понеделник, 18 юли 2011 г.

Грундиг Дигта 7 улог потраживање као први Блуетоотх свету диктирање уређај, периоду, ред

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/18/grundig-digta-7-stakes-claim-as-worlds-first-bluetooth-dictatio/:
Грундиг сматра својим корисницима још више воле "диктира са професионалним диктирање уређај", а не само "снимања" себе са смарт телефона . Ипак кажу шта?, Компаније нове Дигта 7 Премиум АК диктафон не пригрли модерност на свој посебан начин, од дељења датотека бежично до 30 метара са Блуетоотх опремљеним смарт телефона и ПЦ рачунара. БлацкБерри Апп је такође у радове који ће омогућити прилагођене рутирање аудио фајлова путем е-поште. Нема званичних информација о ценама, или када апликација ће бити доступан, али је наш секретар нам говори да је уређај већ продаје у Великој Британији за Испрекидани које изазивају £ 500 ($ 800). Још увек смо у потрази за оправдање у ПР-а, после паузе.

Наставити читање Грундиг Дигта 7 улог потраживање као први Блуетоотх свету диктирање уређај, периоду, ред

Грундиг Дигта 7 улог потраживање као први Блуетоотх свету диктирање уређај, периоду, ред је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 18 Апр 2011 09:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар