събота, 1 октомври 2011 г.

СОНИ ПС Вита капе 3Г довнлоадс ат 20МБ, охрабрује велико купе игру

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/01/sony-ps-vita-caps-3g-downloads-at-20mb-encourages-extensive-min/:
Само два месеца да иде, а играчима за Сони убеђивања могу да добију своје палчеве-на ПС Вита . Док смо се удобно са расположивим листи ове УПС наследника ДОС-а и немој , од долази додатне информације киши на нашем очекивани ПлаиСтатион Апартман параду. Према извештају из АСЦИИ, игре довнлоад преко 3Г везе ће бити ограничена на највише од 20МБ. Шта то значи за вас, потенцијални купац? Па, пољубац је 500 - 600 снажан библиотека ПСП наслова збогом, и поздравите каталог минија. Наравно, увек може да кука до неке пристојне Ви-Фи за куповину и играју те старе фаворите несметано, али ту врсту пораза ове портабл о покрету дизајн. Будите уверени, ово преузимање капица и даље може променити до ручних покреће у САД и Великој Британији . А у сваком случају, нисте мислите да сте били ће добити далеко на том три до пет сати пуњења, сада, зар не?

СОНИ ПС Вита капе 3Г довнлоадс ат 20МБ, охрабрује велики џип игра првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 01 Окт 2011 08:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик , Андриасанг | извор АСЦИИ (Превод) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар