събота, 1 октомври 2011 г.

ХИТАЦХИ наочаре без 3Д технологија омогућава да видите чудне ствари пиле из више углова

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/30/hitachi-glasses-free-3d-technology-lets-you-view-weird-chicken-t/:
Можда смо одабрали изнад чудно пиле на терену наше аутостереосцопиц технологија у свету, али бар то чини за неке незаборавне слике. Хатцхлинг је 3Д слике генерисан пројектора, оверлаиед на врху реалног света објекат, што се може видети од стране више људи на више углова, без потребе за 3Д наочаре. Уграђени сензори детектују позиције посматрача и прилагодити угао гледања. Наравно, ово није први пут да смо видели ову врсту технологије - врага, ово није ни први пут смо видели овакве ствари из Хитацхи , али компанија каже да континуирано боље све, са израженом дубином резолуцију побољшање у односу технологија приказани ван ово време прошле године на ЦЕАТЕЦ . Компанија је у потрази за примену технологије за оба Дигитал Сигнаге и забавне сврхе, на крају револуцију начин на који свет гледа на 3Д беба пилића.

ХИТАЦХИ наочаре без 3Д технологија омогућава да видите чудне ствари пиле из више углова првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 30 Оцт 2011 22:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Хитацхи (превод) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар