събота, 1 октомври 2011 г.

"За оне који не желе да верују"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HJhWPJC1r1I/:
anonymous

Осећам се непријатно као пророк. У јануару , и поново прошле недеље сам писао о изгледима за беспилотних летелица се користи као оружје терориста; јуче човек је ухапшен у августу који је "планирао да нападне Пентагон користи" мали дрон авиона "испуњен експлозивом и вођени ГПС." Писала сам о свеприсутна мобилних телефона претвара свет у паноптикум ; данашњи Нев Иорк Тимес има чланак о обичним Кореанци плаћа влада СНИТЦХ на сцоффлавс са сликом доказе. Прошле године сам написао комад за Морж о пресудног значаја онлине псеудонимити за блогере извештавање о мексичке нарко-рата, сада када традиционалних медија било је престрављен у потпуно ћутање ; јуче без главе леш једног таквог новинара, жена по имену Марисол Мациас Кастанеда је пронађено поред папиру поруку упозорења људи не пишу о нарко-картелима на друштвене медије сајтовима.

То нису три посебни предмети. Јефтино и / или свеприсутне камере и препознавање лица да надзор још више свеприсутан, он опасности и неизвесности других нових технологија, као што су хоби беспилотних летелица, довести до позива за још већу пажњу, а на крају на форуму анонимности / псеудонимити ће бити једина врста постоји. То није у потпуности лоша ствар. То је због цровдсоурцед надзор да би Нев Иорк полиције поручник Ентони Болоња суочава две истраге по свему судећи без разлога бибер-прскање демонстраната. Али то значи могућност да остане под псеудонимом Онлине ће постати све више и више важно у годинама које долазе.

Да ли услуге које повезују људе на форуму изгледа да остваре ово? Нажалост, одговор углавном се креће од "не" и "Пакао, не." Твиттер је једини велики друштвену мрежу која нема реалног имена политике, и само један са историјом ће БАТ за корисника приватност. Али док је Онлине новинарима у Мексику који се усуде да извештај о свом бруталном дроге ратови су посечен после њихове стварне идентитете су повезани са своје онлине билинес, док су Сиријци су притворени и испитивали због Фацебоок-рачуна, Вик Гундотра је идиотски односу Гоогле-Плус у реалном име политике "носећи мајицу у ресторан", и обе Ерик Шмит и Марк Цукерберг сестра Ренди су позвали прави идентитет да буде везан за све активности на мрежи.

Постоји заиста није много се може учинити о томе ниво монструозне цлуелесснесс. Постоје лоше стране на мрежи псеудонимити, да, али то су масовно превагнули од предности. На жалост, врста људи који руководи услуге на мрежи живе на пример у

Няма коментари:

Публикуване на коментар