събота, 1 октомври 2011 г.

Крис саћћа А други Инвестирајте $ 1 милион у стартуп која жели свима да Држите светски рекорд

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/arlbRv6lEIM/:
Screen Shot 2011-09-30 at 10.29.55 PM

УРДБ - некада Универсал Рецордс базе података - најављује промену имена и $ 1 милион у серији финансирања, од инвеститора Крис саћћа , ВантагеПоинт капитала и 77 подухватима . У почетку замишљена на Да, БурнингМан, УРДБ сада РецордСеттер и милиона долара више равни.

Премиса иза РецордСеттер је да "свако на Земљи може бити на свету најбољи у нечему." Покретање жели да постане водећа платформа за људе и за доставе своје јединствене евиденције и такмиче против јединствене евиденције других људи кроз слање куирки видео као што су "Већина Пољупци за 10 секунди", "Најдужи 'Сххххх" и "Већина графички дизајнери игра уз' Тхриллер '." Добијате слику.

Каже оснивач Даг Роллман на оно што одређује компанија осим Гинисовој књизи рекорда,

"Докле год правила су следе и довољно доказа, чиме је сваки траг је добродошао. То укључује све, од традиционалне (Најбржи 100 метара цртица) на необичан (Већина Тајмс осмехом док слушате "Беат Ит".) Креативност је веома охрабрује. Ми смо Википедија на њихове Енциклопедија Британика. "

За три године постојања сајта је видео више од 10.000 поднесака из преко 50 земаља, Роллман ми каже, а сада домаћин највећа колекција видео снимака светски рекорд на Интернету. На крају Роллман се нада да ће сајт такмичити са ИоуТубе и Бреак.цом

Будући планови за РецордСеттер такође укључују додавање уређивачке садржаја (као што је додавање савете о томе како да подесите евиденције), у јурњави медија бави и партнерства са брендовима као што су Тоиота и Ливестронг и фокусирајући се на његове бета заједницу умереност, тако ниша група као што су клизачи и жонглери могу буду више укључени у евиденцију цуратинг процес.

Роллман каже да компанија такође је у преговорима са производне компаније у вези са ТВ емисији заснован око ниша евиденције се налазе на РецордСеттер платформи. Који не звучи као тако лоша идеја, заправо.



Няма коментари:

Публикуване на коментар