събота, 1 октомври 2011 г.

Мозилла Развија гладиус 3Д игре мотора

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qzVgPQjiMNA/Mozilla-Develops-Gladius-3D-Game-Engine:
Анонимни читалац пише "Мозилла развија сопствену 3Д мотор зове гладиус као део ширег паладин пројекат чији је циљ је да донесе 3Д на веб Као и сви програмери знају, најбољи начин да научите је да експериментишете., А то је управо оно што мозилла ради у циљу развоја гладиус тим је одлучио да створи игру под називом РесцуеФок (најбоље играо у Фирефок-у) је основне прототип, и Мозилла нема интереса да у њој узимају даље. али. сврси којој служи био је да истакне оно што још треба да се уради да би гладиус солидан веб бровсер-3Д енгине ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


"За оне који не желе да верују"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HJhWPJC1r1I/:
anonymous

Осећам се непријатно као пророк. У јануару , и поново прошле недеље сам писао о изгледима за беспилотних летелица се користи као оружје терориста; јуче човек је ухапшен у августу који је "планирао да нападне Пентагон користи" мали дрон авиона "испуњен експлозивом и вођени ГПС." Писала сам о свеприсутна мобилних телефона претвара свет у паноптикум ; данашњи Нев Иорк Тимес има чланак о обичним Кореанци плаћа влада СНИТЦХ на сцоффлавс са сликом доказе. Прошле године сам написао комад за Морж о пресудног значаја онлине псеудонимити за блогере извештавање о мексичке нарко-рата, сада када традиционалних медија било је престрављен у потпуно ћутање ; јуче без главе леш једног таквог новинара, жена по имену Марисол Мациас Кастанеда је пронађено поред папиру поруку упозорења људи не пишу о нарко-картелима на друштвене медије сајтовима.

То нису три посебни предмети. Јефтино и / или свеприсутне камере и препознавање лица да надзор још више свеприсутан, он опасности и неизвесности других нових технологија, као што су хоби беспилотних летелица, довести до позива за још већу пажњу, а на крају на форуму анонимности / псеудонимити ће бити једина врста постоји. То није у потпуности лоша ствар. То је због цровдсоурцед надзор да би Нев Иорк полиције поручник Ентони Болоња суочава две истраге по свему судећи без разлога бибер-прскање демонстраната. Али то значи могућност да остане под псеудонимом Онлине ће постати све више и више важно у годинама које долазе.

Да ли услуге које повезују људе на форуму изгледа да остваре ово? Нажалост, одговор углавном се креће од "не" и "Пакао, не." Твиттер је једини велики друштвену мрежу која нема реалног имена политике, и само један са историјом ће БАТ за корисника приватност. Али док је Онлине новинарима у Мексику који се усуде да извештај о свом бруталном дроге ратови су посечен после њихове стварне идентитете су повезани са своје онлине билинес, док су Сиријци су притворени и испитивали због Фацебоок-рачуна, Вик Гундотра је идиотски односу Гоогле-Плус у реалном име политике "носећи мајицу у ресторан", и обе Ерик Шмит и Марк Цукерберг сестра Ренди су позвали прави идентитет да буде везан за све активности на мрежи.

Постоји заиста није много се може учинити о томе ниво монструозне цлуелесснесс. Постоје лоше стране на мрежи псеудонимити, да, али то су масовно превагнули од предности. На жалост, врста људи који руководи услуге на мрежи живе на пример у

Фидди цент улази за слушалице утакмицу са Синц би 50, одбројавање за Форд тужбе почиње ... сада

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/01/fiddy-cent-gets-into-the-headphone-game-with-sync-by-50-countdo/:
Синц би 50
Па, после престанка 50 цент усклађивање са Елегантан , то је само питање времена пре него СМС-аудио репер компанија испуњена празнина. (На крају крајева, како знате ваше конзерве се квалитет ако нису усвојен од стране човека који је пуцао девет пута и преживео.) Ми не знамо када је бежични Синц би 50 слушалица ће стићи, или колико су ' ће коштати, али можете се кладити хонорарни глумац и предузетник ће бити прављење рунди , покушавајући да нам продају на 40мм возач, 50-нога домета, "професионално подешен Дигитални ЕК" и буке. Док интегрисане музичке контроле су лепе, наша омиљена карактеристика може бити могућност да се повежи четири сета синхронизује на исти извор. Погледајте галерију испод и неколико избора спецификације из техничког описа после паузе.

Галерија: Синц би 50

Наставити читање Фидди центи добија у слушалице утакмицу са Синц би 50, одбројавање за Форд тужбе почиње ... сада

Фидди цент улази за слушалице утакмицу са Синц би 50, одбројавање за Форд тужбе почиње ... Сада је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 01 Окт 2011 13:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Уеб домаћини - оне-стоп-схоп за масовна Хацкинг?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DKWD8vv08SQ/Web-Hosts-mdash-One-Stop-Shops-For-Mass-Hacking:
јјп9999 пише "Више од 70.000 веб сајтова су угрожени у последњих кршење инМотион хиљаде сајтова били су оштећени и други су измене направио да би се корисницима тешко да приступе својим налозима и поправке оштећења.. сличан нападу ЈустХост поново у јуну, а у супротности са аустралијске ДистрибутеИТ Веб домаћин непосредно пре тога, хакери потпуно брише више од 4.800 сајтова који компанија није била у стању да се опорави инцидената повећати забринутост да су хакерска група заобилазећи један циљеве и ударају директно уеб домаћини, дајући им приступ десетине. хиљада веб сајтова, а не један циљеве. Док напади су изазвали штету, они нису били толико злонамерни јер су могли да се Уместо дефацинг и брисање, хакери могли да тихо засађено малваре-у локације или украден подацима о клијентима.. Веб хостинг компанија може бити један од највећих рупа у невладиним сајбер, јер злонамерни хакери могу приступити кроз отворе оставио уеб хост, без обзира на сигурност датом сајту. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Радио колиба инвентар екран клинови иПхоне-5 за спринт

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/01/radio-shack-inventory-screen-pegs-iphone-5-for-sprint/:
Би то могло бити? Да ли су гласине истините? Ако се овом снимку, очигледно ископану инвентара система радио колиба, је било индикација, Спринт ће заиста бити међу носиоци нуди иПхоне-5. Да линије до баш како треба са претходним извјештајима из Блумберг и Валл Стреет Јоурнал- , слатинг телефон погодио Сада мреже средином октобра. Нема назнака о стварном датуме у овом тренутку, али ако све Спринт је Аппле следеће генерације иПхоне-а, ми смо гуессинг да ћемо чути више о томе на уторак .

[Хвала, Анон]

Радио колиба инвентар екран клинови иПхоне-5 за спринт првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 01 Окт 2011 14:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Нокиа Препс Линук За лов-енд Смартпхоне

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qpwmQ7bWTV0/Nokia-Preps-Linux-OS-For-Low-End-Smartphones:
итвбеннетт пише "Нокиа ће после ниско-крај тржиште смарт телефона са Линук ОС-код-под називом" Мелтеми ". . Телефони Очекује се да ће коштати испод $ 100 без субвенција не-коментар цоммент Нокиа Портпарол је ишао овако: "Наравно, ми не коментар о будућим производима или технологијама, међутим, могу да кажем да је наш Мобилни телефони тим је број. узбудљивих пројеката у радове који ће помоћи повезати следећу милијарду потрошача на Интернет. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Амазон то Лосе $ 10 по запалио огањ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pQiejOvXqCY/Amazon-To-Lose-10-Per-Kindle-Fire:
Анонимни читалац пише: "Према слом производне трошкове, испада Амазон је спреман да прода свој нови пожара Киндле на $ 10 губитак аналитичар процењује да је Киндле Ватра, по цени од $ 199, у ствари кошта 209,63 за производњу.. То је рекао, Уређај ће вероватно бити много вредније да Амазона кроз садржај продаје и способност да вози куповина преко свом сајту. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фли Ор Дие: Цомпек спорт елите

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WDbox-Xvzg0/:
Screen Shot 2011-10-01 at 9.41.37 AM

Са Ноћ вештица иза угла, оно што бољи начин да се прослави него да нас гледа како анимирају своје Дехидрирани, беживотне удове удараца ватрене струју? У овој епизоди Фли ор Дие, Ерик и ја поглед на Цомпек спорт елите . Она запс мишиће да се побољша фитнес, опоравак, и опште снаге и може да, у приклијештити, стоје у за масажу. Такође, изгледа дивље Фреаки када укључена.

По цени од $ 849 је прилично тешко продати, али сам нашао да није помогло моје потколенице удлаге и, када је постављен на режим тренинга, приметио сам дефинитивно напредак у тону. Схватио сам ТК публика покушава да остане у форми и да сам имао овај апарат назад, када сам био тренинг за маратон (дуга прича), питам се колико је бољи мој опоравак би био? Без обзира, изгледа урнебесно када се појавило око 50.

Ерицк се не слаже са мојим процена, али не волим да посматрам око мене скачу као жаба мишиће посуте соли.



Процена старости са 3Д камера Кинецт да филтер

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cl2HT5zLjL0/Estimating-Age-With-Kinects-3D-Camera-To-Filter-Content:
тхеодп пише "Хал 2001:" Жао ми је, Дејв бојим се ја не могу то да урадим [ОПЕН махуна залив врата].. ' Кинецт у 2011: "Жао ми је, Дејв Јр бојим се ја не могу то да урадим [подесите да се Спице канала]." Мицрософт патента подношења јавно ове недеље предлаже да се ограничи приступ на ТВ, филмове и видео игре помоћу 3Д дубину камеру да процени доба гледалаца на основу димензија и пропорција тела особе, као што су главе ширине и ширине рамена, а торзо дужине укупне висине. За одрасле са кратким оружјем или другим наизглед детињасте пропорција, подешавања се може поништити неко са администраторска лозинка. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Купите овај филм или правно То Довнлоад фор фрее: Ваш позив

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rC3ZesqR6Os/:
PressPausePlay

ПрессПаусеПлаи , награђивани документарни филм о нашим новим дигиталне културе, премијерно је приказан на СКССВ раније ове године. То је игра на филмским фестивалима и можете га купити на иТунес- , Амазон , и других дигиталних плате сајтова. Ако не желите да платите за то, сада можете га преузети преко торрент бесплатно. Ова бесплатна опција је била од суштинске важности за филмским ствараоцима. Као Сет Годин , каже у филму, идеје које су бесплатне шири брже.

Филм испитује утицај технологије данашњих достигнућа на нашу културу и дигиталних уметника, музичара и филмских стваралаца који га стварају. У филму, Годин каже: "Никада није било боље време да се уметник." Узимајући потпуно другачији став, технологија песимиста, Ендру Кин , домаћин ТецхЦрунцх ТВ " одушевљени ", каже" ми добро може бити на ивици новог мрачног доба ... где креативни свет је уништен. "

Гледање делова филма, мислио сам гледао јабука промотивни видео, показујући моћ онога што Мац-може да уради. Музике и видео записа који могу бити произведени на рачунарима, готово искључиво Аппле рачунаре у овом филму, просто невероватно. Као музичар Моби каже, због софтвера, "сада било дете ... за око 5 минута да урадите оно што је 6 месеци или година, пре 20 година."

Али то не значи да је било добро. Види Ребека Црна . Моби додаје "Ако сви музичар и сви прави осредњи музику, на крају света је само прекривен медиоцраци."

Као филмаџије кажу, "дигиталној револуцији у последњој деценији је ослободила креативност и таленат људи у преседана начин, ослобађајући неограничене креативне могућности." Али, да ли ће млади Хичкок или Скорсезе успети данас, као што су "шамар Кеен питања своје рано ствари на Фацебоок-у, на ИоуТубе-у, то би се изгубио у океану смећа ".

Филм се такође бави забрињавајућа дихотомија да исту технологију уметници користе за креирање њихов рад и омогућава лако пиратерије и уништава постојеће пословне моделе. Документарац не даје никакве лаке одговоре, али то покреће важна питања о утицају на нашу културу.

Можете наћи довнлоад опција на пресспаусеплаи.цом , укључујући и интерактивне Адобе Аир верзију са избрисаним сценама и додатним и дужим интервјуу клипове. За стандардне скидања, добијате торент. Фајл и коришћење слободног софтвера као што је БитТоррент да се фајл филма. До сада, било је 4.000 довнлоадс.

Зашто имају и бесплатну верзију (са још више интерактивног садржаја) и плаћену верзију у исто време, са линковима само инча удаљен од другог? Када филмских стваралаца потписали уговор за дистрибуцију, кажу да је увек била њихова намера да се на крају да је филм далеко за бесплатно онлине. Циљ је био да никада не заради новац, него се сними филм би људи деле и мисле о томе.

Ендру Кин је био интервјуисан за филм, али је добио да се окрену око камере на филмским ствараоцима у Остину. Ево интервју Кин је са шведским ко-директори Дејвид Дворски и Виктора Колер, на СКССВ:

Мобилни Разно: недеља 26. септембар 2011

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/01/mobile-miscellany-week-of-september-26-2011/:
Ове недеље је упакован са вестима на мобилном фронту, тако је било лако да пропусти неколико прича ту и тамо. Ево неких других ствари које се догодило у белом свету бежичног за недељу 26. септембра, 2011:
  • Прошле недеље смо чули гласине да ће Спринт покренути БлацкБерри Цурве 9350 2. октобра, и коначно смо добили званичну потврду . Уређај ће бити ударање продавницама сутра за $ 80 са две године уговора. [ ПхонеАрена ]
  • Самсунг Фотонски ВиМАКС, назива Фотонски 4Г у САД, сада је прави свој пут у Јапан, као КДДИ најавио лансирање уређаја прошлог понедељка. [ Самсунг ]
  • Веризон Бежични је покренула Пантецх Јест 2 ове недеље, што је карактеристика телефона са пуном слајд КВЕРТИ тастатуру. [ Веризон Вирелесс ]
  • Самсунг Галаки И сада је наведен као "долази ускоро" на сајту О2, што га чини другом превозника да објави предстојећим доступност у Великој Британији. Стварни датум објављивања, међутим, још увек незванично. [ О2 ]
  • СофтБанк (Јапан), изгледа спреман да слети ЗТЕ Господ В882, који изгледа да Андроид уређај који ради на __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__, и долази упакован са 1ГХз процесор, 512МБ РАМ меморије, 3.8-инчни ЛЦД на ВВГА резолуцијом и 5МП камера. [ ЛандофДроид ]
  • НТТ ДоЦоМо и Оранге су се удружили да понуде Схарп АКУОС СХ80Ф, који поседује дуал 8МП стереоскопске камере и тврди да на свету први Андроид уређај који може да конвертује 2Д садржај у 3Д у реалном времену. Ће први пут бити лансиран у Француској, 6. октобра и да ће пратити да другим европским и азијским земљама убрзо после. [ Компјутер библиотека ]
  • Можда Мицрософт Канада само претпоставити нико заправо чита услове, јер је компанија оутед имена неколико предстојећих Виндовс телефони у Т & Ц програмер такмичење: Нокиа Сабља и дуо Самсунгс по имену Јукон и Вемблију. Нокиа Сеараи је именован на листи, што указује Сабља је други уређај који ради на манго. [ Нокиа ХДБлог (преведена) ]
  • У припреми за Виндовс Пхоне деби, Нокиа је такође прича да се карактерише нови глас навигациони систем са 3Д мапама, према неким процурила маркетиншких материјала. [ ВинРуморс ]
  • Ево приказ ХТЦ ЕВО Дизајн 4Г, такође познат као Краљевина или Херо

Државни Депт запослених Испитивана за повезивање са Викиликс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1O-zrNv7iLM/State-Dept-Employee-Investigated-For-Linking-To-WikiLeaks:
Нови подносилац Јимме Плава пише "службеник Стејт департмента је под истрагом и може бити отпуштен због" откривања тајних података. ' Или, како други могу да зову, објављивање линк на Викиликс "Његов злочин, рекао је он, био веза је написана 25. августа у блогу дискусију лицемерје недавних америчких акција против либијског лидера Муамера Кадаффи.. Веза отишла у 2009 кабл о продаји америчких војних резервних делова Кадаффи кроз Португалски посредник ... Стејт департмента истражитељима., рекао је он, захтевао да зна ко га је помагао са његов блог и рекао му да сваки блогу, Фацебоок-порука, и цвркут од стране Стејт Департмента запослени морао да буде унапред ослобођен од стране Министарства пре објављивања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дроне Киллс врх Ал Каиде слици

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NtzYRNoYoaI/Drone-Kills-Top-Al-Qaeda-Figure:
виредмикеи пише са овим извод из Валл Стреет Јоурнал у свом извештају: "САД је пратила у новом ЦИА довело против тероризма програма у Јемену у петак, слање беспилотне авионе да убије америчког порекла свештеника који су заузели прво место на УС анти-терористичке листи. смрти Анвар Ал-Авлаки елиминише водећа фигура у грани у Јемену Ал Каиде и један од њених најхаризматичнијих регрутери Веб потковани исламски проповедник са блиставим енглеском језику. господин Авлаки је познат по својој способности да погледа каучу екстремиста у начина на који је апеловао на западне младих Он је повезан са осумњиченима у 2009 Форт Худ у Тексасу, пуцњавом и пропалог бомбардовање Детроит везан млазне да је Божић.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Култ ДевОпс

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4dcDPHM-d3U/The-Cult-of-DevOps:
пацкетрат пише "Био сам на Одводници конференцији ОмниТИ данас, што се испоставило да, између осталог, на састанку култа ДевОпс Арс Тецхница покривен уводно и неке од презентација, али. неке од најбољих ствари је у коментарима Гоогле-ЦИО Бен Фрид изјавио је прича о заиста лоше пројектована трговину пријаву у Морган Стенли да је био повезан са., и како начин на који је био тамо структуриран допринела инжењеринг и свом спектакуларном неуспех, кошта банка неизрециве милиона у берзанској трговини обрада накнада од својих институционалних купаца Он је рекао шта је научио од чишћења нереда је обавестио како Гоогле ради своје ИТ операције., као и културе која промовише општих способности. много о томе како је описује Гоогле приступ звучи као ДевОпс Коол помоћ доста говорили су служећи, али звучи као здрав разум - већина ИТ организације стварно тако лоше воде да програмери су у потпуности свесни њиховог софтвера шаље поруке које се генеришу мрежа олује, или мрежни инжењери појма довољно о ​​КоС на путу изнајмљене линије у своје дата центре кроз јавно-суочавају интернет? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.