понеделник, 18 юли 2011 г.

Пробој ка Куантум Цомпутинг

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EVOMMGVd-U0/Breakthrough-Toward-Quantum-Computing:
редволфе7707 пише "Кубит регистри су тешко ствар за изградњу, што изгледа да се значајан напредак у више замке потребна за њихову употребу Цитирање:" Оливије Пфистер, професор физике на Универзитету у колеџу Вирџинија за уметност и наука. је управо објавио налазе у часопису Пхисицал Ревиев Леттерс показује продор у стварању велик број увучени кубитс, тачније нивоа варијанта истог назива Кмодес ... Пфистер и истраживача у својој лабораторији се користе софистициране ласере за пројектовање 15 групе од по четири. замршени Кмодес сваког, за укупно 60 мерљивих Кмодес, највише икада направљен Они верују да могу имати створили онолико колико 150 група, односно 600 Кмодес, али може мерити само 60 са техникама које користе ".." У вези вести Истраживање објављено у Новом Јоурнал оф Пхисицс (апстрактно) показује "како се квантне и класичне подаци бити преплићу се у реалном свету оптика влакна мреже, узимајући корак ка дистрибуира квантне информације куће, а са њом и квантни Интернет."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


То је званична: Самсунг Титанијум долазе у Спринт 24. јула, МИЛ-Спец Ецлаир може бити ваш за $ 150

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/18/its-official-motorola-titanium-coming-to-sprint-july-24th-mil/:

Самсунг Титанијум је свакако направио себи није странац за нас, како је званично најављено од стране Спринт скроз назад у мају . У то време, нема цене или доступност датуми су били познати, тако да смо били препуштени спекулације и процурили Сцреенсхотс - знате, уобичајена рутина за нове уређаје. Не морамо чекати више за цењене 411, иако, како сада Мрежа је најавио 810Г војно-спец Ецлаир смарт телефона ће се спустити на полицама продавница 24. јула и Цин наше новчанике Бењамин и по - након $ 100 поште у повластицу, то јест. Наравно, овај уређај не може бити за свакога, али знамо да то може да буде привлачно за оне од вас који само уживају бацање Ол 'Андроид око неколико пута превише.

Наставити читање То је званична: Самсунг Титанијум долазе у Спринт 24. јула, МИЛ-Спец Ецлаир може бити ваш за $ 150

То је званична: Самсунг Титанијум долазе у Спринт 24. јула, МИЛ-Спец Ецлаир може бити ваш за $ 150 је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 18 Апр 2011 14:31:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Дроид 3 растављени од иФикит Јавас

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/18/droid-3-disassembled-by-ifixit-jawas/:
Време је за гадљив да избегне своје очи. Најновији додатак у популарној Моторола Дроид линија је преузео пут у Интернет Татооине, добијање класичних раскидање третман од људи у иФикит. Као и увек, било је неколико интересантних налаза испод своје сјајна, гадгети екстеријер, укључујући и СИМ картицу и тако, тако многе скривене вијака. Више крвавим снимака у изворном линк испод.

Дроид 3 растављени од иФикит Јавас првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 18 Апр 2011 15:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор иФикит | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт нуди $ 250.000 Награда за ботнет инфо

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZcvQ0hZpb8o/Microsoft-Offers-250000-Reward-For-Botnet-Info:
Ороме1 пише "Мицрософт одлучио да прошире своје напоре за успостављање идентитета оних који су одговорни за контролу Рустоцк ботнет издавањем 250.000 долара награде за нове информације које резултира идентификацију, хапшење и кривична осуда таквог појединца (е) 'Иако је примарна. циљ за наше правне и техничке операције је био да се заустави и ремети претња да Рустоцк је поставила за свакога су њоме погођени, такође верујемо Рустоцк бота-стоке треба да одговарају за своје поступке. " Становници сваке земље испуњавају услове за награду у складу са законима те земље. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Одлазни Савезне ЦИО упозорава "ИТ Картел" у Вашингтону

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0KKK5DDDCo4/Outgoing-Federal-CIO-Warns-of-IT-Cartel-In-DC:
ЦВмике пише "У великој дискусији петак са врхунским науке председника Барака Обаме саветници, Савезна ЦИО Вивек Кундра упозорио на опасност од отвореног приступа подацима и био је оштро критиковао владу ИТ-уговарање, каже комитет:" ... смо скоро ИТ-картела у оквиру федералне ИТ "сачињена од ретких компанија које имају користи од државне потрошње" јер они разумеју процес јавних набавки боље него ико други. " Он је додао: "То није зато што они пружају боља технологија."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аттацхмате Да ли права ствар за Моно

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZOlmutfikZE/Attachmate-Does-the-Right-Thing-For-Mono:
микејук пише "Аттацхмате, који је недавно одлучио да депонија моно развојни тим, урадио праву ствар што омогућава Мигуел де Ицаза је нова компанија, Ксамарин, трајну дозволу за све интелектуалне својине моно, МоноТоуцх, моно за Андроид и Моно за Висуал студио. То им омогућава да наставе да развијају и продају производа Наравно, ово приход може само им време које је потребно да подрже софтвера, што је добра ствар, јер Аттацхмате је такође предао подршку за све постојеће кориснике да Ксамарин. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Амазон Хајде Студенти Издавање Дигитални уџбенике

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_BzBDE20M4Q/Amazon-Lets-Students-Rent-Digital-Textbooks:
нк497 пише "Амазон је представио нови дигитални уџбеник рентал сервис, који омогућава студентима да изаберу колико дуго бих приступ Књига верзију уџбеника преко своје запалити или апликације - са продавцем тврдећи уштеде и до 80% запалити. уџбеник Изнајмљивање омогућава студентима да користе текст за између 30 и 360 дана, као додатни дана им је потребно да се све белешке или означени текст ће бити сачуван преко Амазона облак за студенте са референтним после књиге. "враћа". Амазон је на десетине хиљада књига ће бити на располагању за изнајмљивање за наредну школску годину. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЦНН-а почиње стриминг 24 сата онлине "вести" и на ваш иПхоне

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/18/cnn-starts-streaming-24-hours-of-news-online-and-on-your-iphon/:
ЦНН ток
Још увек покушавају да се огреботине које свраб оставио споро бледе из Цасеи Антхони драме? Па, добра вест киддиес, ЦНН-а указује свој 24-часовни вести црево директно у лице преко мало ствар коју волим да зовем Интернет. ОГ Цабле Невс Нетворк је коначно враћа стреаминг Фраи (тврдокорну Блиц глава може сетити мало услугу под називом ЦНН-нафтовод) и нуди фидове од ЦНН-а и ХЛН, онлине и преко својих иОС апликација. Нажалост, баш као и ХБО Иди , мораћете да имате плаћају претплату телевизор преко компаније АТ & Т, Цомцаст, Цок, ДИСХ Нетуорк, Судденлинк или Веризон приступ потока. За тренутак Андроид корисници су изостављени у хладном, али то је ок, љубитељи десерт-тематске оперативни систем имена могу повући у Ал Џазира енглеском језику бесплатно.

Наставити читање ЦНН-а почиње стриминг 24 сата онлине "вести" и на ваш иПхоне

ЦНН-а почиње стриминг 24 сата онлине "вести" и на ваш иПхоне првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 18 Апр 2011 12:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Амазон најавио уџбеник за изнајмљивање Киндле, обећања попусти до 80 одсто

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/18/amazon-rolls-out-textbook-rentals-for-kindle-promises-discounts/:
Студенти већ могу уштедети неколико долара које се одлуче за дигиталну верзију уџбеника преко Хардцовер, и они сада могу сачувати још више захваљујући Амазона ако нису превише намеру да виси на књигу након што завршите са њим. Компанија је управо објавила уџбеник за изнајмљивање Киндл, који обећава да пусти студенте уштедите "до 80 посто" ван ценовник тих често скуп уџбеника. То попуст варира у зависности од трајања закупа - који може бити било где од 30 до 360 дана - а опција је већ доступна на "десетине хиљада" уџбеника из броја издавача, укључујући Јохн Вилеи & Сонс, Елсевиер и Тејлор и францис. Шта више, можете бити сигурни да сви ваши коментари ће бити још сачувани након што је изнајмљивање није истекао, а бити доступни у сваком тренутку на Киндле сајту (или у самој књизи да ако икада одлучите да га изнајмити поново за стара времена је ради). Саопштење је после паузе.

Наставити читање Амазон најавио уџбеник за изнајмљивање Киндле, обећања попусти до 80 одсто

Амазон најавио уџбеник за изнајмљивање Киндле, обећања попусти и до 80 одсто првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 18 Апр 2011 11:36:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Амазон | Емаил тхис | Цомментс

Истраживачи деби прокси Мање Анонимност сервис

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8H3Xq3mezI0/Researchers-Debut-Proxy-Less-Anonymity-Service:
Траилруннер7 пише "Као на државном нивоу цензура наставља да расте у разним земљама широм света као одговор на политичка неслагања и друштвене промене, истраживачи су почели у потрази за вестима начина да се помогне Интернет корисници добијају око ових ограничења. Сада, група универзитетски истраживачи има развијен експериментални систем који се назива Телекс који замењује типично пуномоћник архитектуру шему која сакрива чињеница да је чак и корисници покушавају да комуницирају на све. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

Да ли 'Ултрацоол "смеђих патуљака нас окружују?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5-n-GaC_nqQ/Do-Ultracool-Brown-Dwarfs-Surround-Us:
астроенгине пише "недавно откриће два врло кул" Т-класе "смеђих патуљака у нашем космичком суседству је довео спекулације да можда постоји још много ултрацоол" није звезда "у близини Не само да су ови предмети се веома занимљиво за проучавање, треба да постоји. бити много таквих смеђих патуљака која обухвата међузвездани простор, можда би могли да се користе као "одскочна камење" на звезде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Стенфорд студентима да изграде "ЈедиБот"

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1NmCX9OKvGI/Stanford-Students-Build-JediBot:
Анонимни читалац пише: "Комбинујући спретан роботске руке, пена-обложен Светлосна, покрет праћење могућности Кинецт сензора Мицрософт, а неки паметан софтвер, студенти на Универзитету Станфорд су створили оно што се једино може назвати ЈедиБот Користећи низ. унапред програмирани 'напад потезе ", а Кинецт за откривање локације светлости сабљу непријатеља, ЈедиБот може напасти и бранити са изненађујуће благодаћу За сада су свој напад креће прилично споро - то само може да нападне једном у 2 или 3 секунде -. али вероватно можете да подесите дугме (и уклоните пену паддинг) да би ЈедиБот у прави машина за убијање. " Радујем се модел који такође може да "сила гуши" противника.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Грундиг Дигта 7 улог потраживање као први Блуетоотх свету диктирање уређај, периоду, ред

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/18/grundig-digta-7-stakes-claim-as-worlds-first-bluetooth-dictatio/:
Грундиг сматра својим корисницима још више воле "диктира са професионалним диктирање уређај", а не само "снимања" себе са смарт телефона . Ипак кажу шта?, Компаније нове Дигта 7 Премиум АК диктафон не пригрли модерност на свој посебан начин, од дељења датотека бежично до 30 метара са Блуетоотх опремљеним смарт телефона и ПЦ рачунара. БлацкБерри Апп је такође у радове који ће омогућити прилагођене рутирање аудио фајлова путем е-поште. Нема званичних информација о ценама, или када апликација ће бити доступан, али је наш секретар нам говори да је уређај већ продаје у Великој Британији за Испрекидани које изазивају £ 500 ($ 800). Још увек смо у потрази за оправдање у ПР-а, после паузе.

Наставити читање Грундиг Дигта 7 улог потраживање као први Блуетоотх свету диктирање уређај, периоду, ред

Грундиг Дигта 7 улог потраживање као први Блуетоотх свету диктирање уређај, периоду, ред је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 18 Апр 2011 09:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Јабука ИОС 4.3.4 Јаилброкен сати након Ажурирање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MmJM8kco9eY/Apple-IOS-434-Jailbroken-Hours-After-Update:
Стообалоу пише "мачке и миша игра између Аппле и јаилбреакинг заједница је и даље несмањеним интензитетом као ажурирану верзију ПвнагеТоол хитова Интернет само неколико сати након јабука ажурирала своје иОС мобилни оперативни систем за закључавање из ЈаилбреакМе ПДФ-у бази екплоит-а."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.