сряда, 28 септември 2011 г.

ФБИ-Лишће Обрисано Имена о терористичким Ватцх Лист

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IM7KG2hNm3A/FBI-Leaves-Cleared-Names-On-Terrorist-Watch-List:
к_ИамСпартацус_к пише "Према недавном ФОИА захтев ФБИ-ја не увек имају имена искључивање терориста на листи за надгледање, чак и када су ти људи били ослобођен од оптужбе или је оптужбе пала" Ако појединац ослобођен оптужбе, или су отпуштени због злочина. везане за тероризам, појединац мора да испуни још увек разумне стандарде сумњу како би остали на, или се накнадно предложен да, терористичке листе сат, "некада класификовани меморандума каже Њујорк тајмс ради причу о томе како добро. рекавши подаци чак и користе локалне полиције да провери имена у саобраћају престаје. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зотац ГеФорце 520 штампу са класичним ПЦИ конектор

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uH4T9M4BBC8/Zotac-Releases-GeForce-GT-520-With-Classic-PCI-Connector:
јонес_супа пише "Испоставило се да још увек можете да добијете наслеђе ПЦИ графичка картица са модерним ГПУ-У овом случају то је НВИДИА ГеФорце ГТ 520 картица које Зотац.. И ПЦИ и ПЦИе к1 варијанти карактеристика ГТ 520 графички чип са 48 стреам процесора, 512МБ ДДР3 меморије, 810МХз језгра такт, 1333МХз брзину меморије, као и 64-битни меморијски интерфејс. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт почиње Виндовс Пхоне 7.5 (Манго) Роллоут

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VoFUyU402cY/Microsoft-Begins-Windows-Phone-75-Mango-Rollout:
МојоКид пише "Док вести о касно је фокусирана на предстојећим Аппле-ов иПхоне 5 лансирања, Мицрософт има неколико вести о своје на мобилни оперативни систем предњих прозора Телефон 7.5 је први велики ремонт система од мање, инкрементални НоДо ажурирање почео да. избаце пре неколико месеци Од ове недеље. ВП7 корисници треба да почињемо да видимо в7.5 ажурирање окретати начин Мицрософт тврди да је ово издање има "људи први 'став, са фокусом на мултитаскинг, више интегрисане апликације. бољи мобилни Веб претраживање, заједно са персонализованим алатке, као што интегрисане социјалне умрежавање и разговор теме за повезивање са људима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли је Спарц Т4 сувише касно?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7GjYDmYyLWI/Is-the-Sparc-T4-Too-Little-Too-Late:
пацкетрат пише "Арс Тецхница извештаје о покретање понедељак о Спарц Т4, и како се на крају (скоро 20 година након што сви остали) доноси ван извршења налога за Сун Спарц ... ЕР, Орацле Спарц Али стандарда да је Орацле. произашли (изненађење) се параван за чињеницу да је процесор и даље воефулли иза најсавременијим, и то углавном служи као чувар места да би преостале базе Спарц корисника да дефецтинг на Интел - чак и када Орацле је продаја система базираних Интел и Орацле Линук са десне репере., мој комбијем надмашује Масерати Т4 је комбијем.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уради сам Ардуино сат који заправо ношење, и даље вас неће освојити тачке са даме

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/28/a-diy-arduino-watch-thats-actually-wearable-still-wont-win-yo/:
Ардуино ЛЕР Погледајте
Ево мало модни тајну: То је све о детаљима. Носите јефтине квадратних пете ципеле са тим $ 5.000 одело по мери и људи ће приметити. Исто важи и за гледати. Ваш сат може рећи доста о вама, укључујући: " . Ја сам велики штребер, молимо тукли ме и узети свој новац ручак " Дакле, шта Ардуино гледају реците ваше колеге? Па, за један, да сте сувише много времена на својим рукама. И два, да сте лукави особа способна да ставимо свој мозак месо да раде изградњи стварне ствари. Наравно, говорећи време са низом јарко сија ЛЕД диоде на изложени ПЦБ-а и поручује да бити модеран није ваша основна брига. Ако сте у потрази зарадити неки Геек кредибилитет, а могу да живе са чињеницом да носи ово ће вероватно вас коштати да слатка девојка је број у бару, ударио до извора за инструкције. Барем ношење Ардуино сат је нешто мање упадљиво него Стеампунк ​​верзија видели смо прошлог лета. Још један ПИЦ после паузе.

Наставити читање уради Ардуино сат који заправо ношење, и даље неће победити ти тачке са даме

Уради сам Ардуино сат који заправо ношење, и даље неће освојити вас тачака са дамама првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 28 Оцт 2011 14:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Инструцтаблес | Емаил тхис | Цомментс

УС Милитари тражи некооперативних Биометријски технологија праћења

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/54c0FcCfZYw/US-Military-Seeks-Non-Cooperative-Biometric-Tracking-Technology:
Анонимни читалац пише "интересантан чланак на предстојећим напорима Министарства одбране биометријских способности и способност да не-заједнички команду, праћење и пронађите појединаца из разних војних УАВ платформи Цитирање Жични:." [] Војска само руку се пола туцета уговоре фирмама да пронађу лица одозго, прати циљеве, па чак и место "акузаторном намера." 'Ако ово успе, ми ћемо имати могућност да прате људе упорно преко широког подручја ", каже др Тим Фалтемиер, довести биометрија истраживач система Потомци корпорације, који је недавно добио један од Војске уговора. 'Момак може да иде испод моста, или у кући. Али кад изађе, ми ћемо знати да је исти човек који је унутра "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Здравство Закона жалба Врховном суду

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nqCZb7S0WFg/Healthcare-Law-Appealed-To-Supreme-Court:
26 држава и мали бизнис групе су поднели одвојене апелује на Врховни суд САД тражећи од њих да обори Обамин 2010 закон здравствене заштите. У августу Апелациони суд у Атланти донео одлуку да појединац осигурање захтев неуставан што је готово извесно да ће закон ићи до Врховног суда. Од чланак: "Обамина администрација раније ове недеље рекао да је одлучио против тражећи пуну амерички Апелациони суд за 11. кола за преглед августа пресуду трочланог судског већа суда који су сматрали да осигурање захтев неуставан Та одлука брише. начин за администрацију да оде у Врховни суд. администрације је рекао да верује да ће закон бити потврђена на суду, док противници кажу да представља неуставно задирање федералних власти. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 120Хз освежити стопа, фреквенције у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, већ у Великој Британији је продаја за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Индустрија каблова у Ла Царте мамаца и лагања

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fJx_n711pbk/The-Cable-Industrys-a-La-Carte-Bait-and-Switch:
јфрухлингер пише "Годинама су кабловски оператери инсистирали на томе да би ла царте цене, у којима корисници могу изабрао канала желе, подривају и сопствени пословне моделе и постојање важно, али мање гледао канале тренутно умотан у свежњеве То је. . зашто је изненађујуће што то чујемо велике кабловске компаније су у приватном раде ка нуди а ла царте цене, али када погледате податке, то више личи мамаца и лагања: оне мање канала (који плаћају кабловске компаније за своје место на бирање) ће и даље бити у пакету са локалним станицама кабловске компаније су у обавези да обезбеди, а скуп спортских канала (који кабловске компаније морају да плате за) постаће ХБО попут врхунских услуга. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг се придрузује Чинови Андроид Продавци лиценцирање Мицрософт патенти

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSSpKxat5xc/Samsung-Joins-Ranks-of-Android-Vendors-Licensing-Microsoft-Patents:
тхеодп пише "ГеекВире извештаје да је Мицрософт и Самсунг само најавио патентно лиценцне споразум који даје Самсунг правно покриће за коришћење Гоогле Андроид оперативни систем у својој смарт телефона Према споразуму, који обухвата и мобилних телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с. Мицрософт каже да ће добити неодређено накнаде за сваки Андроид уређаја да је Самсунг продаје Мицрософт-а. претходно ударио сличан патента договор са ХТЦ, под којим Мицрософт је наводно прима $ 5 за сваки Андроид телефон да ХТЦ продаје Овај последњи посао оставља Сиеменс Мобилити, са којим Мицрософт је тренутно у парничном, као. само велики Андроид смартпхоне произвођача у САД без дозволе патентним портфолио Мицрософт ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Амазон Киндле пожара Површине

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ql-ruJEbWX0/Amazon-Kindle-Fire-Surfaces:
МрЦрассиц је био први од неколико подносилаца да пише о запалити ватру: "Изгледа као још један конкурент придружио се боре за удео на тржишту __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ Амазона објавио спецификације и слике своје најновије понуде, запалио огањ, која је обавезна да се окрену главе. . на $ 199, међутим, не бих продати свој кутак Боја или иПад још увек из члана:.. "запалио огањ нема уграђене камере или микрофона уређај нуди Ви-Фи повезивање, мада не и 3Г приступ, и долази са 30 дана бесплатне пробне од Амазона премијера, $ 79 година чланства компаније услуга која обухвата видео стреаминг и слободно два дана испоруке. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Европски корисници Фацебоок-затрпати са подацима Захтеви

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y1zPSefnyz4/European-Users-Overwhelm-Facebook-With-Data-Requests:
Анонимни читалац пише: "Ако сте икада запитали колико је личних података Фацебоок има о вама онда припремите се да будете изненађени Користећи Европске приватности података законе, могуће је да захтева податке Фацебоок је чувају о вама.. Документ може Укупно 800 страна покрива све од очекиваног име, адресу и датум рођења, па све до сваког догађају сте присуствовали, сваку поруку коју сте избрисали, и ваш политички и верски ставове. " Најбољи део је да је Фацебоок мора да пошаље физички диск који садржи податке. Ово је експлоатисана од стране више корисника, који потпуно неодољив Фацебоок способност да дискове.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.