкоземни елементи в производството си. Освен че са изработени от по-малко цена летливи вещества, новите електрически махало се очаква да бъде по принцип по-евтини за производство. Повече подробности все още не са налични, но се надяваме това се превръща в класически случай на разплодни иновации необходимост - че Prius С понятието заслужава набор от вътрешни, че може да се справи с bodacious си екстериор.

Toyota работи по нов тип електрически двигател с цел да се избегне зависимостта от редки метали първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти януари 2011 04:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Асошиейтид прес" (Yahoo! News) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар