сряда, 28 септември 2011 г.

ОнСтар напушта планира да задржи праћење возила после сервиса отказа

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/28/onstar-abandons-plans-to-keep-tracking-vehicles-after-service-ca/:
ОнСтар
ОнСтар се нашао у центру олују након што шаље е-маила обавештава купце да је планирано да прикупљање података из возила чак и после сервиса је истекла, или је укинут. То јест, осим ако (ускоро бившег) корисника посебно се одјавите. Па, у изјави данас, председник Линда Маршал променио курс и најавио после претплату прикупљање података би се опт-ин само. Компанија и даље нада одласку неки корисници би добровољно да одрже везу, тако да може да "обезбеди бивши корисницима хитно информације о природним катастрофама и подсећа утичу на својим возилима." (Они су само у потрази за вас пријатељ.) Чак и ако ОнСтар губи на боатлоадс вредних података, барем компанија неће морати да слушају Чак Шумер је јавни цхастисинг више - да човек лежи боље кривице путовање од Твоја мајка и бака заједно. Погледајте пуну саопштење после паузе.

Наставити читање ОнСтар напусти планира да задржи праћење возила после сервиса отказа

ОнСтар напушта планира да задржи праћење возила после службе отказа првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 28 Оцт 2011 03:21:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар