понеделник, 17 януари 2011 г.

Asus Eee PC дразни Sirocco, обещава да направи повече вълни от купе VW

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/17/asus-teases-eee-pc-sirocco-promises-to-make-more-waves-than-a-v/:
Asus Eee PC дразни Sirocco, обещава да направи повече вълни от купе VW
Ние все още наваксване на сън след напускане на CES , но ASUS е неуморим, прекратяване на дейността на друг продукт, освобождаването, нещо ново, го нарича Eee PC Sirocco. Няма от какво да се водят от в този момент, различни от закачка изображението по-горе, който обещава този нов продукт ще бъде "предоставяне на вълни", когато е освободен. Това метафорично евфемизъм би могло да означава нищо от нов революционен архитектура, която ще сканира целия отрасъл на друг нетбук с някои забавни текстури върху него. Ако са принудени да залагат ние вложихме повече пари за последната от първата, но, както споменах, ние просто не са във Вегас, повече и така няма да бъдат повторно извършване на такива щуротии.

Asus Eee PC дразни Sirocco, обещава да направи повече вълни от купе VW първоначално се появи на Engadget на Пон, 17-ти 1 2011 07:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник мобилен + бележника | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар